• 15 augustus 2011
  • Redactie
  • 1

GTST.nl zorgde vandaag voor een exclusief kijkje achter de schermen van de castfoto 2011-2012. Everon Jackson Hooi mocht met een camera op pad om alle acteurs die op de foto moesten vast te leggen.

Zo zien we dat Robin Martens eigenlijk best verlegen is en Ruud Feltkamp onwijs trots is op zijn persfoto. Ook zagen we Marly van der Velden die het reuze naar haar zin had. Om het filmpje te kijken ga je naar het bonusmateriaal bij RTL XL of klik je op deze link.

1 comment on “Castfoto 2011-2012: The Making Off

  1. vet ilove gtst ik kijk het altijd als ik het mis dan word ik gek dan ga ik als een speer naar rtl gemst en kijk het een van mijn lievelings personages ik janine en bianka nina en sjoerd rikke en nog veel meerrrrrr duuuh ik ben 12 maar keek het op mijn 10 als je mij wat vraagt over gtst weet ik zowat aalees kijk ook vaak bloopers maar alles weet ik zowat dussssss ik vind deze soap te gek als de fam sanders weg ginglijkt htem e saai of bouwhuis ook vind ik sjors leuk en rik ook duuh maar ikoop dat gtst nog lang op rtl 4 blijft xxx mannon nagelmaeker (12)

Geef een reactie