Cynthia Abma verspreekt zich in RTL Boulevard

GTST actrice Cynthia Abma maakte gisteren tijdens de RTL Nederland perspresentatie een flinke blunder voor de camera van RTL Boulevard. Zonder er bij na te denken verklapte de actrice dat er een afscheidsfeest is geweest, en wel voor Pip Pellens. 

Iedereen dacht het al maar Cynthia Abma weet het nog eens extra te bevestigen. Pip Pellens is weg bij GTST, tenminste dat is wat ze ons willen laten geloven. Het kan natuurlijk ook zo zijn dan Pip Pellens gewoon weer terugkeert.

Enkele weken terug versprak Ferry Doedens zich ook al voor de camera’s van RTL Boulevard, toeval? Of Pip Pellens echt afscheid heeft genomen moeten we nog even afwachten.

9 reacties

 1. Natuurlijk verspreekt Cynthia zich niet, dat is keurig afgesproken met de productie van GTST hoor…

 2. Al dit een verspreking was, was haal gezicht wel wat schokkender geweest, omdat ze wist dat ze dan een dikke boete zou hebben. Het leek er bijna op alsof ze in de camera knipoogde, toen ze zei ‘ik weet niet of ik dat wel mag vertellen’…. Nee, dit was geen verspreking

 3. En, wanneer heeft Ferry Doedens zich dan versproken over Pip? Dat ging toch over zijn ‘ex’-collega Marly (Nina)??

 4. ze zeggen et alleen om het voor ons spannender te maken ,

 5. natuurlijk gaat pip eruit, wiet gaat de bak. in
  niet zo moeilijk he

 6. Pip in Shownieuws: Ik zou het straks bekend maken, maar ik weet nu niet of ik het mag zeggen: Ja ik ga uit GTST.

 7. Nee , wiet gaat er wel uit maar misschien voorloppig niet

 8. Ik bedoel ze gaat er uit maar toch niet meteen

 9. misschien heeft wiet wel zelfmoord gepleegd op dat feest van noud en nina, waardoor ze nu dood is, want iemand zou dood gaan en aangezien dat wiet uit te serie gaat.

Geef een reactie