Na de zeer succesvolle nominatie rondes, start De GTST Awards 2011 met de 2e fase, De stemrondes! Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor, de leukste nieuwkomer en de beste gastrol. Kortom we blikken terug op een fantastisch seizoen van onze favoriete soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden tijdens deze 5e editie van De GTST Awards.

De GTST Awards | Leukste koppel | Stemronde 1

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Stemmen doe je door op je favoriet te klikken en vervolgens op stem te klikken!

15 comments on “De GTST Awards | Leukste koppel | Stemronde 1

 1. Eigenlijk vond ik Sil&Rikki het leukste koppel van dit seizoen! En ook Danny&Sjors blijven geweldig, ook al zijn ze geen echt koppel geweest! I still love them!

 2. Ik vind Jeanine en Ludo een geweldig koppel zowel in GTST als prive.
  Ik hoop dat ze nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang samen zijn in GTST en ook voor priveleven.
  Ik zal blij zijn als het 5 september is dan kunnen weer fijn genieten van GTST.
  Dat GTST nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang op de tv komt.
  Vele groeten MARIE_THERESE.

 3. 1. Lucas & Edwin
  2. Lorena & Jack
  3. Nina & Noud
  4. Wiet & Edwin
  5. Ludo & Janine
  6. Charlie & Rik
  7. Sjoerd & Rikki
  8. Tanya & Jef
  9. Danny & Maxime
  10. Bianca & Anton
  11. Laura & Rutger

 4. van het afgelopen seizoen kies ik toch voor jack en lorena, als we over de afgelopen 21 jaar gaan kijken dan is het toch martine en frits

 5. dat is niet zo moeilijk voor mij, lucas en edwin natuurlijk!!! ze zijn geweldig samen, en het zijn 2 totaal verschillende persoonlijk heden, ik vindt het geweldig hoe ze uit elke situatie komen met zijn 2en!!!

 6. ik vind dat ik vind dat naud en nina niet bij elkaar horen ,ik vond dex beter bij haar passen ook zo egoist ,en charlie en rik vind ik wel leuk en sjorsen danny moeten weer samen komen vond ik een leuk stel samen

  1. Ben jij wel goed bij je hoofd met je Ron & Edwin ????

   Lucas & Edwin is het droomkoppel van de meeste GTST fans en ook van mij dus LUDWIN and no RONWIN 😛

 7. toche e ik kmies toch echt voor jack ne lorena in 22 jaar vind ik hun echt hget leukste koppel echt jammer dat ze uit elkaar zijn ik hoop echt dat ze elkaars vaste liefde worden ofzo want ze zijn echt leuk samen

Geef een reactie