Na de zeer succesvolle nominatie rondes, start De GTST Awards 2011 met de 2e fase, De stemrondes! Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor, de leukste nieuwkomer en de beste gastrol. Kortom we blikken terug op een fantastisch seizoen van onze favoriete soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden tijdens deze 5e editie van De GTST Awards.

De GTST Awards | De beste Gastrol | Stemronde 1

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Stemmen doe je door op je favoriet te klikken en vervolgens op stem te klikken!

17 comments on “De GTST Awards | De beste Gastrol | Stemronde 1

 1. Ik twijfelde tussen Van Rossum en Rutger Goedhart , maar heb gekozen voor de laatste.

  En Nick verdient het inderdaad niet, dat hij überhaupt gekozen kan worden…nog geen 2 dagen meegedaan, en er was dit seizoen dus ook geen enkele verhaallijn aan hem gebonden. slaat nergens op.

 2. wij gaan voor roza die verdiend dit echt.
  die heeft al zo lang een gastrol.
  denk toch wel het langst van iedereen.
  dus iedereen kom op stem voor roza

 3. Rosa verdient met stip deze award!! Helemaal terecht dat ze ook ook bovenaan staat, maar kom op Rosa fans breng allemaal je stem uit!! Zodat ze met een grote voorsprong gaat winnen!!!!

 4. Ha, ha, kun je Rosa nog een gastrol noemen? Rosa hoort er al bij zolang ik me kan herinneren en zij is echt een geweldig leuke vrouw. Als Rosa maar ook in het “echte” leven. Rosa hoort voor mij bovenaan!!!

 5. Thanks for any other informative website. The place else may I get that type of info written in such a perfect method? I have a venture that I am simply now operating on, and I have been at the look out for such info.

 6. I agree with your De GTST Awards | De beste Gastrol | Stemronde 1 | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, fantastic post.

 7. I like Your Article about De GTST Awards | De beste Gastrol | Stemronde 1 | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was searching for! .

 8. Basically to follow up on the update of this issue on your blog and wish to let you know simply how much I liked the time you took to produce this valuable post. Within the post, you actually spoke regarding how to really handle this concern with all ease. It would be my personal pleasure to get some more thoughts from your site and come up to offer other folks what I discovered from you. I appreciate your usual wonderful effort.

 9. frederick!!! hoe 1 persoon zoveel gevolgen kan hebben!!! Alleen het is en blijft een eikel, al zech ik het zelf, om die arme rosa en Lorena zo bij het oud vuil te zetten, ik zou het ook niet pikken als ik Lorena was!!!

  1. aan de andere kant roza ook, maar die heeft voor mijn gevoel niet echt meer een gastrol, dat is gewoon verandert in een vaste rol, ze doet al zo lang mee!!

Geef een reactie