Seizoen 21 zal worden afgesloten met een spectaculair huwelijk. Terwijl Nina en Noud elkaar het ja-woord geven, breekt de hel los en verandert het feest in een groot drama. Seizoen 21 was een seizoen met opmerkelijke bruiloften. De bruiloft van Rutger en Laura staat zo ook allemaal nog vers in ons geheugen. Maar ook in seizoen 22 zal er een trouwerij plaats vinden.

Morgen zullen we namelijk in GTST kunnen zien hoe Bing zijn Sjors opnieuw ten huwelijk vraagt. De twee willen samen trouwen en hun geluk opnieuw bezegelen. De twee zijn al eens eerder getrouwd. Echter ging het stel toen weer uit elkaar, omdat Sjors was vreemd gegaan. Wanneer de bruiloft exact zal plaats vinden is nog niet bekend.

4 comments on “Ook Sjors en Bing gaan trouwen in GTST

  1. Erg jammer dat ze weer gaan trouwen. Laat Sjors & Bing eerst maar eens een stabiele relatie van langer van een jaar krijgen. Soaps kennende 😉 gaat dat niet eens lukken. Bing gaat sowieso altijd veel te snel in hun relatie.
    Danny&Sjors <333

Geef een reactie