Over twee dagen is het natuurlijk zover. De grote zomercliffhanger van GTST. De GTST zomercliffhanger maakt dit jaar heel wat los. Nu de makers van GTST hebben aangekondigd dat dit de spannendste cliffhanger sinds jaren wordt, ligt de lat ook hoger dan ooit. Nederland is vol verwachting van de grote zomercliffhanger. Morgen belooft de spanning in de dag voor de grote finale al flink op te lopen.

De shortie weet al veel te verklappen van de bloedstollende aflevering van morgen. Er zijn verhaallijnen welke tot een goed einde komen. Maar voor hoe lang die goede tijden komen, blijft een raadsel. Morgen kunnen we zien hoe Nina zich verder opmaakt voor haar grote dag. Ondertussen probeert Maxime de schade goed te maken. Ze praat met Nina en zegt dat het beter is als haar ouders er bij zijn. Hiermee bemindelt ze tussen Ludo en Nina. Maar er komt ook veel spanning.

We zien namelijk ondertussen ook hoe Wiet zich voorbereid op een groot drama. Ze steelt het pistool van Jack uit zijn kluis. Als Jack zijn pistool kwijt is, gaat hij meteen op onderzoek. Is Jack op tijd bij Wiet om het pistool weg te halen? Wiet gaat ondertussen naar Nina en probeert haar mee te nemen naar buiten, maar krijgt niet de kans haar van het leven te beroven. Uiteindelijk is het drama compleet als Lorena duikt in de onderzoeksspullen van Jack. Ze gaat op onderzoek en ziet het dossier van Tanya liggen. Ze leest over haar verleden en haar straffen, waarna ze vervolgens de foto ziet. Tineke is Tanya!!

1 comment on “Spanning loopt op richting GTST zomercliffhanger

Geef een reactie