Momenteel is de redactie van de GTST Fanclub druk bezig met het verwerken van de welbekende puntjes op de ‘i’ van het GTST Magazine. Eerder dit jaar verscheen de eerste editie van het succesvolle soap magazine. Volgende week kan iedereen de tweede uitgave in zjin mailbox verwachten. Iedereen die zich aanmeld voor de GTST Nieuwsbrief, krijgt dit unieke GTST Magazine gratis toegestuurd.

In de nieuwe uitgave van het GTST Magazine hebben we columns over de zomercliffhanger, een interview met een zeer trouwe fan en een unieke GTST special over het 21e seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden. Het GTST Magazine verschijnt 4-5 maal per jaar. Aanmelden kan door onderstaand formulier volledig in te vullen, uitschrijven is eventueel ook altijd ten allen tijden mogelijk.

Voornaam:
Achternaam:
*E-mailadres:

Powered by: E-mailmarketing software

Geef een reactie