Na de zeer succesvolle nominatie rondes, start De GTST Awards 2011 met de 2e fase, De stemrondes! Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor, de leukste nieuwkomer en de beste gastrol. Kortom we blikken terug op een fantastisch seizoen van onze favoriete soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden tijdens deze 5e editie van De GTST Awards.

De GTST Awards | De beste Nieuwkomer | Stemronde 1

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Stemmen doe je door op je favoriet te klikken en vervolgens op stem te klikken!

9 comments on “De GTST Awards | De beste Nieuwkomer | Stemronde 1

 1. hhmmm, ik vindt het moeilijk te kiezen, maar ik ga toch voor robin, martens, haar pesonage vindt ik ook geweldig, zo knap hoe ze de scenes zo erg naar zichzelf toe kan trekken!!!

 2. Als je ziet was Ferry Doedens en Raynor Arkenbout in hun rol van Lucas Sanders en Edwin Bouwhuis m.b.t. hun homosexuele relatie te weeg hebben gebracht bij de Nederlandse kijkers, kun je tot geen andere conclusie komen dan dat Raynor de award voor Beste Nieuwkomer hoort te winnen. Door deze 2 acteurs wordt een hele liefelijke relatie neergezet. Je zou gaan geloven dat deze personen echt een relatie met elkaar hebben. Bovendien hebben zij via hun rol vele mensen die worstelen met hun homosexuele geaardheid een hart onder de riem gestoken. Bravo !!!

  Adriaan

 3. Ze zijn eigenlijk allemaal heel goed, maar Raynor is wel de beste. Verder vind ik Joep ook heel goed, maar zijn rol is minder leuk dan die van Edwin

 4. Raynor Arkebout heeft op mij de meeste indruk gemaakt. Je merkt wel dat Joep Sertons en Cynthia Alba meer ervaring hebben dan Raynor. Ik vind het erg knap dat Raynor met weinig acteer ervaring die verhaallijn met Lucas zo goed wist neer te zetten. Het was erg geloofwaardig en hij speelt echt van binnenuit. Ik vind dat altijd prettige acteurs om naar te kijken die echt uit hun ziel spelen.

 5. Ik vind
  1. Raynor Arkenbout
  2. Robin Martens
  3. Guido Spek
  4. Cynthia Amba
  5. Joep Sertons
  Maar ze zijn allemaal goed vind ik!

Geef een reactie