• 25 augustus 2011
  • Redactie
  • 9

GTST actrice Cynthia Abma maakte gisteren tijdens de RTL Nederland perspresentatie een flinke blunder voor de camera van RTL Boulevard. Zonder er bij na te denken verklapte de actrice dat er een afscheidsfeest is geweest, en wel voor Pip Pellens. 

Iedereen dacht het al maar Cynthia Abma weet het nog eens extra te bevestigen. Pip Pellens is weg bij GTST, tenminste dat is wat ze ons willen laten geloven. Het kan natuurlijk ook zo zijn dan Pip Pellens gewoon weer terugkeert.

Enkele weken terug versprak Ferry Doedens zich ook al voor de camera’s van RTL Boulevard, toeval? Of Pip Pellens echt afscheid heeft genomen moeten we nog even afwachten.

9 comments on “Cynthia Abma verspreekt zich in RTL Boulevard

  1. Al dit een verspreking was, was haal gezicht wel wat schokkender geweest, omdat ze wist dat ze dan een dikke boete zou hebben. Het leek er bijna op alsof ze in de camera knipoogde, toen ze zei ‘ik weet niet of ik dat wel mag vertellen’…. Nee, dit was geen verspreking

  2. misschien heeft wiet wel zelfmoord gepleegd op dat feest van noud en nina, waardoor ze nu dood is, want iemand zou dood gaan en aangezien dat wiet uit te serie gaat.

Geef een reactie