Na de zeer succesvolle nominatie rondes, start De GTST Awards 2011 met de 2e fase, De stemrondes! Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor, de leukste nieuwkomer en de beste gastrol. Kortom we blikken terug op een fantastisch seizoen van onze favoriete soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden tijdens deze 5e editie van De GTST Awards.

De GTST Awards | De beste Verhaallijn | Stemronde 1

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Stemmen doe je door op je favoriet te klikken en vervolgens op stem te klikken!

10 comments on “De GTST Awards | De beste Verhaallijn | Stemronde 1

  1. We wish to thank you once more for the gorgeous ideas you offered Jeremy when preparing a post-graduate research and, most importantly, regarding providing all the ideas in one blog post. If we had been aware of your web page a year ago, we would have been saved the useless measures we were choosing. Thank you very much.

  2. oehw, allemaal goed, maar ik ga toch voor wiet dioe doordraaid.
    alleen maar omdat ze zoveel van iemand houd dat ze denkt, dat hij bij haar hoort en Nina weg wilt hebben vindt ik ongeloofelijk!!!

Geef een reactie