• 22 juli 2011
 • Redactie
 • 22

De verhuizing van de familie Bouwhuis staat al een hele tijd op de planning en met deze verhuizing kunnen we ook rekenen op een nieuw decor. Vandaag verscheen een exclusieve foto van het nieuwe decor van de familie Bouwhuis.

Het sociale, gastvrije en vrolijke uiterlijk van het oude huize Bouwhuis maakt plaats voor een iets strakker en serieuzer decor. De kleuren in dit decor zijn vrij neutraal. Bruintinten voeren de boventoon. Er is gedacht aan een uitnodigende sofa, wat het gastvrije karakter van de familie Bouwhuis toch nog iets laat doorvoeren in hun interieur.

22 comments on “Exclusief: Nieuw decor in Goede Tijden Slechte Tijden

 1. nou eerlijk gezegt vond ik het oude huis mooier dan dit dit ziet er zo strak en onuitnodigend uit terwijl in het vorige huis je je echt thuisvoelde als je er binnenkwam

 2. Dit is heeel wat anders dan nu, maar wel super mooi!!!
  Misschien hebben de decor makers het wel een beetje simpel gehouden bij het huidige huis van de familie Bouwhuis omdat dat decor er uit zou gaan.

  En trouwens :O Die twee deuren zijn erg bekend bij GTST decors, huize Maxime, huize Fischer, huize Sanders.

  Het decor lijkt qua stijl niet op het huis van Maxime maar de vorm lijkt er wel heel erg op!

 3. Ik vind het wel een beetje te deftig voor de familie Bouwhuis xD maja tis gewoon even wennen denk ik.
  En die deuren komen mij ook heel bekend voor!

 4. Weet je nog dat huis van Janine? met dat strepen behang? volgens mij hebben ze dat decor gebruikt, daar hebben ze ook van die deuren enzo..

 5. Dewia, Janine heeft haar huis aan Maxime verkocht, dus dat decor heeft een makeover ondergaan en is nu het huis van Maxime.

 6. k ben er echt van overtuigd dat het de woning van tess is uit ONM ook met die ramen links..
  dan zal rechts wel een deur zitten

 7. Volgens mij is het ook die van Barbara! Lijkt er enorm op! Volgens mij is die daarvoor trouwens van Anita geweest (toen zij alleen was).

 8. Dit decor kan toch ook van Nina en Noud zijn??? Lijkt mij tenminste logisch dat ze wel gaan samenwonen nadat ze getrouwd zijn.. zal raar zijn als nina weer bij haar ouders komt wonen.

 9. Ik vind het wel jammer dat de familie Bouwhuis dit decor heeft gekregen.. Ik vind dat het totaal niet overeenkomt met de andere woning die ‘strak’ was ingericht, dit vind ik toch wat meer klassieker/ landelijker. Ook ben ik het met veel anderen eens dat het teveel lijkt op andere decor’s .. kortom erg jammer vind ik wel. Maar hopelijk wennen we er snel aan want ik vind het zeker geen lelijk decor. =)

Geef een reactie