• 12 augustus 2011
 • Redactie
 • 35

Hier is hij dan! De castfoto van Goede Tijden, Slechte Tijden seizoen 22. De GTST Fanclub heeft exclusief de hand weten te leggen op de prachtige castfoto. Bekijk hem!

Jette van der Meij (Laura), Ruud Feltkamp (Noud), Marly van der Velden (Nina), Gigi Ravelli (Lorena), Jan Kooijman (Danny), Caroline de Bruijn (Janine), Ferri Somogyi (Rik), Ferry Doedens (Lucas), Erik de Vogel (Ludo), Lieke van Lexmond (Charlie), Robin Martens (Rikki), Marjolein Keuning (Maxime), Mark van Eeuwen (Jack), Guido Spek (Sjoerd), Raynor Arkenbout (Edwin), Inge Schrama (Sjors), Cynthia Abma (Bianca), Everon Jackson Hooi (Bing), Joep Sertons (Anton) en Bartho Braat (Jef).

Grote afwezige is Pip Pellens (Wiet). Klik op de castfoto voor een groter formaat.

Wat vindt jij van de foto?

35 comments on “EXCLUSIEF | De Castfoto van GTST seizoen 22

 1. voor zover ik kan zien mis ik niemand die eventueel dood kan zijn!! en dat wiet er niet op staat is logisch, die verdwijnt de cel in!!

 2. Waar is Wiet, zo te zien gaat zij er uit dus de moordenaar? Weer een karakter dat interessant was verpest door de schrijvers. Tot ziens Wiet! Nick ziet er ook niet op dus hij gaat ook weer vertrekken. Ik denk ook dat het tijd wordt dat er een nieuwe slechterik in GTST komt dan telkens terug te vallen op Ludo Sanders.
  Over de cast foto super saai Sjors ziet er niet gestyled uit, gewoon een spijkerbroek en een jasje dan hadden de rest van de dames ook moeten doen. Slechte styling rommelige en saaie castfoto.

  1. Doe is niet zo negatief!! Die cast foto is super leuk!! De leukste tot nu toe! Ik weet niet hoor maar die kleding die ze daar aan hebben is nu in de mode… dus volgens mij loop jij een beetje achter!;)

 3. luister allemaal wiet is fristvan houten
  zij heef geest opgeroepen kan wiet niks aan doen daarom cel om geest weghallen bij wiet denk ik daaran later in sierie kom ze terug ludo meent wraak op wiet dat denk ik groetjes arianne

  1. Helaas, de Grazia had de primeur;)! Iemand heeft een foto gemaakt van het blad en op twitter gezet, deze is op veel sites gekomen waaronder GTST Courant.

   De GTST Fanclub heeft exclusief en als eerste de castfoto in groot en origineel formaat.

 4. @Brian Ja, GTSTcourant had het gepubliceerd na mijn tip. Maar ach, wat boeit het verder wie er eerder was. De foto hier op gtstfanclub is wel van veel betere kwaliteit, dus daar hebben zij dan weer een voorsprong op 😉

 5. @Rose Doe is niet zo negatief!! Die cast foto is super leuk!! De leukste tot nu toe! Ik weet niet hoor maar die kleding die ze daar aan hebben is nu in de mode… dus volgens mij loop jij een beetje achter! 😉

 6. I like Your Article about EXCLUSIEF | De Castfoto van GTST seizoen 22 | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was looking for! .

Geef een reactie