• 29 augustus 2011
 • Redactie
 • 43

Nadat de GTSTLive fans de eerste aflevering al hebben kunnen zien heeft RTL Nederland er nu een promo uitgegooid om de overige fans tegemoet te komen. De promo laat een groot deel van het vervolg zien van de cliffhanger.

Zo zien we dat Noud Nina zoekt en Nina in shock is. Ze heeft een bebloede trouwjurk. Lorena zit met haar moeder Rosa in haar armen en Jack gaat samen met Sjors snel achter Wiet aan. Noud en Nina staren naar Janine die op de grond ligt in haar eigen bloed.

Edwin bekijkt hoe Lucas eraan toe is en laat zijn vader Anton naar hem kijken. Edwin huilt en zegt dat Lucas niet mag doodgaan. We zien Rik zich haasten naar een ambulance, terwijl Charlie hem nakijkt.

Vanaf vijf september 2011 zullen we weer kunnen genieten van de nieuwe afleveringen. Dank gaat uit naar GTSTFanMark.

43 comments on “EXCLUSIEF: Promo seizoen 22

 1. Je kunt goed zien dat Janine en Lucas slachtoffers zijn, maar in een flits zag ik ook Rosa in de armen van Lorena (ik had hem stil gezet tussen 0:06 en 0:07) Je zag nog een paar flitsen voorbij gaan maar ik zag niet wie dat waren. En op de brancard is denk ik Danny, aangezien Charlie gewoon stond. Rikki zit volgens mij niet in de promo.

  Nu weet ik zeker dat Rosa dood gaat. Ik vind het jammer dat ze 1 van de ouderen dood laten gaan.

 2. Ik dacht tanya/tineke dood zal zijn nou,nee dus rik, charlie ,nina,noud,tanya,lorena jack,wiet ,sjors , zijn dus niet gewond maar we zien wel toch?

 3. als je heel goed kijkt by 0:06 zie je dat sjoerd,charlie en rik rikki proberen te bevrijden..
  dus ik denk dat er iets gebeurd met rikki.

 4. Ik dacht eerst ook dat Danny degene op de brancard was, of komen we er die dinsdag pas achter wat hij heeft!
  Lijkt me erg spannend, de eerste week van ’t nieuwe seizoen! Kan niet wachten!

 5. Die promo is echt niet duidelijk want het is echt heel slecht te zien . En opeens is janine in haar hoofd geschoten wtf ik dacht in haar arm en wat is er met lucas gebeurt? En je ziet niet wie die ambulance mee gaat ik denk eerder danny want hij gaat eruit tijdelijk

  1. Er vielen ook dingen naar beneden zoals een heel groot bord met lichtjes en dingen stortte in.. waarschijnlijk is Lucas door 1 van die dingen geraakt denk ik..

 6. Nou , ik denk niet dat ze lorena haar moeder gaan afnemen rosa is wel dan doodgegaan, door die gestoorde wiet als ze doodgaat het is soap he !! Alles kan janine gaat niet dood of misschien ook wel

 7. Ik denk; Lucas is gewond(coma denk ik, maar overleeft want hij had vandaag weer opnames. ). Er is iets met danny, want hij gaat 3 maanden uit de serie en ergens staat dat rik voor een levensreddende beslissing staat. Janine is zwaargewond. Tanja en Rosa zijn dood denk ik.

   1. Ja zou ook kunnen. Maar hij twitterde laatst dat hij zijn script aan het doornemen was, en de afleveringen van volgende week zijn toch al lang opgenomen?? En hij twitterde laatste tijd best vaak dat hij deze week weer aan het opnemen was.

 8. wat is er met rikki? die zie je in de eerste flits liggen met charlie rik en bianca er omheen. wat is daar gebeurt?? pleace tel me!!

 9. ik denk dat Lucas is geraakt, want je ziet ook dat pak die hij aan had, verder zie je in het licht bij ongeveer 0:06 dat Charlie Rik en Sjoerd iets doen met Rikki, je ziet dat het Rikki is omdat je haar Groene jurkje ziet,en verder zie je Rosa in de armen van Lorena,en op het laatst op die brandcar denk ik dat het Rikki is omdat ze gewond is geraakt.En ik denk ook dat er wat aan de hand is met Danny.

 10. Lucas heeft zo’n lamp op zijn hoofd gekregen. Zie promo. Ik denk ook dat Tanya is geraakt er staat: Laura beland in het ziekenhuis om meer te weten komen waar Jef is.

 11. tanja kan niet dood zijn, zij staat naast charlie in de stuk van de brandcar
  ik denk dat Rosa omdat zij zou stopen met GTS. in de brandcar Dannys. Lucas en Janine zwaar gewoond.

  1. Jawel Tanja kan het wel zijn want bij de brancard staat Laura met Charlie en tusen 0.06 en 0.07 zit er iemand vast en dat is Rikki of Danny en daarbij staat Sjoerd, Rik en Charlie

  2. Ja idd dus dan ligt Tanja ook in het ziekenhuis en degene die bij Charlie staat is Laura dus en in de cliffhanger tekst aan het einde staat dit: Tanja belooft alles te vertellen totdat…. dat betekent dat er wat met Tanja gebeurt en ik maak die zin af met totdat Tanja ernstig gewond raakt en overlijdt

 12. Lucas gaat niet dood hoor hij gaat er alleen eventjes er uit
  En wie zegt dat Rosa doodgaat dan heeft wiet een moord op haar geweten
  En achter rik staat tanya hoor

 13. ik weet dat als enigste wiet weg gaat want dat had ik gelezen ergens.
  dus zij zal wel naar de gevangenis gaan of naar gesticht net als nick!
  maar wat gebeurd er nou met nick en charlie?
  dat vind ik toch wat spannender! 😉
  ik denk dat danny op de brankaar ligt en dan komt het weer goed
  tussen danny en rik. 😀

  ik ga zkr kijken!!!!! 😀 😀 😀 :3

 14. Ik weet ook dat wiet er uit gaat hoor hoezo ? Ben je de enige nou ,nee hoor
  En waarom denkt iedereen dat rosa dood gaat ik denk dat tanya dood gaat waarom rosa het kan wel maar ik denk het niet ,dan heeft lorena geen familie meer en nina misschien niet als janine dood zal gaan ik hoop dat tanya dood gaat

 15. tanya is ook niet dood denk ik want er stond een geliefd persoon en dat is niet denk ik maar lucas gaat ook niet dood ik denk tog rosa

Geef een reactie