• 28 augustus 2011
 • Redactie
 • 24

27 augustus 2011, het was zo ver, de wekker ging om half 7. Die dag, was de dag waar ik zo lang naar had uit gekeken. Als je wakker word weet je niet waar je aan moet denken. Ik weet alleen dat ik wel een paar keer heb gedacht: Jeetje! is dit echt waar? ga ik er echt heen?
Maar een uurtje later zat ik toch met me vriendin in de auto op weg naar Utrecht, op weg naar theater Vredenburg. We naderde de stad Uterecht en onze TomTom stuurde ons helemaal door de stad terwijl dat achteraf helemaal niet nodig was, maarjaa, het was een leuke rondrit!

We waren er: er stonden een paar mensen, wij waren aardig vroeg. Eerst bleef iedereen achter de hekken bij de rode loper staan waarschijnlijk op de hoop dat de cast eerst naar buiten kwam. terwijl wij de cast al hadden gezien, ook puur toeval, maar mijn vader bracht ons en zette ons dus ergens uit aan de achterkant van het gebouw uit. Wij wouden net de auto uit gaan en zagen een paar meter van ons af de hele cast staan! Dat was raar, omdat we er niet op gerekend hadden, wij liepen er naar toe en hebben ze even een paar keer op de foto gezet, daarna moesten ze helaas naar binnen…

Eenmaal binnen, na dat we de hele rij bij de wc’s voorbij waren en alle opdringerige mensen zaten we eindelijk op onze plekken, onze fantastische plekken met heel mooi zicht op het podium! Na ik denk een dik half uur wachten en gek worden van die reclame stukjes en ook kennis maken met de mensen die om je heen zaten in de zaal. Dat was dus ook erg leuk je had namelijk een ding gemeen met al die mensen: je was groot, erg groot fan van GTST! Toen begon het eindelijk, het was heel erg stil in de zaal. Rikki, Sjoerd, Edwin en Lucas kwamen op, nog meer stilte, aangezien ze dingen klaar aan het zetten waren voor muziek dachten wij al gelijk dat word het liedje JIJ, nou inderdaad! Het was ontzettend leuk om het nog een keer te horen en dan nu in het echt. Nadat hun het podium af waren en Froukje ging uitleggen dat we de fantastische nieuwe aflevering eerst gingen kijk was iedereen helemaal blij en er was weer één van de vele ontzettend grote applausen, ik zou graag vertellen hoe de aflevering is gegaan, maar dat kan helaas niet aangezien we zwijgplicht hadden, haha! Toen Froukje de gtst acteurs aankondigde sprong iedereen op en keek om zich heen. De cast kwam boven uit de zaal van de trap, de trap waar ik aan zat. Dat was echt heel leuk ik heb van iedereen eigenlijk een hand gehad en ze waren allemaal heel aardig en grappig ;p. Alleen Bartho heeft mijn hand een beetje fijn geplet maarjaa..hoort er bij denk ik he! Wat er daarna gebeurde kan ik echt uren over vertellen maar ik ga het even samenvatten: Het was leuk, grappig, aardig en vooral heel openlijk! Ze vertelden alles heel leuk en grappig waren echt openlijk en doordat het licht in de zaal ook aan was voelde het echt als of je een gesprek met hun had. Ja zo voelde het, achteraf voelt het echt zo alsof je ze nu kent: je hebt ze allemaal gezien en je weet nu echt hoe ze zijn niet van verhalen of wat dan ook!
Toen het helaas, echt helaas was afgelopen en iedereen nog in shock van alles de zaal verliet werd het weer druk, na weer in de rij voor de wc’s te staan en ook in de rij voor de shop en in de rij voor de goodie baggie’s (of hoe je dat ook schrijft ;p) zijn we naar buiten gegaan waar we nog door de Hitkrant op de foto werden gezet, ook heel leuk natuurlijk! Uiteindelijk stapte we met een tevreden maar nog steeds raar gevoel de auto weer in en reden we weer terug richting huis!

In de auto konden we een beetje nadenken en mijn conclusie is dat het echt een fantastische dag was, welke ik voor geen goud zou  willen missen. Ook omdat  ik 28 augustus jarig was en dit dus echt een cadeautje voor me was!

Geschreven door Dewia Ardesch.

24 comments on “Fanverslag van GTST Live

 1. Heyy, ik ben er ook bij geweest. Bij de middag show. Ik vond het een geslaagde middag!! En de 1e aflevering is erg goed in elkaar gezet!! Helaas morgen we er inderdaad niets over zeggen/ met elkaar over gaan praten 😛 Ben wel erg beniewd naar de rest…

 2. Waar hebben jullie dat vandaan dat je er niet over mag praten? Bij de avondshow is er helemaal niks over gezegd, dat valt toch niet tegen te houden. Degene die wil weten hoe het afloopt vertel ik het gewoon hoor.

  Ik heb gisteravond tijdens de show een roos aan Jette (Laura) gegeven en ze vond het helemaal fantastisch! Ze keek helemaal verbaasd dat ik een roos uitgerekend voor haar bij me had! Ik mocht naar het podium lopen en heb 3 zoenen van haar gekregen en ze bedankte me. Erg leuk! 😀

 3. ik ben ook naar gtst live geweest
  de middag voorstelling
  nou het was echt super leuk, en vooral dat ik wat mocht zeggen tegen alle fans van gtst toen zei froukje de both tegen mij jij bent zeker tibor!! toen zei ik van ja klopt
  toen zei van jij bent echt een super grote fan van gtst he haha
  alle acteurs en de crew kenne mij ook al heel lang
  het was echt super

 4. Ik wil het niet eens weten volgens mij gaat er niemand dood ,jullie moeten wachten tot 6 sept hoe het verder gaat ik kon helaas niet gaan helaas volgende keer ga ik zeker,dam ix het weer in adam

 5. ze willen eigenlijk het liefst van gtst dat je niks zegt
  dus je moet gewoon op 5 september gaan kijken!!
  het is wel een super mooie aflevering en ook heel mooi gefilmd

 6. Ik heb de promo al gevonden het staat op YouTube. Waarin Nina in shock is wat er met Janine is gebeurd. Anton lijkt ook een slachtoffer te zijn in de promo.

 7. waarom doen jullie allemaal zo moeilijk
  nog 1 weekje en dan beginnen de nieuwe afleveringen
  het is juist toch leuk om nog even in spanning te zitten

 8. ….over dat zwijgplicht, dat werd bij de ochtendshow meer als ‘grapje’ gezegd! 😉 maar je kan in een ander nieuwsartikel op deze site wel lezen hoe het nieuwe seizoen begint. Dat is ook het juiste woord. ‘begint’, want hoe het afloopt weten ook wij nog niet 🙂 Het was wel heeeeeel gaaf in Utrecht, volgend jaar wil ik wel weer!!!

 9. Gtst is de beste soap ik hoop dat ze dat ieder jaar gaan doen ik hoop in adam is waar ik woon in de heineke music hall kan het ook of tuchinski ik wil het ook mee maken lijkt me ook vet zeg !!

 10. Hey hoi allemaal,

  Ik ben ook zaterdag naar gtst geweest, en ik vond het super GE-WE-LD-IG.
  Van mijn mogen jullie heel veel langer door blijven gaan met die soap, zo leuk en fijn vindt ik het om ernaar te kijken elke avond om 20.00 uur, want hoe jullie het doen vindt ik echt toppie.
  En ik hoop nog veel langer van jullie te kunnen genieten en het is ook voor de herhaling vatbaar zo’n dag je uit.
  En ik hoop en denk dat iedereen dat ook wel hoop en gezellig vindt om volgend jaar weer naar jullie te komen bewonderen!

 11. Beste GTST fans,

  Aanstaande maandag willen wij in het programma Koffietijd graag aandacht besteden aan de eerste aflevering van GTST. Graag zouden we met een fan tijdens de uitzending even bellen om te praten over het GTST Live evenement. Ben jij op het evenement geweest en vind je het leuk om er wat over te vertellen? Neem dan contact op met mij via whaukes@talpa.tv.

  Alvast bedankt!

  Groetjes,

  Redactie Koffietijd

Geef een reactie