Vanavond kon Nederland genieten van de grote comeback van Nick Sanders, gespeeld door acteur Christophe Haddad. Op Twitter is een explosie van reacties ontstaan. Nederland is blij met de comeback van de zoon van Ludo Sanders. Nick Sanders is terug, dit zal voor meerdere inwoners van Meerdijk flinke gevolgen gaan hebben.

Maxime zet haar tanden op elkaar nu opnieuw iemand uit het verleden op duikt. Nick Sanders heeft haar gezworen wraak te nemen, als hij terug komt uit de kliniek. Dit nadat Maxime hem heeft laten opsluiten na een moordpoging. Inmiddels is het zover. Maar terwijl alle ogen staan gericht op Nick en Maxime als vijandschap, is ook Rik niet blij met zijn comeback.

Morgenavond kunnen we zien hoe Charlie haar ex, Nick Sanders, opvangt in het huis van haar en Rik. In een confrontatie laat Rik merken dat hij jaloers is, waarop Nick veel aandacht geeft. Nick vraagt waarom Rik zo jaloers en fel reageert. Belooft dus veel spanning binnen de relatie van Rik en Charlie! Hoe de verhaallijn met Maxime zal aflopen zullen we later deze week kunnen zien in Goede Tijden Slechte Tijden.

10 comments on “Nick Sanders maakt opnieuw vijanden in GTST

 1. Ik denk dat charlie sowieso vreemd gaat met nick, dat lijkt mij heel overduidelijk en rik zal charlie dan zeker verlaten en dan komen we weer ongeveer in het zelfde verhaal van toen met charlie en danny. Groetjs gtst fans’ Loes en Manar

  1. Dat zou dan heel erg voorspellend zijn en bovendien wordt het een zelfde verhaallijn als met Danny zoals je al zei dus: boring!!! Nee ik denk dat Charlie niet vreemd gaat met Nick (of wel), maar hem (ook) laat inzien dat hij fout zat (Dus ze wil hem bijna vermoorden of iets dergelijks). Charlie en Rik blijven bij elkaar en Nick maakt het alleen maar erger met Rik. Ondertussen is Danny er ook bijgekomen en neemt om de een of andere reden ook wraak op Nick. Rik ziet in dat Danny ook problemen heeft met Nick en maken het weer goed met elkaar (moeizaam). Samen maken een plan om Nick voorgoed te laten verdwijnen uit Meerdijk. Maar Charlie vind dat hij moet blijven vanwege Valentijn, maar vind ook dat ze bij Rik moet blijven…
   Ik denk dat het ongeveer zo gaat gebeuren, maar ja je weet het maar nooit met wat er te gebeuren staat!!!
   en ohja: Nina en Noud trouwen uiteindelijk wel!!!
   liefs Astrid

 2. ey anita van schaik hou je bek hoor je praat poep dat gaat er nooit gebeuren en dat nina en noud gaan trouwen dat is zoiezow al zeker

  1. Nou nou meek mill ze is alleen maar aan het speculeren:)
   Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat aflopen. Het kan alle kanten op!

 3. Xd
  Ongelofelijk dat mensen elkaar bedreigen door een soap;)
  Het is een superleuke soap, en ik kijk het elleke dag!, maar het blijft een soap hè?;)

 4. Nu wil ik ook een terugkomst van Anita dendermonde
  Ze is wel dood, maar dat is frits van houten ook en die komt waarschijnlijk ook terug!!!

  😉
  Greetz nathan

Geef een reactie