• 27 augustus 2011
  • Redactie
  • 6

Vanochtend was de eerste show van GTSTLive, het grote evenement waar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen voor het eerst wordt laten zien. Heel veel fans zijn afgereisd naar Utrecht om de acteurs in het echt te ontmoeten en het vervolg van de cliffhanger te zien.

De GTSTacteurs hebben het razend druk. Deze dag doen ze drie shows. De ochtendshow zit er inmiddels op, de middagshow is bijna van start en de avondshow is om acht uur. Op Twitter stromen de leuke reacties al binnen over de show. De acteurs geven onder andere interviews, maar ook zingen Ferry Doedens, Guido Spek, Raynor Arkenbout en Robin Martens hun hit ‘Jij’.

Duizenden fans zijn opgetrommeld en de shows waren al tijden uitverkocht. Dit verklapt de interesse die er nog steeds is in de Nederlandse soap. Goede Tijden Slechte Tijden blijft voor veel mensen toch een dagelijks begrip en in veel huishoudens staat dan ook om 20.00 uur de televisie op RTL4 voor een portie liefde en intriges in GTST.

6 comments on “GTSTLive is ‘gekkenhuis’ voor acteurs

  1. het was super!!!echt leuk om ze allemaal eens in het echt te zien!!
    hopen dat het volgend jaar weer is!al vondt ik 1,5uur wel kort het had voor mij wel langer mogen duren!!

  2. even een vraagje: is er al iets bekend wanneer de GTST-LIVE fandag 2013 is? of die er uberhaupt komt?
    Graag een reactie

Geef een reactie