• 15 juli 2011
  • Redactie
  • 2

Iemand die we vorig jaar nog totaal niet kenden is Raynor Arkenbout. Niemand had ooit van deze jongen gehoord en dat hij een groot talent had wist al helemaal niemand. In oktober maakte hij zijn entree in Goede Tijden Slechte Tijden, nadat hij belichter/camera-assistent is geweest en toen ging het balletje rollen.

De acteur is populairder dan ooit. Hij behaalde de media nadat er een rel was ontstaan over het acteerwerk van hem en Ferry Doedens in GTST en wist afgelopen week opnieuw in de media op te duiken, nadat zijn single een ware hit werd. Voor Raynor zelf is het allemaal nog wat onwerkelijk en hij wil zijn fans dan ook graag bedanken. Dat doet hij via facebook:

Jongens, wat kan een jaar voorbij vliegen! En dan bedoel ik niet Boeing 747-vliegen maar echt straaljager-vliegen. In dit beweeglijke jaar ben ik van belichter/camera-assistent naar acteur gegaan, één heel seizoen GTST overleefd, op de valreep aan een hitsingle meegewerkt, veel geleerd over mezelf en over acteren maar vooral het belangrijkste: veel nieuwe vrienden gemaakt

Bedankt voor de support van al m’n fans! Als je me ooit bent tegengekomen en ik leek ondankbaar of arrogant, weet dat dat komt omdat ik mezelf geen houding wist te geven voor al deze awesomeness

-From Raynor With Love

2 comments on “Raynor Arkenbout: ‘Wat kan een jaar voorbij vliegen!’

  1. voor raynor arkenbout en ferry doedens ik wens jullie veel succes met de single jij en hoop dat er nog meer hits zullen komen, van jullie. werk er aan, en ferry doedens met zijn single bij mij. is ook een hit vind ikzelf. ferry ga zo door, maar dan met een heel album voor de fans. die later ook in de winkel te koop is o.k. raynor en ferry ik wens jullie ook veel succes bij gtst. en nog vele leuke jaren daar bij gtst ik ben erg trots op jullie twee. laat de wereld maar beven bij gtst in meerdijk . succes paul uit sittard limburg

  2. Die Raynor, ha,ha, ha. Jij lijkt mij wel sympatiek hoor, maar bij die ferry doedens pas jij volkomen niet! Daar is toch geen enkele chemi man. Jij kijkt voortdurend naar ferry alsof je op hem wilt schijten en ferry kijkt constant naar jouw met een blik van: schijt niet op mij. Wat een kutverhouding. Maar dat licht echt aan jouw want jij bent geen acteur en kunt je niet inleven in een ander. Het is wel superkut voor ferry. Ja, vind het jammer voor ferry dattie met jouw moet spelen.

Geef een reactie