De 4500 fans die naar Utrecht waren afgereisd konden genieten van een geweldige show, mét een terugblik op het oude seizoen en een vooruitblik op het nieuwe seizoen. De eerste aflevering van seizoen 22 belooft heel spannend te worden.

Gigi Ravelli vertelde in de media al over de chaos die Wiet veroorzaakte en dat de chaos groter is dan op het eerste gezicht lijkt. Wij spraken met een fan die ons vertelde wat er zoal gaat gebeuren in de eerste aflevering. Wil je dit nog niet weten, dan raad ik je aan hier te stoppen met lezen..

De eerste aflevering begint weer met flitsen van wat er gebeurd in de tent. Hierdoor is het niet precies duidelijk wat er allemaal voorvalt. Jack en Sjors rennen achter hun zusje aan naar buiten en proberen Wiet te stoppen. Na aandringen van Sjors geeft Wiet haar pistool aan Jack.

In de tent is het ondertussen een drama. Nina zit bij Janine die door haar hoofd is geschoten. Lucas reageert niet meer en Edwin is bang dat hij het niet gaat halen. In het ziekenhuis wordt Lucas geopereerd, maar komt daarna in een coma terecht. Ook huishoudster Rosa is er niet goed aan toe. Zij moet aan haar lever worden geopereerd. Maar het grootste drama speelt zich af om Janine. Anton vertelt Ludo dat Janine het misschien niet gaat halen. Hiermee eindigt de eerste aflevering.

57 comments on “EXCLUSIEF: Spoilers eerste aflevering!

 1. ik denk dat rosa doodgaat, zij heeft toch niks in de serie verder, lucas gaat er voor 3 maanden uit & van janine wist je het allang van te voor als ze eruit ging. met charlie ook en die gaat er pas begin 2012 uit. rosa heeft ook niet een echte rol, met op de foto staan enzo. dus daarom weten we dat misschien van te voren niet? X

 2. ik denk dat rosa doodgaat, zij heeft toch niks in de serie verder, lucas gaat er voor 3 maanden uit & van janine wist je het allang van te voor als ze eruit ging dus dat is denk ik niet zo. met charlie ook en die gaat er pas begin 2012 uit. rosa heeft ook niet een echte rol, met op de foto staan enzo. dus daarom weten we dat misschien van te voren niet? X

 3. HET ZOU VERSCHRIKKELIJK ZIJN ALS JEANINE UIT DE SERIE ERUIT GAAT..
  IK HOOP TOT ZE NIET DOOD. GAAT DUS TOT ANTON HAAR MAAR BETER MAAKT.
  NU MAAR DUIMEN TOT HET NOG GOED MAG AFLOPEN VOOR JEANINE.
  GROETEN VAN MARIE_THERESE.

 4. Nee ,janine gaat niet dood, maar ik denk dat wiet er ook niet uit gaat ze proberen je in de war te maken maar ze zegt zelf dat ze eruit ging

 5. Misschien heeft Elly de graaf vrijwillig gezegd te stoppen. Ik hoop niet dat ze door de makers is ontslagen. (Als Rosa dood gaat) Ik denk dat er een nieuwe huishoudster/huishouder komt bij de familie Sanders en verder denk ik:

  – Maxime en Amy trekken bij Ludo in
  – Noud en Nina gaan wonen in het huis van Maxime
  – Het decor van Huygens/Bouwhuis verdwijnt
  – Wiet komt in de inrichting
  – Jack krijgt een schorsing en krijgt ruzie met Lorena. Waardoor Jack een tijdje naar het buitenland gaat.
  – Jef wordt gevonden door Laura

 6. rosa gaat dood
  Janine blijft leven
  lucas in coma
  er komt een nieuwe huishoudster (ludo krijgt daar een relatie mee)
  frederik van rossum komt ook nog terug die gaat ook dood
  Jef komt snel terug
  wiet komt in een inrichteng en onsnapt
  noud en wiet komen samen want noud heeft medelijde met wiet (is pas op het einde van het seizoen)

  1. Hoe weet je dit allemaal?
   Ik bedoel, Noud is getrouwd met Nina en die zou nooit vreemdgaan dat weet ik zeker!!!
   En Wiet gaat er inderdaad uit

 7. rick hoe weet je dat? want, het lijkt mij sterk dat ludo met de huishoudster een
  relatie krijgt aangezien janine zijn ware is. En noud met wiet die is net met Nina getrouwd… en pip pellens heeft toegegeven dat is uit de serie gaat. Er is voor haar
  ook al een afscheidsfilmpje gemaakt vertelde bianca.

  1. de serie heet goede tijden slechte tijden

   In deze serie is het onmogelijk juist mogelijk.
   Laura gaat met zijn eigen zoon trouwen en naar bed (dennis)
   Er staan mensen op uit de dood(halve familie sanders,frits van houten en noem maar op)

   Ludo en janine zijn alweer hoelang samen.Dus als Rosa dood gaat komt er een nieuwe huishoudster. De schrijvers nemen de gelegenheid ervoor dat het weer een breuk op levert tussen ludo en janine. Ludo gaat een paar keer mee naar bed en je hebt weer een verhaal. Het kan ook zijn dat ze een weer wat lesbis erin zetten en gaat janine meschiens met de huishoudster haha.

   En Noud en Nina gaan uitelkaar dat wist je al voor de ze gingen trouwen.Wie in gtst is ooit samen gebeleven(allen jef met Silvia(gestorven kanker en Dorothea ook gestorven) voor de rest is iederen gescheiden en bij elkaar.
   Dus dat gaat ook bij noud en Nina gebeuren en als klap op de vuurpijl gaat noud met wiet. En dan gaat weer verder met nina die wraak gaat nemen bla bla bla.
   En pip heeft toegegeven dat ze de serie zal verlaten maar dat is allemaal opgezet spel dat is nog een gebeurd met de dood van ludo. Erik de vogel had ook een afscheid en zelfs de acteurs wisten niet wie achter de moordaanslag zat. Dat moesten ze ook lezen uit het script

 8. Dan heb ik nog wel een extra spoiler. Dus wederom niet verder lezen als je niks wilt weten!

  Aan het einde van aflevering 1 zie je een vooruitblik op aflevering 2. Daarbij zie je Tanja/Tineke onder een stellage liggen en Laura vindt haar. Ook ligt Danny bewusteloos op de grond.

  In totaal zijn er dus (minstens) 5 slachtoffers: Janine, Lucas, Rosa, Tanja/Tineke en Danny.
  Hiervan denk ik dat alleen Tanja/Tineke dood zal gaan.

   1. nee dat is rikki niet die op die brancard ligt ofzo, waar rik naartoe rent, dat is danny want hij gaat er voor 3 maanden uit volgensmij, net zoals lucas en jack, en dat rik een levensreddende beslissing moet nemen, staat in een andere spoiler, gaat dan denk ik om danny.

 9. al dat gespeculeer 1 ding is zo goed als zeker wiet gaat er vroeg of laat uit voor moord ga je op zijn minst de bak in.

  en wat betreft rosa, Hilde heb je wel eens naar de andere cast foto’s gekeken rosa heeft er nog nooit opgestaan

 10. Janine blijft leven hoor en nieuwe huishouster ? Hoezo? Ludo hoort bij janine en wiet krijgt echt niet met noud wie wil er iets met een moordenaar en gestoord iemand

 11. inderdaad, in een andere spoiler staat dat noud er niet bij kan dat iemand wiet nog wil zien. ik denk dat tineke/tanya doodgaat of rosa, want als tineke/tanya in de serie zou blijven kreeg ze misschien wel een rol in de serie en stond ze misschien wel op de castfoto’s? Maar als het waar is dat maxime bij een opname gespot is voor gtst is het denk ik rosa, want wat zou maxime moeten bij het graf van tineke/tanya? die kent ze helemaal niet!

 12. Ik denk dat Lucas doodgaat, ik heb namelijk ergens gelezen dat Ferry Doedens zich versprak en over Marly van de Velden praatte, en haar ‘ex-collega’ noemde. Ik denk namelijk niet dat Nina doodgaat, die was op de promo ook niet bewusteloos en er staat dat ze bij Janine zit. Het kan ook dat Rosa eruit gaat, want in een van de spoilers voor de eerste week stond dat Lorena ontroostbaar was. Ook staat er dat Nina Janines ellende nauwelijks aan kan, maar dat ze een hoopgevend teken krijgt. Ik denk dat Janine misschien verlamd raakt ofzo, maar niet doodgaat. Ook ligt of Danny, of Rikki in het ziekenhuis want in de promo zie je dat Rik naar een brancard toe rent en je ziet dat Charlie achter hem staat. Wiet beland uiteraard in een inrichting, tenminste dat hoop en denk ik, net goed! Nina en Noud moeten bij elkaar blijven ze zijn zo leuk samen!

 13. de serie heet goede tijden slechte tijden

  In deze serie is het onmogelijk juist mogelijk.
  Laura gaat met zijn eigen zoon trouwen en naar bed (dennis)
  Er staan mensen op uit de dood(halve familie sanders,frits van houten en noem maar op)

  Ludo en janine zijn alweer hoelang samen.Dus als Rosa dood gaat komt er een nieuwe huishoudster. De schrijvers nemen de gelegenheid ervoor dat het weer een breuk op levert tussen ludo en janine. Ludo gaat een paar keer mee naar bed en je hebt weer een verhaal. Het kan ook zijn dat ze een weer wat lesbis erin zetten en gaat janine meschiens met de huishoudster haha.

  En Noud en Nina gaan uitelkaar dat wist je al voor de ze gingen trouwen.Wie in gtst is ooit samen gebeleven(allen jef met Silvia(gestorven kanker en Dorothea ook gestorven) voor de rest is iederen gescheiden en bij elkaar.
  Dus dat gaat ook bij noud en Nina gebeuren en als klap op de vuurpijl gaat noud met wiet. En dan gaat weer verder met nina die wraak gaat nemen bla bla bla.
  En pip heeft toegegeven dat ze de serie zal verlaten maar dat is allemaal opgezet spel dat is nog een gebeurd met de dood van ludo. Erik de vogel had ook een afscheid en zelfs de acteurs wisten niet wie achter de moordaanslag zat. Dat moesten ze ook lezen uit het script .

  1. dat ze niet wisten of ludo dood zou gaan of niet, dat was met een cliffhanger dat janine op hem schoot met een spel. maar dat was niet dat ze zeiden dat hij eruit ging, dat was gewoon geheim voor de kijkers en de acteurs. en wiet kan niet terugkomen want ze gaat eruit, dat heeft gtst zelf ook gezegd & pip pellens enzo ook. als ze terug zou komen dit seizoen zou ze wel op de castfoto staan

   1. over ludo werd gezegt dat die dood was dan neemt iedereen aan dat die ook dood blijft. En de castfoto is alleen voor de mensen die een vaste rol hebben van september tot november meende ik (kan ook december) is altijd zo geweest.

 14. Ik denk dat Tineke/Tanya dood gaat. Want dat zou echt iets zijn voor GTST, dan weten we nog steeds niet waar Jef is.
  Als Rosa dood gaat, gebeurt er verder niets.
  Ik denk dat het Tineke/Tanya is..

 15. als ik jullie allemaal zo hoor praten, dan gaat de halve cast eruit. lijkt me sterk.
  ga er maar gewoon vanuit dat wiet eruit gaat of op zijn minst voor tijdelijk, ze heeft immers iemand vermoord en voor de rest zullen we moeten afwachten nog 5 dagen het aftellen is begonnen.

 16. wiet gaat er uit ze staat ook niet meer op de cast foto dat weet ik zeker en janine dus wel ik heb wel op de radio gehoord dat janine er in blijft er waren mensen van gtst aan weezig verder denk ik

  rosa blijft in leven
  wiet gaat naar een cliniec
  jack wordt ontslagen
  en janine wordt of zo deels verlamdt de kogel is wel door haar hooft geschoten als je nog wat meer leest ik denk dat haar hersenen het niet meer aangeven of zo. ik denk dat er het zelfde gebeurt als bij nina maar wie weet of janine gaat dood maar dat mog niet gebeuren
  en lucas die redt het wel daar ben ik zeker van

 17. zoals jullie kunnen zien zijn rosa, lucas, en janine zwaar gewond dus als er inderdaad iemand dood gaat is het 1 van deze 3, lucas is van bekend dat hij maar voor tijdelijk de serie verlaat. dus blijven over rosa en janine.

  wat ook zou kunnen is dat nina wel degelijk geraakt is en dat ze nog een poosje als geest in de serie blijft.

  is al eens gebeurt met benjamin (brand teluma toen nina ontvoerd was)

 18. er staat op de gtst site staat dat janine voor haar leven vecht, en dat rikki er met een lichte verwonding vanaf komt maar dat ze een schokkende mededeling ofzo krijgt. en dat een ander familielid van haar voor zijn leven vecht, danny dus!! tineke/tanya is ook verwond. ze ligt blijkbaar in coma ofzo want er staat dat laura hoopt dat ze op tijd bijkomt. en er staat dat er toch nog plotseling iemand overlijd, die geliefd is in meerdijk.. die de verhoudingen nog meer onder druk zetten ofzo?

 19. Er zijn sowieso een paar mensen die er even uit gaan. Lucas raakt in coma, maar komt wel weer teurg, want op twitter kon je lezen dat Ferry zijn eerste draaidag afgelopen week weer heeft gehad. Dan is er nog Danny, hij moet er ook voor 3 maanden uit vanwege de flexwet, maar ik denk eerlijk gezegd dat hij komt te overlijden…. Aangezien er een geliefd iemand overlijdt uit meerdijk, en Jan Kooijman heeft het de laatste tijd behoorlijk druk..
  Als rosa overlijdt, gebeurd er niet zoveel, alleen lorena is een beetje verdrietig…
  Jack gaat er ook voor even uit, misschien gaat hij jef zoeken omdat tanya uiteindelijk iets heeft verteld als ze toch wakker wordt in het ziekenhuis??
  Dan nog Rikki, op tv gids van gtst site staat dat zij lichtte verwondingen heeft, dus zij blijft gewoon in de serie!! Ik ben zo benieuwd naar de aflevering!!!! MAAANDAAAAAAAGGG!!

 20. rikki raakt zwanger, dat is duidelijk dat is het nieuws wat ze krijgt van
  de dokter. Er staat ook dat Sjoerd niet weet hoe hij moet reageren!
  En Danny is de gene die Rick moet redden. Janine overleeft het.
  Lucas raakt in coma, ik hoop dat hij niet overleid. Ik vind hem één van
  de leukste personages. Verder denk ik zelf dat Rosa dood gaat.
  En als zij overleid moet er ook een nieuwe huishoudster,
  daarmee kunnen ze ook weer nieuwe dingen bedenken.
  Ik denk dat Jack en Lorena uit elkaar gaan omdat, Wiet zijn
  pistool heeft gebruikt en als Rosa dood gaat zal ze dat hem nooit vergeven.

 21. en jack gaat zeer zeker problemen krijgen met de politie wet (het is zijn pistool waarmee is geschoten) wel zielig ik mag jack graag

 22. Danny,lucas en janine gaan niet dood Ze staan op de foto
  dus het is zeker rosa maar waarom? Jack heeft niks gedaan wiet moet hulp krijgen
  als je de shortie ziet ga je sjors en jack haten Ze doen of er niks aan de hand is op sluiten die wiet ik hoop dat Ze zelfmoord pleegt kan Ze niet terug komen haat aan sjors en jack ik denk wraak van de maxime en ludo tegen jack en sjors de van houtens tegen de sanders

 23. ik denk dit:

  -lucas in coma maar hij red het wel
  -rosa gaat dood want er stond ook lorena blijft ontroostbaar achter
  -janine blijft leven
  -wiet gaat naar inrichting
  -jack word ontslagen
  -er is iets met danny

  wat ik wel raar vind is bij de promo van seizoen 22 want dan hoor je edwin zeggen: je mag nu niet doodgaan?? pap maar dan zei hij vast HIJ mag nu niet doodgaan pap ofzoiest

 24. ano jij zegt dat rikki zwanger is/raakt maar ze was toch aan de pil??
  mis is ze vergeten maar dan hoop ik dat ze geen abortus pleegt want ik denk dat rik het niet leuk vind…

 25. ik denk niet dat er een geest komt of dat iemand tog niet dood is want normaal is dat alleen als er iemand vermoord is ofzo maar als je een ijzere pal boven op je hebt gehad dan ben je gewoon egt dood het is niet net zoals met rene meijer

 26. wij denken dat tieneke het aan laura verteld wat er met jef is gebeurt en dan gaat laura jef halen/zoeken. of jack gaat naar het buitenland en vind jef.
  lucas is er 3 maanden uit
  danny moet er ok 3 maanden uit.
  jack ook dus jack gaat naar buitenland
  rosa gaat dood want lorena is ontrroostbaar.
  nick gaat ook weer weg heeft die bij koffietijd gezecht.
  mischien gaat nick wel dood angezien die er toch uit gaat. mischien dat maxime hem wat aan doet
  janine word geopereerd de operatie is geslaagt alleen licht ze nog paar dagen krities en komt daarna bij en speelt gewoon veder.
  lucas komt bij na 3 maanden 😛
  rikki is zwanger van sjoerd. ze was later aan de pil toen hebben ze het al een keer zonder gedaan op die vakantie en de pil werkt ook neit voor 100%
  ze gaan alsnog verhuizen naar de golfbaan de familie bouwhuis.

Geef een reactie