Een gloed nieuwe rubriek op De GTST Fanclub, 5 vragen aan. De afgelopen tijd zijn erop tal van GTST Fansites interviews verschenen. De GTST Fanclub biedt jullie nu de kans om je eigen vraag te stellen aan een (oud) GTST acteur of actrice.

Hoe werkt het?
Dit is jullie unieke kans om een vraag te stellen aan Rixt Leddy (Dian Alberts 3). Wat wil jij weten van Rixt Leddy? Zit er nog een comeback in? Hoe vond ze het bij GTST? Wat zijn haar toekomst plannen? Je kunt het zo gek niet bedenken.

Heb jij een leuke en originele vraag aan Rixt Leddy? Zet jouw vraag dan in een reactie op dit bericht. De 5 leukste en origineelste vragen worden door ons uitgekozen en aan Rixt voorgelegd. Binnenkort zie je dus wellicht het antwoord op jouw vraag hier op De GTST Fanclub!

Stuur je vraag dus nu in door te reageren op dit bericht!

13 comments on “GTST Fanclub vraagt: 5 vragen aan Rixt Leddy

 1. Als GTST je nog eens zou vragen om een comeback te maken maar dan niet als Dian maar als een ander personage zou je dat dan doen?

 2. Zijn er verhaallijnen geweest, waar jij in speelde, waar van je dacht “moet ik dit nou echt doen of zeggen?” Moest je niet even een paar keer slikken, voordat je dat daadwerkelijk deed?

 3. wat ben je gaan doen nadat je uit gtst geschreven werd?
  En zou je nog eens als comeback als de geest van dian terug willen komen?

 4. Een vraag aan GTSTfanclub:

  Hoe gaan jullie aan de antwoorden komen? Zoeken jullie uit oude interviews of ga je die vragen live stellen?

  1. Zodra er een oproep op De GTST Fanclub wordt geplaatst, is er al overleg geweest met het management van de acteur of actrice in kwestie.

   We kiezen uit de reacties van onze bezoekers 5 vragen en deze worden aan de desbetreffende acteur of actrice gesteld. De antwoorden vind je daarna op GTSTfanclub.nl

 5. Ik vond de rol altijd erg goed van Dian! Goed gedaan door Rixt Leddy! Maar ik heb een vraag, waarom ben je gestopt met spelen in de soap? En wat voor werk doet u nu?

Geef een reactie