Dit bericht bevat spoilers. Wanneer je niet vroegtijdig op de hoogte wil zijn van de zomercliffhanger, dien je dit bericht te negeren.

RTL Nederland heeft uiteindelijk de shortie van de zomercliffhanger weten te plaatsen. Deze maakt een heleboel duidelijk over de cliffhanger van dit jaar. Zo zien we hoe Nina en Noud trouwen en hoe het huwelijk verder gaat. Ook zien we hoe Laura Tineke voor het blok zet.

Noud en Nina geven elkaar het ja-woord op een winderig strand waar Nick na lange tijd verschijnt. Nina is dolgelukkig dat haar broer erbij is. Ze laat hem erbij zijn als Noud en Nina hun belofte naar elkaar uitspreken. Sjoerd, Rikki, Edwin en Lucas hebben een speciaal lied geschreven voor de bruiloft.

Laura zet Tineke voor het blok. Ze is er achter gekomen dat Tineke, Tanya Dupont is. Tanya staat met haar mond vol tanden.

De bruiloft wordt gevierd in een grote tent. Ook Ludo en Janine zijn van de partij. Ondertussen weet Wiet Sjors op te sluiten en gaat met het pistool naar de bruiloft. Als ze tijdens de bruiloft op Nina richt, ziet Janine het gebeuren. Ze wil haar dochter beschermen en springt voor haar. Wiet schiet en breekt vervolgens de tent af door wat dingen om te trekken. De brandende vraag zal natuurlijk deze zomer zijn: Wie overleeft dit bruiloftsdrama? En zal Tanya de waarheid gaan spreken over Jef?

Klik hier om de shortie te bewonderen.

17 comments on “Wat kunnen we morgen in GTST verwachten?

 1. Komt het nummer van Rikki Sjoerd en Edwin nog ergens terug te luisteren in volledige versie? Is het een nieuw nummer, of bestaand?

 2. @ Jan

  Jouw antwoord vind ik eigenlijk dommer. Als je het antwoord op een gewone vraag niet weet hoe dan gewoon je muil zeg en ga niet met KK lopen schelden. teken van zwakte, zal de leeftijd wel zijn……

 3. Janine word neergeschoten Tanya ontmaskerd Janine gaat DOOD. En Jack gaat 3 maanden in coma Wedden daarom is Maxime op de begraafplaats geweest

 4. Mmmmmm
  I don”t know!!!!!
  Ik denk niet dat Janine dood gaat maag Jessus wat is wiet een f””ck””””g. Irritante bi”c””””
  Xd
  Nou nu wil ik deze tekst in actie zien!!!!!!!!!!!!!
  Greetz
  Nathan

 5. Volgens mij is het een bestaand lied, meen het ooit gehoord te hebben aan het eind van de eerste (of tweede) film van de schippers van de kameleon

 6. MAarrr. Heeft iemand wel eens een interview van wiet in het echt gezien? ( in haar dagelijkse leven is ze namelijk vet pretty)
  Typ op YouTube ;
  Interview pip pellens

  (l)

 7. Janine gaat echt niet dood en jack rent achter haar aan dus die kan niet dood zijn!!! het is iemand met een licht pak lucas, edwin of nick. nou nick is net terug dus die zal het wel niet zijn of hij moet een ziekenhuisrol krijgen edwin zie je volgens mij zijn hoofd nog op de foto en lucas kijkt in de shortie erg verschrikt als dat ding met lampjes neerstort dus ik stem ervoor dat lucas in coma gaat en janine een ziekenhuisrol krijgt

 8. Het is niet wiet die schiet. Zij was het wel van plan.. Ik denk dat het Nick of Frederick was om wraak te nemen op Ludo. Er wordt namelijk nog een keer geschoten als wiet al wegrent.. We worden mooi om de tuin geleid.

 9. Ik denk niet dat Janine dood gaat.
  wat zeker is dat er 4 personage even uitgaan vanwege de flexwet en dat zijn Lucas,Danny,Jack en Maxime.
  dat zullen dan ook de gene zijn die het meest gewond zijn of zo iets.
  Je ziet in de shortie van morgen dat er iets naar beneden valt op Lucas dus die zal wel een paar maanden in coma liggen of zo Danny ook zoiets Jack zal wel naar de gevangenis gaan omdat hij zijn pistool is kwijt geraakt en waar mensen mee neer geschoten zijn.
  En Maxime geen idee dat weet ik niet.
  van de rest weet ik het natuurlijk ook niet zeker.
  heb wel gelezen dat maxime aan de rand van een graf staat de vraag is van wie.
  En aangezien Maxime niet veel vrienden heeft kan ik alleen maar Ludo,Janine,Nina,Lucas,Danny,Lorena,en Rosa bedenken.
  Het zal dan waarschijnlijk ook een van die zijn die dood gaat.
  Misschien Rosa wel want die zie je ook duidelijk in beeld.
  Als het Lucas en Edwin maar niet zijn.
  Dat zou ik niet tof vinden.
  Maar dat de clif eindigd door dat de tent in stort verbaast me niet.
  Iedereen dacht en ik in eerste instantie ook dat het alleen het schieten van wiet was maar zo zie je maar weer gtst zal gtst niet zijn als het anders loopt dan je in eerste instantie denkt.
  soms is gtst heel voorspelbaar en soms zoals nu dus ook helemaal niet.
  Ik vindt wel dat Pip (wiet) het ontzettend goed heeft gespeeld.
  dat betreft heeft Pip de rol van Wiet geloofwaardig neer gezet.
  Ik ga morgen kijken en dat wordt inderdaad een lange zomerstop want kan niet wachten hoe dit allemaal gaat aflopen.
  En denk dat ze de shortie van na de vakantie er niet op zetten op de kijker extra in spanning te houden.

 10. Ik haat wiet ze is zoooo f..king iritant en denkt alleen maar aan zichzelf weet je hoe zielig voor Nina en noud ik wou dat wiet dood ging a.u.b laat Janine niet dood gaan. 🙁

Geef een reactie