• 5 juli 2011
  • Redactie
  • 6

Vanaf vanavond kunnen we weer genieten van een nieuwe/oude Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Vanavond maakt Christophe Haddad zijn grote comeback in GTST. Vanaf vanavond kruipt hij opnieuw in de huid van Nick Sanders. Nick Sanders is terug, dit zal dan ook voor een flinke opschudding zorgen. Is hij ontsnapt? Is hij ontslagen? En zal hij nu wraak nemen op Maxime?

Vragen tollen door de hoofden van de GTST fans. Voor de mensen die even moeten nadenken bij de naam Nick Sanders, frissen we even het geheugen op. Nick Sanders is de zoon van Ludo Sanders. Echter deed hij alles om zo ook als zoon erkent te worden. Door Maxime Sanders werd hij tot wanhoop gedreven, waarna hij uiteindelijk met haar in een strijd terecht kwam. De strijd liep uit in een drama. Tijdens de zomercliffhanger van 2009 heeft hij geprobeerd Maxime te vermoorden in het zwembad.

Uiteindelijk hebben Ludo, Nina en Maxime hem laten opnemen in een kliniek. Nick was woest en zwoor wraak te nemen op Maxime. Zijn laatste woorden waren dan ook tegen Maxime, vlak voor hij de kliniek binnen ging. Zijn woorden waren:”Als ik hier uit kom…en dat gaat gebeuren…. Wij zien elkaar!”. Houdt Nick zich aan zijn woord? Of is hij echt veranderd?

 

6 comments on “Vanavond weer Nick Sanders in GTST

  1. Ik Ben zo blij dat onze oude nick weer terug is.
    in tegenstelling met vroeger denk ik tot mijn ontdekkingen over gtst dat hij erg veranderd is en zich niet meer zou bemoeien met Maxime Maar Meer Met Charlie.

    Robin/Chetec23 on youtube.

  2. Thanks, I’ve recently been seeking for details about this subject matter for ages and yours is the best I have found so far.

Geef een reactie