• 5 augustus 2011
  • Redactie
  • 0

Ferry Doedens was vandaag telefonisch te gast bij Q-music in het programma van vakantiekracht Kim-Lian van der Meij. Hier vertelde hij over de Gay Media Award die hij vanavond gaat ontvangen en praatte hij over Fort Boyard dat vanaf 5 september 2011 bij de Avro is te zien.

“Ik word vanavond live op het Rembrandtplein beloond met de Gay Media Award vanwege de zoen in GTST. Hartstikke leuk, toch? Ik vind het super, echt tof!” vertelt Ferry Doedens in het programma. De acteur heeft nog geen idee hoe de award eruit zal zien. “Ik denk niet dat het een gouden dildo is. Ik wacht het gewoon af!” lacht hij.

Afgelopen vakantie heeft de acteur vijf geweldige dagen gehad op Fort Boyard in Frankrijk. “Ik heb mijn angsten moeten overwinnen. In een ruimte zitten met 100 slangen om je heen is toch ‘scary’. Ik heb gegild als een klein meisje!” vertelt de acteur op de radiozender. “Op het fort komen alleen al was al heel apart. Je werd dan met een bootje erheen gevaren en met een hijskraan op het fort gezet. En daar liepen telkens liliputters achter je aan om je op je plek te zetten. Maar ik heb vijf leuke dagen gehad. Ook in het hotel met iedereen!”

Tot slot vraagt Kim-Lian van der Meij of hij nog iets wil vertellen over de komende tijd Goede Tijden Slechte Tijden. Maar hier wil de acteur niets over kwijt. “Daar mag ik niet over praten!” aldus Ferry Doedens.

Geef een reactie