Een gloed nieuwe rubriek op De GTST Fanclub, 5 vragen aan. De afgelopen tijd zijn erop tal van GTST Fansites interviews verschenen. De GTST Fanclub biedt jullie nu de kans om je eigen vraag te stellen aan een (oud) GTST acteur of actrice.

Hoe werkt het?
Dit is jullie unieke kans om een vraag te stellen aan Liza Sips (Vicky Pouw). Wat wil jij weten van Liza Sips? Zit er nog een comeback in? Hoe vond ze het bij GTST? Wat zijn haar toekomst plannen? Je kunt het zo gek niet bedenken.

Heb jij een leuke en originele vraag aan Liza Sips? Zet jouw vraag dan in een reactie op dit bericht. De 5 leukste en origineelste vragen worden door ons uitgekozen en aan Liza voorgelegd. Binnenkort zie je dus wellicht het antwoord op jouw vraag hier op De GTST Fanclub!

Stuur je vraag dus nu in door te reageren op dit bericht!

15 comments on “De GTST Fanclub vraagt: 5 vragen aan Liza Sips

  1. Volgens mij zou je nu heel goed weer terug kunnen komen, verhaal lijn genoeg. Noud net getrouwd met Nina, hoe leuk als Vicky ineens terug is. Wat vind je daar zelf van?

  2. -Welk Noud/Vicky moment vind je het leukst? Welke scéne tussen Noud en jouw personage was het leukst om te filmen? Wat vond je van hun relatie in het algemeen? (Ik vond Noud&Vicky altijd erg leuk!)
    -Wat vind je ervan dat Noud en Vicky het hebben uitgemaakt omdat Noud terugwou naar Meerdijk en Vicky bij haar vader wou blijven?
    -Wat vind je de leukste scene die je ooit hebt gefilmd?

Geef een reactie