De GTST zomercliffhanger maakt heel wat los bij de kijkers. Tijdens, maar ook na de grote zomercliffhanger, breekt een complete explosie los. Via #gtst is exact te volgen wat de kijkers van de zomercliffhanger vonden. Iedereen is het er over eens: dit is de beste, spannendste GTST zomercliffhanger ooit!

Morgen worden de kijkcijfers bekend gemaakt van deze zinderende aflevering. Naar alle verwachtingen wordt dit de best bekeken uitzending sinds jaren. Binnen de Twitter berichten ook wat opmerkelijke vergelijken. Zo werd er op Twitter veel de link gelegd tussen de zinderende zomercliffhanger en de grote schietpartij die dit voorjaar plaats vond in Alphen aan den Rijn.

Daar was een man in psychose geraakt, welke met een geladen pistool het winkelcentrum binnen liep en velen slachtoffers maakte. Nederland toont respect voor de bloedstollende thriller aflevering van GTST. GTST heeft hiermee voorgoed Nederland terug gewonnen. GTST is weer in het hart gesloten.

3 comments on “Twitter explosie na GTST zomercliffhanger

 1. hallo lieve gtst liefhebbers

  laat je weten dat ik gtst echt spannend vond was echt super echt me complimenten voor de gtst acteurs die hier zo hard aan gewerkt hebben aan de coolste cliffhanger ooit wat was doe ontzettend gaaf en kreeg vooral kippenvel toen robin martens een nummer ging zingen met ferrydoedens in gtst en raynor arkenbout en guido spek waren ook helemaal geweldig

  en kennard bos wees maar blij dat je hier aan mee mag werken aan gtst de leukste soap ooit ben ook zeker trots op je

  en op alle gtst acteurs die hier zo hard aan gewerkt hebben voor jullie me complimenten

  dikke kus van claudia hoekstra

 2. Wat een super clif zeg.
  Terecht de beste tot nu toe.
  Deze clif heeft alles in zich romantiek,spanning en voor ons als kijkers veel onzekerheid over hoe het veder afgaat lopen.
  Alles wat een goede clif hoort te hebben om ons als kijkers de volgende keer weer te laten kijken.
  Het leuke is dat gtst gtst niet zal zijn als het ook nu anders liep dan wij als kijkers in eerste instantie dachten.
  Dat Wiet zou schieten dat was wel bekend maar dat vervolgens de hele tent in stort dat wisten wij niet.
  Een goed bewaard geheim dus.
  Het spannende aan deze clif is dat het alle kanten nog op kan gaan.
  En dat maakt het voor ons als kijkers zo moeilijk om te wachten tot na de vakantie.
  Super goed gedaan hoor.
  jullie allemaal.
  Maar Pip die verdient het denk ik wel het meest.
  Die heeft het uitstekend gedaan.
  Die heeft haar rol als wiet zeer geloofwaardig neer gezet.
  Niets ter nadelen van de rest van de cast natuurlijk.
  Jullie hebben het allemaal goed gedaan.
  Het word lastig om zo lang te moeten wachten tot ik/wij het vervolg kunnen gaan zien.
  Maar er staan genoeg leuke dingen op de agenda dus dat komt helemaal goed.
  En dan kan ik/ wij na de vakantie weer genieten van een spannend nieuw gtst seizoen.

 3. supper spannend vond ik de zomer clif echt wel en ik vond dat numer wat rikki en lucas en sjoerd en edwin zongen heel mooi ik had best wel tranen in mijn ogen staan hoor mogen jullie best wel weten hoor het liefst zou ik ook heel graag in goedetijdenslechtetijden willen spelen alleen moeten we wel lang wachten wat er nu uit komt van de clif ik hou wel jullie site inde gaten jantine

Geef een reactie