• 5 augustus 2011
  • Redactie
  • 4

Ferry Doedens mag zich vanaf vandaag de trotse eigenaar noemen van de Gay Media Award. Deze prijs mag hij in ontvangst nemen omdat hij homoseksualiteit op een positieve manier onder de aandacht heeft weten te brengen dit jaar.

Na de homoscène waarin Raynor Arkenbout en Ferry Doedens heftig zoenend te aanschouwen waren, was Ferry heel nuchter. Hij reageerde dat het juist goed was dat het onderwerp zo onder de aandacht komt en erover gesproken wordt. Door deze reactie vindt Gay.nl-directeur Frederik van den Bosch, Ferry een rolmodel. “Hij heeft op een dappere en extreem zichtbare manier homoseksualiteit tot gespreksonderwerp gemaakt in vele Nederlandse huishoudens. De eerste Gay Media Award heeft Doedens meer dan verdiend!” aldus Van den Bosch.

Op Twitter vertelt Ferry Doedens dat hij al weet aan wie hij de award gaat geven. Ook zegt hij dat hij denkt dat hij hem helemaal niet verdiend heeft. Raynor Arkenbout reageert terug dat ze blijkbaar toch iets goed hebben gedaan afgelopen jaar.

De Gay Media Award is een initiatief van Gay.nl, tvzender OUTTV en maandblad Gay&Night.

4 comments on “Ferry Doedens krijgt vandaag Gay Award

  1. I agree with your Ferry Doedens krijgt vandaag Gay Award | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, great post.

  2. I agree with your Ferry Doedens krijgt vandaag Gay Award | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, superb post.

  3. I like Your Article about Ferry Doedens krijgt vandaag Gay Award | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was looking for! .

  4. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is wonderful, let alone the content!. Thanks For Your article about Ferry Doedens krijgt vandaag Gay Award | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

Geef een reactie