• 5 augustus 2011
  • Redactie
  • 12

De geruchten gaan nog steeds dat Ferry Doedens binnen niet al te lange tijd de soap zal verlaten. De acteur heeft zich momenteel gelegd op het musicalacteren.

Ferry Doedens heeft voor de musical Wicked een auditiefilmpje naar New York gestuurd, om de understudy van Jim Bakkum te worden. Deze musical, geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties gaat vanaf 26 oktober in première en zal 8 maal in de week te zien zijn, elke dag van de week plus matinées op zaterdag en zondag.

Ook heeft Ferry auditie gedaan voor een rol in de musical The Little Mermaid, die pas eind 2012 in de Nederlandse theaters is te zien. Hiermee worden de geruchten voor Ferry’s vertrek hardnekkiger. Ondanks dat Ferry heeft gezegd nog lang niet klaar te zijn met Goede Tijden Slechte Tijden en het liefst een rol in een musical wil combineren met zijn werk bij GTST, lijkt het erop dat de acteur toch liever op de planken staat. We zullen moeten afwachten wat de audities voor Ferry brengen.

12 comments on “Geruchten vertrek Ferry Doedens hardnekkiger!

  1. nee ik hoop het ook zeker niet dat ferry doedens uit gtst gaat hij is echt mijn favoriet

    van gtst ga het hem zeker even na vragen als ik hem ziet liefs claudia hoekstra

  2. Ik was voorheen ook altijd een fan van Ferry. Tot dat ik een tijd geleden in de bus zat in groningen en ik Ferry zag staan bij de abn amro bank op grote markt. Natuurlijk zagen meedere mensen hem. In plaats van een leuke reacite kregen wij een vuile blik van Ferry dat eigenlijk zei: flikker allemaal maar lekker op want ik heb er nu geen zin in. Misschien moet dat begrijpelijk zijn, maar ik denk daar anders over. Als jij ervoor kiest om beroemd te worden dan moet je er maar lekker mee leven dat mensen je herkennen op straat ook al heb jij je dag niet. Blijkbaar voelt Ferry zich beter dan anderen door zo te reageren op de enthousiasme van de gtst fans. Daarom ben ik blij als Ferrry gtst verlaat. Hopelijk komt hij gewoon niet weer in beeld zodat hij fijn rustig over straat kan zonder die ‘irritante’fans…

  3. Iedereen heeft z’n dag wel eens niet, toen ik hem tegen kwam was hij super aardig en leuk, dus dat vind ik geen reden dat hij uit gtst moet><

  4. Lucas is by far mijn favoriete personage!!! Zijn humor geeft nou net dat contrast in GTST, die de laatste tijd alleen maar het “Slechte Tijden” gedeelte laat zien. Yay, Rik en Charlie gaan trouwen– *Charlie gaat vreemd*. Yay, een homo-stelletje– *Lucas wordt in elkaar geslagen door lieve schoonvader*. Yay, een zwangerschap– *duw*. Kind dood. Yay, een bruiloft– *knal*. Gun ons alsjeblieft de gortdroge humor van Lucas!! (T^T)

Geef een reactie