De grote zinderende GTST zomercliffhanger van vanavond zal voor minimaal 1 karakter niet goed aflopen. De GTST Fanclub weet u te melden dat er in ieder geval 1 personage om het leven zal komen, door het verschrikkelijke drama wat zich zal gaan afspelen tijdens de bruiloft van Nina en Noud.

Enkele weken geleden zijn er opnames gemaakt op een begraafplaats. Bij deze begraafplaats is Marjolein Keuning gespot, zij speelt de rol van Maxime Sanders. Hierdoor lijkt dus het vermoeden dat het om een Sanders gaat. De zomercliffhanger foto van dit jaar geeft ook een duidelijk beeld. Duidelijk is te zien wie zich verscholen heeft, wie er op de grond liggen. Maar wie er uiteindelijk de zomercliffhanger niet overleeft blijft gissen.

Vanaf 29 augustus kunnen we dat zien op RTL 4. Maar voor de echte fans wordt die vraag al op 27 augustus beantwoordt via de GTST Fanclub, door onze aanwezigheid op het GTST evenement GTST Live.

Maar wat denk jij? Wie overleeft volgens jou de zomercliffhanger niet?

337 comments on “Minimaal 1 dode na GTST zomercliffhanger

   1. ik denk dat het nina is want gisteren versprak lucas zich door te zeggen mijn ex colega marlij , dat was bij rtl boulevard.

    1. Lucas gaat soiso voor 3 maanden de serie uit. stel dat marly die 3 maanden nog in de serie zit dan is zij voor 3 maanden Lucas zijn ex-collega 😉

 1. Het is overduidelijk Janine, want zij had een gele jurk aan op de bruiloft.
  En degene met een gele jurk viel neer.
  Beetje jammer dit! Waarom nou weer Janine? …..

 2. Ik weet bijna zeker, ondanks ik het heel jammer zou vinden, dat idd janine hetniet overleefd.. in de shortie zie je haar lopen in een gele jurk en een paar minuten later zie je haar op de grond vallen. je ziet dan ook ludo kijken naar haar.. bah zou t wel balen vinden as dat zo zou zijn.

 3. nou, ik denk dat charlie het niet overleeft, zij zou er toch uitgaan, van janine is niet bekend dat ze GTST zou verlaten….

  1. Charlie gaat er pas begin 2012 uit want ze had nog steeds opnames…
   Tenzij de begravenis pas tegen die tijd is denk ik niet dat dit op charlie slaat 😉

 4. Ik ben ook bang voor Janine. Maar ik zou liever hebben dat ehh.. Bing ofzo werd vermoord. maar misschien overleef Janine het wel?

  Dit kan allemaal:
  Wiet vermoord Janine (waarschijnlijk)
  Jef vermoord Tanya
  Nick vermoord Maxime (onwaarschijnlijk)
  Frederick vermoord, Ludo, Maxime, Rosa of Lorena

  1. Jef is al dood
   maxime is gespot op de begrafenis als je goed leest dus die kan niet dood zij
   Ludo zou nog kunnen
   Janine denk ik persoonlijk ( helaas:( )
   rosa of lorena niet denk ik
   en over charlie gesproken zij gaat er denk ik vandoor met nick

   1. En Valentijn?

    Of ze verouderen Valentijn en Amy dit jaar? Net als Sil en Rikki vorig jaar? En dat Valentijn besluit te blijven?

 5. Ik denk dat Charlie dood gaat, omdat zij eruit zou gaan, misschien doet nick haar wel wat aan om zo Valentijn te kunnen krijgen. Ik heb namelijk niks gehoord over Janine. Zij blijft er zeker weten in.

 6. Neee niet Janine!!! Ik denk het ook niet, zal wel erg voorspelbaar zijn. Ik denk dat er nog iets onverwchts gebeurt vanavond… iets wat niet te zien was in de shortie.. Echt spannend dit!

 7. Ik denk dat het uit een onverwachtse hoek komt, en dat Rosa het niet overleeft..ten slotte viel er volgens mij ook iets op haar, van decor! En Janine is misschien erg gewond, maar zij overleeft het wel!

 8. Dat kan toch nooit er kan ook iemand onder de tent liggen want die zakt in elkaar nadat wiet er heeft aangetrokken
  En Caroline stopt niet met gtst dus dat is Onwaarschijnlijk dat zij dood gaat

  1. Pffff……. . Het is maar een serie hoor. Reageer maar wat rustiger hoor. Al is GTST wel enorm leuk! Ik volg het al vanaf het begin maar je moet wel bij de realiteit blijven A!

   1. ik vind die slechteriken juist leuk brengt leven in de tent hihihihih en het is maar tv en jef leeft noch en ik denk dat nina eruit/of dood gaat maar we zien wel leuk toch hihihihih

 9. Ik denk en hoop niet dat Janine doodgaat, ik denk zeer ernstig gewond. Maar denk eigenlijk meer aan Rosa. Er viel inderdaad een gedeelte van het decor op haar. Maar dat Maxime op het kerkhof wordt gesignaleerd, kan ik niets zinnigs over bedenken, wellicht een afleidingsmanouvre!!
  Charlie kan niet, dood gaan in de cliffhanger, want ik heb zojuist gelezen dat zij pas begin 2012 verdwijnt uit GTST, de schrijvers moeten zelfs nog een “einde” voor het personage Charlie bedenken.

 10. Jeanine word als je goed kijkt in haar pols of onderarm geschoten dus waarschijnlijk overleefd ze het gewoon.Misschien dat Nick het niet overleefd.Geen flauw idee we zullen het binnenkort zien ……Spannend duurt zo lang voor het nieuwe seizoen begint……..Pfff niet leuk die zomerstop hoor…

 11. Janina, ja, in de shortie zie je ook dat zij als enige ziet dat Wiet een pistool op Nina richt. Zij springt er naartoe en valt dan neer na een schot, overduidelijk toch? 🙁

 12. Janine gaat niet dood het bord dat brak viel op Rosa dus Rosa kan ook dood gaan want ze heeft al een hele tijd bij de fam Sanders gewerkt

 13. danny zou toch ook de serie verlaten wie zegt dat hij niet diegene is die dood gaat ik weet dat janine word geraakt door een kogel maar wie weet overleefd ze het gewoon
  dat maxime bij de begravenis zou zijn zou ook gewoon kunnen kloppen toch danny was immers haar ex en de laatste tijd gaan ze weer goed met elkaar om door die bruiloft
  als het danny is zou ik er niet rouwig om zijn vind hem niks meer aan
  bovendien kan het ook nog jef zijn dat die tanja hem vermoord heeft en heeft het niks met de cliffhanger te maken
  ook rosa zou nog kunnen maar janine nee denk het niet wel denk ik dat ze ernstig gewond raakt en dat het er om hangt hierdoor vergeeft nina haar moeder uiteraard ook omdat ze haar leven heeft gewaagd

 14. je zag dat janine op de grond lag, in een beetje rare houding.
  en je zag ludo heel raar kijken dus, ik denk janine.
  maar wel erg jammer.

 15. maar waarom rent iedereen heel hyserisch rond. Er wordt toch maar 1x geschoten?? nou, ja eigenlijk best logisch. Maar wel zielig voor Nina want die wilde dat alles perfect zou zijn. Ik denk dat Janine of Rosa het niet overleefd. Dat zijn de enige 2 die echt duidelijk zijn in dit filmpje. Wiet is gewoon gestoord en moet ook uit de serie. Janine speelde wel erg goed dus het zou wel jammer zijn als die eruit ging. Rosa zou ik niet zo erg vinden want haar rol voegt eigenlijk niet zo veel toe aan het verhaal. Spannend dus!!

 16. Nou Janine is nogal voorspelbaar moet ik zeggen en overal lees je dat het een superonvoorspelbaar einde is. Dus dan verwacht ik Janine juist niet.. Misschien is ze wel gewond maar niet perse dood. Het kan ook nog iemand zijn die onder het decor is gevallen ofzo. En Charlie heeft al opnames gedaan voor begin volgend jaar dus die is het neem ik aan ook niet.

  1. misschien is het wel noud waarom niet wiet wou noud en helaas pindakaas
   geen noud voor haar
   en ook niet voor nina 🙁

 17. Ik denk ook niet Janine, ik hoop Rosa ofso, want het is wel zielig voor Lorena maar Rosa had toch geen belangrijke rol in gtst. En Maxime kent Rosa wel gewoon, dus het zou best kunen dat die op haar begrafenis is.

 18. Als Janine dood gaat en Caroline de Bruijn dus stopt met GTST zal het voor haar (man) vriend Erik de Vogel (Ludo) ook niet meer leuk zijn aangezien ze nu niet meer samen kunnen spelen enzo. En zo’n bekend soap karakter die al vanaf 1993 verbonden is in de serie zouden ze die er zomaar uitschrijven?

 19. Nee Janine mag er niet uit gaan :O
  Ik Denk dat het iemand anders is.
  Anders was allang wel bekend dat Janine eruit ging.
  Want dat was ook bekend bij Charlie

 20. Nou janine is idd geraakt !!! Maar er stort ook een en ander op mensen dus of jet nu
  Percee janine is ?? Hoop het niet ,zou ook nog wel eens danny kunnen zijn
  We zullen het zien,en jef komt terug zat vast

 21. ik hoop niet dat janine dood gaat want ze is een goede actrice en ze zit ook zo goed in haar personage. wiet betreft mag zij dood gaan.ik zou het heel jamer en balen vinden als janine dood is gegaan in gtst. maar hopen op een happy end voor haar.
  nu is he afwachten wat er na de zomerstop gebeurd.

 22. Misschien is het wel gewoon Tanya/Tineke?
  Het lijkt mij niet dat het Rosa is want met de castfoto’s was zij er bij.
  En Martijn en Irene Huygens waren er bij de castfoto’s van het vorig seizoen niet bij. Dus Rosa is het iig niet.

  1. als je al weet dat rosa er bij was voor de castfoto weetje mis ook wel of jeanine erbij was@hoe wist je dat eingelijk?

 23. Sorry voor dubbelpost maar:

  Maxime, Jack of Lucas kunnen het wel zijn aangezien de contracten van Marjolein, Mark en Ferry Doedens aflopen deze zomer. Ik hoop wel dat het GEEN van deze personages is.

 24. Ik snap het niet Janine Gaat dood maar er is nog helemaal niet bekend dat Janine Gtst gaat verlaten terwijl dat van Charlie al wel duidelijk is. Dus het kan toch niet zijn dat ze dood gaat want dan was het al lang duidelijk dat ze eruit zou gaan!

 25. Janine,
  zei had een gele jurk aan ,
  en iemand met een gele jurk viel op de grond.
  Zij probeerde Nina te redden,
  Wel jammer
  misschien is het niet waar ..
  want er lag nog iemand op de grond.
  Alleen ik weet niet wie.
  Misschien was dat om te schuilen :#

  Ik hoop dat Janine niet doodgaat

 26. Er kan van alles gebeuren in een soap misschien is Marlolein wel op haar eigen begravenis aanwezig ze zou er ook uit gaan…
  Ik hoop iig niet Janine en Charlie gaat er ook uit maar niet nu pas in November
  We zullen het allemaal zien vanavond of na de zomerstop

 27. Nick is het waarschijnlijk niet.. die is net terug uit GTST
  Nou., Wiet ook niet. Die schoot
  Ludo ook niet die keek op het einde van de shortie nog naar Janine
  Nina ook niet .. Die was er ook nog op het einde ( Jmmr Voor Je Wiet )
  Noud Hoop ik ook niet
  En de rest miss. ook niet
  miss. wel Charlie of Danny want die gaan wel allebij uit gtst
  dat er een decor ofzo op hun is gevallen
  Ik vind het zielig voor Nina omdat ze wist/dacht dat het perfect zou zijn..
  Wiet is gewoon stom !! Waarschijnlijk gaat ze in een inrichting ofzo..
  omdat ze echt gek is .. Ze verschoof gewoon zelf haar hand met dat rare bord
  Noud word echt boos op haar!!

 28. Het is geen janine die dood gaat, en die opnames van maxime op de begraafplaats zijn al uitgezonden toen zij het graf van haar vader bezoekte. K denk dat het jack is aangezien hij zelf met een serie bezig is of rosa of danny, het zou te simpel zijn als t janine is.

 29. hahahha dat denken jullie dat is zo voorspelpaar
  iedereen dacht ook dat Nina neergeschoten werd en dat is ook niet gebeurt. Nick wou toch uit de serie ik denk dat Nick het wel eens zou kunnen zijn of Rosa?

 30. Ik denk het niet.
  Het dak stort in het denkelijk is dus Janine zwaar gewond door het schot.
  Ook staat niet in het nieuws dat Janine uit de serie gaat.
  Ik denk dat Charlie ( Lieke ) het niet overleefd.
  Omdat ze uit de serie gaat en het wel dan klopt.

 31. Lieke gaat er niet direct uit na de cliffhanger.
  En Janine is ook niks over bekend dat ze eruit moet gaan.
  Nick heeft in een programma gezegd dat hij niet kon vertellen hoe lang hij bleef dus ik denk nick of rosa. En Jack denk ik ook niet want jack zou er maar voor een paar maanden uit gaan

 32. @ gtstfan
  jef is niet dood
  hij moest een paar maanden uit de serie omdat hij een musical doet maar hij komt er weer in.

 33. Volgens mij is Tineke doodgeschoten en dat Jeff later uit zichzelf terugkomt, Janine kan gewoon niet dood zijn want anders was het wel bekend over haar vertrek als personage net zoals het bekend is dat Charlie weggaat (oftewel Lieke van Lexmond).

 34. charlie gaat niet dood, dat zou lullig zijn als rick zijn 2e vrouw aan de dood verliest!

  ik denk;

  dat tanja geraakt wordt door dat bord, dan is ze dood en kan ze niet meer vertellen waar jef is

  met janine komt het goed

  wiet pleegt zelfmoord

 35. Ik denk:
  – of dat nick dood gaat, want die ging volgens mij achter wiet aan, dus schiet wiet hem neer ??
  – of dat wiet zelfmoord pleegt ??
  – of dat het podium op rosa of bing valt, want die zag je verschrikt naar het podium kijken en ze stonden daar onder, of het is denny.
  – jef zal het niet zijn want hij ging maar een paar maanden uit de serie voor theater.

  1. Ik denk het zelfde als lin.
   Charlie gaat niet dood want dat zou echt zielig zijn voor Rick..
   Nick ook niet want die is er net in!.
   Ik denk dat Tanja dood gaat en dat ze dan niet weten waar Jef is.
   omdat ze het er zo dik boven opleggen dat die Tanja het later wel allemaal zou vertellen…
   En Rosa kan ook nog wel dood gaan maar dat zou zonde wezen

 36. Ik denk dat het Janine is aangezien er iemand dood gaat door het drama op de bruiloft wat hierboven staat. Dus het is niet van Jeff / Tanya, want die hebben niets met de ramp op de bruiloft te maken.

  Maar er vielen ook allemaal borden en lampen etc. naar beneden dus dat kan ook iemand fataal zijn geworden.

  Misschien is het een wraakactie op wiet door iemand?

  Charlie is het niet want ze zijn bij de GTST crew nu al aan het filmen tijdens de kerst en charlie zit nog in die scenes. Ook weet Lieke van lexmond zelf nog niet wat haar eindscene word, dus zij is het in ieder geval niet.

  Ik hoop in ieder geval niet dat het Janine is, die zit er al zó lang in…Dan mag het in ieder geval wel een beetje een gelukkig einde voor haar worden in de serie, in ieder geval dath et goed komt met haar en nina.

  Ik heb er ook nog niets van gehoord dat zij weg gaat? Maar het was natuurlijk een groot bewaard geheim !

 37. ik denk dat janine zwaar gewond in het ziekenhuis komt en het wel overleefd.
  zo kan er weer wat groeien tussen haar en nina

  charlie stond misschien onder dat bord wat naar beneden kwam.
  maar dood???? idd erg raar als rick 2x zijn vrouw moet verliezen.
  ze zal miss na een tijdje vertrekken met nick en zo de serie verlaten (of blijft nick)

  misschien neemt tanja haar geheim wel mee het graf in????

  1. Nee wantr Caroline de Bruijn(Janine) die blijft in gtst die gaat er niet uit dus ze zal wel gewond raken of zoiets maar dood neeee …

 38. ik denk jef maar die was niet op de bruidloft , zal echt jammer zijn als janine dat was , dan eerder jef ! Want die zal er sws uitgaan .

 39. wil niet veel zeggen maar als jullie goed hebben opgelet word:
  – janine in der been geschoten
  – danny gaat de serie uit
  – jef komt terug in het nieuwe seizoen
  – het bord wat naar beneden valt, valt op rosa en danny
  – jack kwam net binnen en gaat achter wiet aan
  – nick is net terug en met een interview blijft hij nog een tijdje en die is niet achter wiet aan want hij zit samen met ludo, noud over nina heen.
  – tanya zit bij het hoofd van nina dus die is er ook nog bij het volgende seizoen.

  1. dat heb ik idd niet gezien dat ze in haar been was geraakt???/
   en dat danny er uit ging was mij ook nog niet bekend wel van charlie of klopt dat dan niet?
   ook kon ik niet goed zien op wie dat bord viel??
   waar heb je dat allemaal zo snel gezien haha

 40. Ik denk dat lucas dood gaat, hij ligt op de grond nadat het bord naar beneden valt,
  bij rtl gemist kun je dit goed zien

 41. charlie gaat er wel uit maar jef mischien of janice nou mensen van gtst hele fijne zomer vakantie en tot het nieuwe seizoen. chantal

 42. Op het laatst van de shortie en op tv zien je dat er een bord op rosa valt met foto’s van noud en nina dus ik denk dat rosa het misschien niet haalt 

 43. Ik denk Tanja du Pond (of Tineke), zo komen we nog niet zo snel achter de waarheid omtrend Jef….
  Spannend hoor zo lang wachten

 44. Als je goed op let dan word er een schot geloost en janine springt er voor en word geraakt in haar bovenarm en het bord valt naar beneden en in vorige reactie dat maxime gespot is op een begraafplaats , zou het misschien emy kunnen zijn , want die zie je niet lopen op de bruiloft .
  We worden op een dwaal spoor gezet let maar op.
  Het leuke vind ik van de reacties hoe iedereen mee leeft met de serie hihi gewoon een spannende clifhanger en maar wachten hihihi

 45. bij de aflevering op 25.09 zie je iemand liggen in een pak,
  dus het is denk ik een man,
  charlie is het sowieso niet,
  en het blijkt dat je zou zien dat nick ook een beter mens was geworden dus die is het denk ik ook niet,
  en jack rent aan het einde nog achter wiet aan,
  ik denk dat het lucas ofso is.
  ik wil het weten hahaha :$.

  1. Er ligt inderdaad een man in pak op de grond, maar dat is edwin volgens mij want die was in het wit, lucas had een lichtblauw pak aan en die zat achter nick.

   Jack ging trouwens achter wiet aan niet Nick die zat bij lucas op de grond.

  2. ik denk dat Rosa het niet over leeft zij krijgt volgens mijn de balk van het podium op haar,maar.omdat je haar ineens verschrikt zag kijken toen de boog om viel die om het poduim stond.

 46. Ik wil echt niet dat Janine doodgaat, maar ik vrees van wel. Ik zou het persoonlijk erg jammer vinden, want Ludo en Janine zijn al een populair item sinds vroeg in de serie.

 47. Ik denk eerlijk gezegd toch dat Danny het niet overleefd aan gezien Maxime op de begraafplaats staat. Maar het kan ook zo zijn dat ze als geest is en ze zichzelf ziet (dit hoop ik natuurlijk niet want ze is de beste maar…).
  Of het is het graf van Maximiliaan…..

  ????? zo veel vragen en geen antwoorden?????

 48. nee ik denk juist dat Janine gewoon zwaargewond is ofzo en dat er nog iemand achter haar stond. en dat was dus juist (Charlie) want charlie gaat er ook uit daarom ;p

 49. Domme actie van Wiet,
  want als het Nina is die dood is vergeeft Noud het haar nooit
  en zal ze nooit iets krijgen met Noud.
  Trouwens ik denk dat Janine dood is , hoop het niet.

 50. miss een beetje dom maar het zou ook amy kunenen zijn die dood gaat dat zou verklaren waarom maxime op de begravenis is en ik heb gelezen dat amy er uit moest omdat ze zelf nog jong is en niet zoveel uur mag werken maar dan is het wel raar dat we niks van haar egzien hebben op de bruiloft maar gtst doet dat wel eens vaker het kan idd net zo goed danny of rosa zijn maar het is maar afwachten tot 5 september

 51. Het kan Janine zijn,want zij ving namelijk de kogel voor Nina op,maar het kan even goed Rosa zijn,want er viel een decorstuk op haar.Lucas iig niet,hij verdwijnt ongeveer 6 weken uit de serie en Charlie zou ergens nog voor 2012 verdwijnen,dus nog niet meteen.Zij kan het dus ook niet zijn.Ach ja,nog 58 keer slapen en dan weten we het!

 52. Ik denk dat Rosa waarschijnlijk uit Gtst gaat en dat janine het overleeft en charlie gaat niet dood want die gaat pas aan het eind van 2012 uit!!!
  Ik vindt het wel zielig voor Lorena als dat gebeurt en dat Jack niets door heeft dat Wiet zijn pistool heeft vindt ik wel Hééééééél DOM!!!

 53. JAnina GAat NIERT DOOD! hetschot kwam in haar pols , charly kan het niet zijn , maar rosa wel zij zat onder het bord

 54. Als je bij de aflevering bij 25.10 kijkt zie je iemand in een wit/licht pak liggen! Ik heb geen idee wie het is, maar dat zal denk ik degene zijn die dood is.

 55. ik denk janine niet dat lijkt me hoogst onwaarschijnlijk en heb niks over haar vertrek gehoord, charlie ook niet want die blijft tot begin 2012 en die zag ik toen er geschoten was achter nick springlevend zitten, (die zal wel met nick en valentijn vertrekken naar haar moeder barbara en nick zou ook nog evve blijven las ik)
  jef was maar tijdelijk uit de serie dus die is het ook niet, lucus ook niet want die zit ook springlevend en met een super bang gezicht naast nick, noud buigt over nina met ludo of alles goed is met haar dus die zijn het ook niet, nina gaat niet dood volgens een interview in de veronica gids, tanya zit achter luda en noud, danny zag ik nergens in die kant waar er geschoten was maxime ook niet en jack liep wiet achterna.
  er viel een bord vlak bij laura en rosa dus daar kan nog wat mee gebeuren…
  maar dan zou noud en lorena hun moeder/oma kwijt zijn en dan staan hun er ook alleen voor en een tijd geleden heb ik gehoord dat ze iedereen die geen familie in de serie had er uit wouden hebben dus wie zouden het dan zijn???

  mischien toch danny?

  spannend maar toch nog evve wachten!!!

  1. @lexa danny heeft wel famillie,
   rick is zyn broer en lana is zyn dochter,
   hy heeft ook nog een moeder die dit seizoen tijdelijk was terug gekeerd,
   dus hy zal het dan denk ik ook niet zyn.

 56. Janine overleefd het waarschijnlijk wel!! Want het is niet bekend dat ze uit de serie ging… maarjaa…. als ze dat bekend had gemaakt wist iedereen het eind van de cliff al, Janine is dood…. dus jaa…

  Charlie gaat NIET met Nick kee, Christophe kwam tog juist weer terug in GTST?? Dan gaat hij tog niet weg??

 57. Ik denk, na alle reactie’s hebben gelezen, dat miss Rosa dood gaat. Dat bord pleurde tog op haar?? Ludo en weet ik veel buigen dan wel over miss Janine heen maar hallo!! Dat hoeft niet te betekenen dat ze dood is?? Met Nina is alles goed, en dan nog: ZE GAAT NIET DOOD! Dat heeft ze al bekend gemaakt.

 58. Weet je wat ik denk?
  Ik denk dat Maxime zwanger is van die verkrachting en dat dan dat kindje dood is?
  ? zou kunnen toch

  1. Als ze zwanger was van die verkrachting, zou het kindje nu nog een embryo zijn. Ik heb nog nooit gehoord van een embryo dat begraven wordt op een kerkhof… 😛

   1. maxime kan niet zwanger worden door haar broer ludo die haar vroeger per ongeluk in haar buik heeft geschoten, daarom hebben ze ook telkens gevecth over amy, maxime wil haar hebben 🙂

 59. Srry 3de x :$:$:$

  NEEEEEEEEEE NIET DANNY!! Mensen laten we dat niet denken!! De knapste man uit gtst!!!!! DAT MAG GWN NIET!!! AAAAAHHHH JULLIE HEBBEN ME BANG GEMAAKT 😛

 60. @Maximelover

  Maxime kon niet meer zwanger worden nadat Ludo perongeluk op Maxime schoot toen ze jong waren. Dus dat kan niet!

  Weetje, miss is het ook wel Nina die neergeschoten wordt, maybe was Janine net te laat en pleurde ze gwn op de grond. Want je ziet een geel mensje liggen maar Ludo, Noud enso zitten allemaal om iemand anders heen, miss Nina…..

  1. nick had ook ooit iets gehad waardoor hy niet meer bevruchtbaar was,
   en nu heeft hy ook valentijn,
   weetje alles is mogelijk in gtst (:

 61. Ik denk dat Rosa het niet overleefd, want Janine is TE voorspelbaar, ik bedoel iedereen d8 ook Nina wordt neergeschoten en toen werd het Janine! Janine is trouwens niet in haar arm geraakt, dat is volgens mij een armband!

  Ik kan egt niet w8en tot 5 september, duurt nog zoooo lang!! TE LANG!!

 62. Ik denk dat Janine wel geraakt wordt maar niet dood gaat.
  Voor de rest ben ik er bijna zeker van dat Rosa dood gaat. Rosa is ook werkster van Maxime geweest, daarom zou ze er wel op treuren.

  Charlie gaat voorlopig nog niet uit de serie!

 63. Charlie gaat r uit mr dat duurt nog n paar maanden als het goed is.Janine wordt geraakt maar t lijkt me sterk dat ze dood gaat, die maakt waarschijnlijk weer zo’n “drama” mee en Nina heeft dan spijt enzz..Ik denk dat Rosa doodgaat..

 64. Niemand wil eruit behalve Lieke?
  Dus ik weet zeker dat het:

  Charlie
  Nick of Tanja is want hun hadde toch tijdelijke rollen?
  Of Frederik was er stiekem voor wraak en hij sneuvelt:D

 65. ik gok op maxime omdat ze op de begraafplaats is gezien betekend niet dat ze daar ging kijken ze kan ook de rol van de dode persoon zijn dat ze daarom gespot is op de set vd begraafplaats..
  of lucas…

 66. Ik denk dat Danny dood gaat. Hij gaat uit de serie en Janine is niks over bekend. Het is in ieder geval zeker dat Nina, Noud, Edwin, en Lucas niet dood gaan.
  Ook omdat Maxime op de begraafplaats is gespot, zou het kunnen dat Danny dood gaat. Ze waren net weer een beetje bevriend……

 67. Ik denk persoonlijk dat jef niet dood is, omdat hij eventjes uit de serie ging. Janine gaat ook niet dood, omdat daar niks over gezegd is. Eigenlijk heb ik geen idee. Ook niet Nina en Charlie, want ik heb horen zeggen dat zei nog doorgaan. Charlie stopt er later mee, maar ze wilt en gaat niet dood,.

 68. ik denk dat janine wel is geraakt maar niet dood is ik denk aan tineke dat zij dood is want zo weten we dus nog steeds niet waar jef is.
  en ik had ook wel gelezen dat danny er uit gaat dus dat kan ook nog

 69. janine gaat niet dood ! dat is zeker die is gewoon zwaar gewond die overleefd het maar er iemand anders dood die onder dat versierde bord met lampen is gekomen !;)

 70. rosa is dood ! die word geraakt door dat bord met die lampen en foto’s van nina en noud… vandaar dar maxime op de begraafplaats is.. omdat ze toch beetje bij ludo hoorde en omdat janine in het ziekenhuis ligt. janine overleeft het… danny gaat er maar voor 4 maandjes uit en lucas voor 3.. charlie voor altijd maar die is niet dood dan kan ze niet meer terug keren als personage naja alles kan in gtst maar het is iig rosa zo ie zo .. janine komt wel in kritieke toestand ! pfft lang wachten hihi

 71. LUI ZEUR NIET ALLEMAAL ZO.
  JANINE GAAT NIET DOOD WANT ANDERS HAD ZE WEL AANGEKONDIGD DAT ZE STOPT MET GTST
  waarschijnlijk is het rosa die het niet overleefd.

 72. Het is wel een mysterie maar ik denk zelf dat Janine in coma raakt (maar er zijn maar 2 mensen gefilmd..janine op de grond en ludo angstig aankijkend naar Janine) en Rosa onder dat ding van Nina en Noud…Janine is in haar been geraakt..Ik denk dat de mensen die je zag het allemaal overleven..Misschien gaat Nick dood,het is niet een grote rol en op RTL Boulevard zei hij dat ie er of heel lang was of heel kort in de serie.
  ik gok dat Maxime het niet is..die ligt toch ”in dat graf” dus dan is zei ook niet aanwezig..(Of gewoon niet in beeld) Ik voorspel dat Rosa het net wel of net niet red..zou wel jammer zijn ze speelt heel erg goed,als ze dan speelt. Maar Nick zat ook onder dat ding..Rosa heeft een karakter dat ze altijd meeleeft en altijd kijkt ze een beetje beangstig..Ik heb geen idee..wie er dood zal gaan Rosa? Nick? Danny? of misschien heel onvoorspelbaar Janine (wat ik niet denk maar het zou kunnen)

 73. Janine niet dat is te voorspelbaar.. Ludo niet die kijkt nog..Jack rent achter wiet aan..Lucas gaat meespelen het volgende seizoen.. Maxime niet want die gaat later bij de Sanders wonen.. Nick niet die is er net en die gaat met charlie en vAlentijn bij Barbara wonen.. Nina niet de kogel wordt door janine gevangen.. Noud leeft nog dat kon je zien.. Sjors was niet op de bruiloft dus die ook niet.. Enn we zullen het allemaal wel zien later!

 74. ik denk dat Tanya het niet overleeft of zwaar gewond raakt, en vervolgens dus niet kan vertellen wat er met Jef is gebeurd… maar er zal vast nog wel een belangrijker persoon overlijden…. wel spannend!!

 75. Ondanks dat Wiet geschoten heeft vind ik haar echt zuper leuk
  zolang Wiet er maar niet uit gaat vind ik het goed wie er dan ook de pijp uit gaat.

 76. ik denk misschien wel rick,
  daardoor kan charlie bijvoorbeeld mee gaan uiteindelijk met nick.
  en dan gaat ze zo uit de serie,
  want de rol van nick was ook tijdelijk.

 77. Ik hoop niet Janine. Er zijn er wel meer uitgegaan die ik echt belangrijk vond, bijvoorbeeld Barbara, en ik weet dat het een beetje “uit het oog, uit het hart” is, maar toch wil ik niet dat GTST doorgaat zonder Janine. Wat moet Ludo dan in zijn eentje zonder zijn enige grote liefde?

  Ik vond dat altijd juist zo mooi, Ludo de schurk, de harde genlteman-crimineel, en dan toch zoveel houden van Janine.

 78. ik dacht ook eerst dat t 29 augustus is.. maar op de gtst site staat 5 september.. vind ik een beetje raar.. want gtst live is 27 augustus zou dan

 79. Voordat de nieuwe afleveringen van gtst beginnen wordt er altijd eerst een week herhaald.
  Volgens mij is de herhalingsweek dan van 29 augustus tm 2 september en beginnen de nieuwe afleveringen op 5 september.

  Ik heb net de laatste aflevering van dit seizoen bekeken en ik moet eerlijk zeggen dat het niet duidelijk te zien is waar dat Janine precies de kogel heeft opgevangen. Iemand zegt in haar been, de ander zegt in haar arm en weer een ander zegt in haar hoofd. Maar ik vind het eerlijk gezegd helemaal niet duidelijk te zien.

 80. @Anica, inderdaad ik dacht ook dat het weer op 29/8 begon, maar bij de aftiteling van afgelopen vrijdag stond 5/9. Ze zullen voor de start van nieuwe seizoen een week herhalen van het afgelopen seizoen.

  Maar ik denk niet dat Janine doodgaat, want dat ligt er te dik bovenop, gezien het laatste beeld op Janine., was te nadrukkelijk in beeld.

 81. ik weet het niet wie er zal sterven maar ik denk niet Janine
  zal ook wat zijn als het Tanya is dan weten ze nog niks over jef

 82. Hebben jullie gezien wie er op het podium aN het vechten waren? Iemand met een licht pak die viel. Misschien gaat die wel dood.

 83. ik denk dat jack ook wordt opgepakt, omdat het immers zijn pistool is…
  ik hoop niet dat janine of nina eruit gaat..

 84. janine 🙁 na alles wat zij heeft meegemaakt….en overleeft moet ze nu sterven voor haar dochter…:'(

  en charlie gaat r gwn met nick vandoor 😛 rik is tog nix voor haar

 85. wie kan allemaal dood zijn!!!

  Janine ( Die ving de kogel op voor nina)

  Rosa ( Maar ze is wel gespot op de fotoshoot van gtst waar ook de cast foto word gemaakt)

  Wiet (die kan zelfmoord plegen of als jack haar achtervolgd kan iets onderweg gebeuren)

  Frederik van Rossum ( en ik denk persoonlijk dat hij is de genen is die dood gaat. want hij ging wel heel gemakkelijk weg uit Meerdijk. en ik denk dat hij terug komt om wraak te nemen op ludo en maxime en dat het voor hem fout afloopt)

  Jef ( vermoord door tanya of iemand anders in zuid amerika maar er is volgens mij bekend gemaakt dat jef maar tijdelijk uit de serie ging)

  Tanya ( dan weten we nooit of verlopig niet wat met jef gebeurd is lekker spannend)

  Edwin ( verwacht je totaal niet maar er lag iemand met een wit pak op de grond)

  Volgens mij zijn dit een beetje de dingen die er kunnen gebeuren

 86. Ik heb gehoord dat Jeff dood gaat in de cliffhanger.. Dat Tanya Laura iets wilde vertellen en dat was dus het nieuws dat Jeff terug is. Jeff stond al ergens verstopt in de tent en hij is degene die dus uiteindelijk dood blijkt te zijn (door vallend materiaal etc). Of het waar is weet ik niet maar het leek me wel een super onvoorspelbaar einde!!

 87. Dat janine dood gaat is onzin, is veelste voorhand liggend! en nergens in de bladen staat er iets over. Lucas gaat er 6 weken uit (flexwet), als je goed kijkt op t einde zie je iemand in een wit pak op de grond liggen, Lucas stond naast nina (achter janine) met een wit pak!! wij denken dat hij het is…. Maaaaaarrrr wie gaat dood?? Wij denken Rosa, aangezien het raar is dat zij op t einde in beeld komt, ze heeft helemaal geen doel om anders in beeld te komen!!! EEENNN er kan geen hoofdpersonage doodgaan, want dan was het allang bekend gemaakt geworden in de blaadjes;)

  (WEDDEN??)

 88. Persoonlijk denk ik dat denny het niet haalt want ik heb ook gehoord ovrr maxime op de begraafplaats. En die 2 betekenen nog wel iets voorelkaar. Met rosa zalxniks gebeuren want die zullen ze denk ik nog wel nodig hebben voor frederik. Want ik denk zelf dat die nog wel terug komt.

 89. Het is zowiezo niet Janine, dat is vééélste voorspelbaar. En gtst is nooit voorspelbaar.
  Ik denk dat Janine weer beter word en een goede band opbouwt met Nina
  Ludo en Nick zijn het zowiezo niet. Want die zie je nog,
  Er valt een boord op iemand met een wit pak dus dat kan lucas zijn,

 90. in gtst is het nooit voorspelbaar wie er dood gaat ect, ik denk dus dat het een onvoorspelbaar iemand is, zoals rosa, nick enzo. misschien is nick wel dood, want er werd niet gezegt dat hij een contract heeft gemaakt, ze zeiden alleen dat die terug was in de laatste week dus misschien is hij dood, aan gezien maxime op die begravenis is gespot? en lisa, jeff is niet in die tent, want toen tanya begon te vertellen tegen laura moest ze huilen, en ik neem aan dat je niet gaat huilen als er iemand terug komt?

 91. Het zou ook Jef’s begravenis kunnen zijn, Maxime kende Jef ook.
  Dat ze er net achterkomen dat hij dood is ofzo, kan toch

 92. Het kan bijna iedereen zijn, want het is wss iemand van de bruiloft, en als er dan iemand op zo’n bruiloft dood gaat, komt iedereen die daar bij was dan wss.
  Lucas leeft nog, nadat dat ding is gevallen. Laura stond eronder…
  Maar het zou zonde zijn als Laura eruit ging…

 93. Ik denk dat het Laura is die op de grond ligt.. Die had ook een lichte broek met jasje aan…

  Tanya ontsnapt uit de massa en zo weten we nog niet wanneer Jeff terugkomt uit zichzelf of wanneer…

 94. ik denk tanya/tineke zij wilde net gaan vertellen over het jefdrama en toen bracht ze de taart naar binnen en brak de peuris uit dus waarschijnlijk om het drama compleet te maken gaat zij dood en kan dus niet vertellen waar jef is gebleven!

 95. Idd, qua beeld zou je janine denken maar dat kan gwn niet :).
  zij speelt al heel lang samen met ludo, en nu ineens stoppen? dacht het niet!
  het hoeft ook niet zo te zijn dat de dode in beeld kwam? het kan iedereen zijn, behalve ludo, en bing die zag je schuilen. En het zou best Nick kunnen zijn, zover ik weet kwam die maar een weekje? En p.s. het is een Sanders. Dus ludo en nina kunnen niet zijn – dus janine of nick en janine is te voorspellend. Ik denk dat maxime terugdenkt aan iemand : de keuzes :
  -Danny
  -Nick
  -Janine

  ik denk persoonlijk Nick.
  veel plezier overgens bij GTST Live ;p

 96. In beeld ziet het er in ieder geval zo uit alsof Wiet schiet, maar dit hoeft toch niet zo te zijn. Misschien was het Rik die schoot, hij was erg jaloers dat ook Danny op de bruiloft was.

 97. Danny Charlie en Nick zijn de enige waar bekend van is dat ze eruit gaan!
  Charlie gaat pas in 2012 dus die gaat niet dood.
  Nick blijft er een tijdje in dit is dus om charlie uit het programma te halen want harlie gaat met Nick eruit.

  Dus Danny zou de enige zijn wat bekend is dat eruit gaat en dus dood gaat.

 98. jullie zeggen wel dat als tineke/tanya dood is dat dan niemand weet dat tineke tanya is en dan er nooit achter komt waar jeff is maar lorena weet het toch ook?

 99. het was sowiezo janine die neergeschoten is..
  maar neergeschoten wil nog niet zeggen dat ze ook dood is..
  ik denk namelijk niet dat ze dood gaat..
  en ik hoop het ook niet!
  charlie gaat er denk ik op een andere manier uit..
  en ik las ook ergens dat jeff in oktober weerkomt.. die zit waarschijnlijk in de gevangenis..

 100. Ik denk persoonlijk dat we allemaal moeten denken dat het Janine is, het zou heel goed kunnen dat zij het gewoon overleefd. Er was ook helemaal niets bekend van een vertrek van Caroline. Wat ik denk is dat er een personage overlijdt door het omver vallen van de decorstukken en wat wij dus totaal niet zien wie dat zou kunnen zijn. Het blijft gissen, maar dat het janine is lijkt me teveel voor de hand liggend………… Even afwachten dus

 101. ik denk NIET dat Janine dood gaat want ze heeft een vast contract ik denk wel dat zij een schot kreeg maar dat Tanya overlijd geen idee hoe maar zij is de enige die geen vast contract heeft of een vaste personage is.

 102. kunnen ze beter wat jaartjes wachten, want in GTST is het nu juni, en dan begint de volgende maand, is ie in een keer 2x zo groot xD. dan zou het niet echt realistisch zijn

 103. Maar Rikki en Sil werden midden in een seizoen veroudert. Maar ik hoorde tenminste dat er sowieso een nieuwe jongen komt. En ik dacht dat dat wel eens een verouderde Valentijn kon zijn 😉

 104. Ik heb vanaf het begin af aan toch het vermoeden dat Tanya/Tineke dood gaat, aangezien zij degene is die weet wat er met Jeff gebeurd is, zo zal het langer duren voordat ze erachter komen, maar ze komen er wel.
  Tanya kwam ook tijdelijk in de serie “Binnenkort zal actrice Mary-Lou van Stenis voor een korte periode haar intrede in Meerdijk maken, van Stenis zal op 19 april haar intrede doen in het Meerdijkse café De Koning als de mysterieuze Tanya.”
  Janine is gewoon te makkelijk en als zij uit de serie zou gaan had je dat -zoals bij alle anderen- alweer gehoord op tv (bij Boulevard ofzo)

  Ik ben benieuwd, vind het echt te lang duren voor het weer begint!
  Maar het is een spannende cliffhanger, het kan alle kanten op.. we zullen het zien!

 105. Mijn vermoeden wordt trouwens wel ontkracht aangezien maxime aanwezig is op de begrafenis?! Het blijft een raadsel..

 106. http://www.showbiznewz.nl/artikel_14091_mary-lou-van-steenis-vanaf-morgen-in-gtst.html

  Mary-Lou speelde eerder in sereis als Spijkerhoek en Vrienden Voor Het Leven. Het is nu al een tijdje stil rondom de actrice, en ze is dan ook dolblij dat ze voor een tijdje de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden mag gaan versterken. “Ik weet dat het een gastrol is. Ik ben nu anderhalve maand bezig of zoiets, maar dat weet ik niet precies. Ik weet ook niet hoe het gaat eindigen. Dat vind ik wel grappig,” aldus

  Ik denk dat het Tanya-Tineke of Nick is die dood gaat. Zie bovenstaande tekst over Tanya/Tineke. En de acteur die Nick speelt heeft in een interview gezegd dat hij OF heel kort OF heel lang terug is in GTST.

  Jef is het sowieso niet, want die ging er maar tijdelijk uit vanwege een rol in een musical.
  Lukas, Maxime en Jack zijn het ook niet, want zij gaan er tijdelijk uit vanwege de flexwet.
  Danny gaat er maar tijdelijk uit vanwege zijn kersverse vaderschap.

 107. Jaa het duurt lang, maarja de acteurs mogen toch ook wel wat rust :). Zij krijgen ook een zomerstop. anders zouden ze in hun vakantie weer doormoeten. Dus zij vieren ook allemaal vakantie, behalve Jan Kooijman die kan nog leuke opnames doen voor So You Think You Can Dance?

 108. MIsschien gaat Maxime het graf van Maxi milliaan (of hoe je het ook schrijft XD) wel opzoeken. Bij gtst weet je het maar nooit..

 109. Ik weet niet hoor, het zal ons allemaal verrassen wie er echt dood gaat..
  ik denk geen janine, denk ook aan haar leven in het echt, ze is getrouw met Erik de Vogel (Ludo) dan zal ze echt niet uit gtst gaan hoor.
  En het is nu nog een beetje vaag allemaal die laatste aflevering. je weet niet wat er allemaal precies is gebeurt.
  het vervolg lijkt me dan ook heel spannend!

 110. Jef is nog helemaal niet dood volgens my.
  Hij ging er maar voor 3 maanden uit.
  Ik denk eigenlijk Noud ofzo, maar dat is wel onwaarschijnlijk.

 111. Janine heeft al zovaak in zo’n situatie gezeten, byna dood, maar net niet. dus Janine denk ik niet. Danny zou echt onmogelijk zijn, vind ik persoonlijk.

 112. Wie zei hier Lucas?
  Lucas gaat niet dood.
  Danny, Jack&Lucas moeten er even uit volgens de flexwet.
  Natuurlijk wel stom maar goed.

 113. Daarna zie je hem nog gewoon in beeld een soort van ”neee” schreeuwend toen het bort naar beneden viel. Dus ik denk het niet 😉

 114. als het idd iemand van de fam sanders is dan denk in Rosa want janine blijft er toch wel in en het zou toch ook wel snel bekent worden als een oudgediende de serie verlaat.

 115. Kom opzeg we kennen allemaal de media als Janine ( een van de oudste krarakters ) eruit zou gaan zou dat allang bekend zijn en nee charlie word het ook niet ivm dat de cliff en vervolgafleveringen in mei zijn opgenomen en lieke ( charlie ) pas in juni ontslag nam bij gtst. Dit zijn mijn 2:

  Tineke: Dit zou de verhaallijn rondom Jef spannender maken.
  Nick: Hij kwam maar tijdelijk terug, dus mischien ook zijn dood?

 116. Ik denk persoonlijk ; dat janine, lucas gewond raken.
  Maar NIET dood gaan omdat, dit twee belangrijke hoofd karakters zijn.
  En wie er dood gaat denk ik ; Rosa of Tineke.
  Rosa omdat, als zei er uit gaat de fam. Sanders ook op haar begravenis
  is + frederik. En er dan een nieuwe huishoudster moet komen en daar
  kan dan ook weer een nieuw verhaal uitkomen.

 117. Sws Nick, Ludo, Charlie, Maxime en Rik overleven het want zij had laatst nog opnamens. EN lucas gaat er maar voor 6 weken uit;)

 118. Ik denk dat Jef wordt terug gevonden, en dat hij alsnog begraven wordt.
  dit omdat maxime ook voor Jef de koning heeft gered, misschien dat ze daarom gespot wordt.

  In ieder geval, Janine mag niet dood. xD

 119. Rosa gaat dood..
  Tanya word natuurlijk opgepakt en gaat de bak in voor heeeeeel lang, want die zou niet zolang blijven.!!
  Jeff komt wel weer in Oktober!
  Charlie gaat in 2012 met nick en Valentijn na curacao naar barbera!

 120. ik denk niet dat het janine is, maxime en janine kunnen niet goed met elkaar door een deur.
  Ik denk eerder danny omdat die er uit wilde.
  tineke zal denk ik wel dat bord op zich krijgen, zodat we nog steeds niet weten wat er met jef gebeurt is, dan gaat jack naar het buitenland om jef te zoeken zodat die 3maanden eruit is.

 121. ik twijfel tussen charlie en janine want k zag een gele jurk op de grond liggen maar charlie gaat eruit k weet het niet hoor k zie het 5 sep wel want k ben van 26 aug tot 2 sep op vakantie

 122. Danny gaat niet dood, hij gaat er 3 maanden uit vanwege de flexwet, en nog een vierde vanwege zijn dochter.
  Ik denk dat Rosa dood is. Bij bijvoorbeeld CHarlie word het al ruim van te voren bekend gemaakt dat ze de serie verlaat, en omdat Rosa niet bij de vaste cast behoord word dat ook niet verteld. Ofzo iets :p

 123. Ik ben er weer, kap toch met die onzin van “nina in een kist” en dan vervolgens als link gewoon youtube.com doorgeven, als het echt zo is geef dan de link door en vertel geen bullshiten inderdaad wat jullie zeiden gtst is altijd goed in onverwachte gebeurtenissen nu denken we alle dat rosa of tineke dood is en vervolgens is b.v. bianca dood, je weet het nooit met gtst

 124. dat heb ik gezegt iemand anders zei dat ze in de kist lag

  en ik heb de link door gegeven maar dat is niet door gtst op de website gezet dat zijn beelden van 2007

 125. Ik denk niet dat janine dood gaat hoor, dan is het nu zo overduidelijk.. dan is het geen cliffhanger meer.
  het is juist iemand anders waarvan je het niet verwacht, maar wie is dus de vraag

 126. Zelf denk ik idd dat Danny dood is. Of wat dacht je van Tanja…Zodat het nog spannender wordt rond het geheim over Jeff. En wat Maxime doet bij de begraafplaats…dat kan misschien ook zijn dat ze haar vader opzoekt! Daar ging het de laatste tijd veel over. Janine is niet dood maar zwaar gewond, waardoor Nina haar gaat vergeven, denk ik. Dat Maxime is gespot bij een begraafplaats kan ook misleidend zijn…

  1. Ben het helemaal met je eens. Op zich denk ik dat de dode misschien nog niet eens vermoord is. Het kan toch zijn dat Wiet later nog een keer iets probeert?

   En Maxime is bij de begraafplaats gespot. Maar de scenes van na de cliffhanger zijn al maanden geleden opgenomen. dus dan is dat ongeveer voor December ofzo.

   1. Lucas gaat niet dood want op twitter schreef hij dat hij ql weer heel veel zin had in het volgende seizoen en dat hij zijn nieuwe script aan het lezen was.

 127. Maar wacht eens even.

  Misschien gaat Rik wel dood? Dan kan Charlie met Nick en Valentijn (en Rikki misschien ook) naar het buitenland vertrekken. Dat is een manier voor Charlie om te vertrekken.

 128. Ik denk Lucas, die heeft temaken met de flexwet en heeft Nina ex collega genoemd, en die heeft een goede band met Maxime die eerder bij een begraafplaats werd gespot .. maar Janine viel neer…. in een soap kan alles 😉

 129. ludo word haast niet genoemd… is het onmogelijk dat hij doodgaat ?

  en ik zou om erachter te komen wie er dood gaat eerst ff alle mensen op een rij zetten die er sowieso in blijven, omdat (…) en dan blijven er weinig over 😉

 130. Ludo gaat de serie verlaten. De acteurs zijn gespot op een begraafplaats vlakbij aalsmeer..
  Dus dan zal janine de serie ook cker wel verlaten.. Jammer hoor:(

 131. Party heeft een groot deel van de cast gespot terwijl ze “in het diepste geheim” ludo sanders z’n crematie aan het opnemen waren. Was ook allang bekend dat hij er na 11 jaar mee wou stoppen.

 132. janine gaat er echt niet uit, anders hadden we dat van te voren al wel geweten. charlie gaat begin 2012 weg en dat weten we nu toch ook allang?!

 133. Hallo,
  Ik weet dus bijna zeker dat het NIET janine is! Dat is namelijk veelt te voor de hand liggend. Wat dachten jullie van Lucas? die ging toch over op een zangcarriere? bovendien is dat ook een Sanders. Er vallen namelijk allemaal decor stukken naar beneden. Op gegeven moment zie je iemand plat liggen met een licht pak aan, Lucas had zo een pak aan. En Edwin ook, maar dat is geen Sanders. Dus mijn vermoeden is Lucas……………. We zullen zien…..

 134. Mijn opmerkingen 🙂 :
  1. Omdat Maxime er is betekent niet gelijk dat het om een Sanders gaat? ><
  2. Janine gaat niet dood. Weet ik 100% zeker. Het klopt dan ook niet. (Naar mijn mening)
  3. Jef is niet vermoord door Tanya/Tanja. Hij moest er 3 maanden uit vanwege die wet.
  4. En op de nieuwe castfoto staat Pip(Wiet) er niet op…. Maar het zou wel raar zijn als de begrafenis van haar zou zijn.
  5. Lieke (Charlie) is nog soweiso te zien tot eind 2011/begin 2012. Dat heeft ze zelf verteld.
  6. De mensen die naar mijn "mening" iig niet dood gaan: Fam. Bouwhuis, Jack, Sjors, Bing, Bruidspaar (NinaNoud), Janine, Ludo, Maxime, Laura, Fam. DeJong (Rik,(ki),danny), Jack, Lorena, Tanya, Jef, Nick. Ik vergeet wel mensen.. Maar ik noem volgens mij de hele cast nu? XD
  7. Het is écht een raadsel wie dood is 🙂 We zullenn het eind augustus zien ^^

  xx

 135. Lucas zou iets met musical gaan doen dus hij gaat er uit maar wanneer is nog niet bekend. Ludo wil er mee stoppen dus misschien dat janine er dan ook mee stopt..
  Charlie wil meer presenteren en ook iets met zang dus zij stopt er ook mee..
  Jef moest er ff tussen uit omdat hij naast gtst met nog iets anders bezig was en dat niet kon combineren, dus hij komt terug.
  Nick is maar tijdelijk denk ik.. dus hij gaat ook wel weer.
  Ben benieuwd!

 136. Wiet gaat dood !!!!
  en charlie gaat idd pas 2012 uit of dat rare wijf van jefff ???????? dat het nog spannende wordt om jef te vinden !!!!

 137. Het kan ook rosa zijn hè.
  Ik denk niet dat Janine doodgaat. Dat zou echt raar zijn, Ludo overleeft drie
  schoten door zijn longen, dan gaat Janine niet dood door een schot in haar arm. (tenminste, volgens mij werd ze in haar arm geraakt.)

 138. ja Janine is geschoten ze had een gele jurkje aan en die viel er op de grond die gene met een gele jurkje (dat van Janine)
  Wiet gaat de bak in, omdat ze Janine heeft neergeschoten.
  en ik denk dat Rikki zwanger is omdat ze is aangekomen.
  en Charlie gaat weg omdat het weer niet goed gaat met haar en Rick en keert weer terug bij Nick

 139. ik denk dat er in het nieuwe seizoen dit gaat gebeuren DENK IK HË

  nick dood charlie of ze gaan samen weg
  wiet gaat in een gevangenis ofzo net als morris toen en dta ze in seizon 13 ofzo weer te zien is of ze vermoord daarna der zelf,
  en ik denk dat nick ook maxime ofzo iets aan doet,

 140. het is Rosa, ze heeft namelijk ook geen castfoto laten maken en op haar viel een bord dat boven het podium hing,
  Wiet heeft ook geen castfoto laten maken dus waarschijnlijk gebeurt er ook iets met Wiet,
  Misschien gaat ze wel in de gevangenis ofzo,

 141. Rosa gaat niet dood hoor waarom zouden ze haar laten doodgaan dan heeft lorena geen ouders of in dit geval geen moeder de ,enige die dood moet zijn is wiet maar het is wel vreemd.ze heeft geen cast foto en geen eigen foto en ze had vandaag geen opnamens

 142. iedereen heeft het mis de zus van ludo die gaat eruit dus met haar gebeurt er wat en Jannie die raakt gewond net als nina maar we zien wel niemand weet het echt

 143. ik snap ook niet waarom wiet niet op de castfoto staat misschien gaat zij er wel uit ofzo en janine gaat niet dood die is gewoon gewond en maken nina en janine het weer goed;)

 144. Nick gaat er niet uit ( voorlopig niet )
  Maxime gaat er niet uit want ze staat op de foto.
  Wiet staat er niet op dus zij gaat er uit yes eindelijk hopelijk zelfmoord.

 145. het kan ook zijn dat nick word geraakt en in et ziekenhuis komt , dat die er heel lang in blijft en dan opeens doodgaat in het ziekenhuis . poosje geleden zeiden ze op de radio dat nick er weer in kwam , maar na een poosje er ook weer uit gaat. maar het kan ook charlie of danny ofso zijn die hele tijd in het ziekenhuis moeten blijven. en dan oppeens dood gaan 🙂

 146. Ik denk dat Rosa doodgaat, in de gids stond nl. Een groot drama voor familie Sanders en verderop stond dat Lorena ontroostbaar is. En aangezien er een stuk decor op haar valt…

 147. Ja Jet, dat denk ik ook. Rosa is niet zo’n heel belangrijk personage in de serie.Ook heb ik opgevangen dat Marjolijn Keuning uit de serie gaat.
  De cast wordt weer uitgebreid, er zal in ieder geval een personage uit gaan.
  Janine is GTST evenals Ludo.
  Janinej acteert zo natuurlijk dat wanneer zij eruit zal gaan, dit toch wel kijkcijfers zal kosten. Vanaf begin af aan doet ze het goed.
  Met plezier heb ik de reacties gelezen. Sommigen lijken een beetje voorbij te gaan aan de werkelijkheid. Dat vind ik dan minder leuk om te lezen.
  De gestaafde speculaties hebben me wel geboeid.
  Nu maar afwachten wat ze ons voorschotelen.
  Voor iedereen: Veel plezier weer dit seizoen.

 148. Je leest zelf al boven in het artikel om een sanders gaat en ik heb de shortie 2x bekeken en daar ligt Janine met een kogel in haar hoofd en het word gewoon al voor gezegt in het artikel. By the way Charlie gaat idd pas begin 2012 eruit en in een ander artikel op deze site heb ik zelf al gelezen dan Lucas in coma raakt en dat Janine het waarschrijnlijk niet red.

 149. ik denk dat rikki het niet overleeft,
  dat anton het niet overleeft. en heel misschien janine.
  ennn. ik het kan ook zijn dat jan kooijman het niet overleeft, zodat rik heel veel spijt ervan heeft dat hij geen contact meer wou met jan.

  en ik denk dat wiet in het buitenland naar een gevangenis moet ofzoo.

  x

 150. Heb net een voorstukje gezien van gtst over wat er volgende week gaat gebeuren! En daar zie je Edwin smeken,… pap, alsjeblieft hij mag niet doodgaan! Dus ik blijf bij mijn mening, het is Lucas! We zullen afwachten………. Grrrr, nog paar dagen haha =P

 151. Ik denk dat Janine het niet overleefd, want je ziet een kogel door haar hoofd heen zitten. Zoiets kan je bijna niet overleven en ik denk dat lucas een tijd in het ziekenhuis in coma ligt (hij gaat er toch 3 maand uit).

 152. janine is denk ik helemaal niet dood want als je op gtst.nl kijkt kun je zien wat er die week gebeurt en krijgt nina een hoopvol teken van janine en als het om een sanders gaat is het rosa zij is geliefd bij iedereen en je ziet ook dat bianca edwin uit het ziekenhuis probeert te halen dus is lucas nog niet dood en in afl. 2 gaat er iemand dood en bij afl. 3 staat lorena is ontroostbaar… dus dat denk ikxd

 153. heel veel mensen zeggen ook dat wiet dood gaat, dat ze zelfmoord pleegt- en daarom uit de sirie gaat,
  maar ik geloof dat niet, ik denk eigelijk dat Jef of Laura of Maxime ofzo dood gaat. want in de nieuwe seisoen was Janine wel weer gewoon op tv.

 154. ik denk ook niet dat wiet eruit gaat maar in de gevangenis en dat sjors het voor haar opneemt ofzo en ze daarom niet zo lang hoeft;)

 155. Ik weet bijna zeker dat Janine het niet is want het was niet bekent dat zij er uit zou gaan en ze word miss. in haar been geschoten en valt gwn bewusteloos neer ofzo. (anders zou het ook veel te voorspelbaar zijn). Charly is het ook niet want zij vertrekt pas in November. Ik denk dat het Danny of Rosa is. Ik heb gelezen dat Rikki een schokkende mededeling krijgt waardoor haar hele leven op haar kop word gezet. En er stond ook dat een familie lid van fam. de Jong moest vechten om ZIJN leven dus ik denk dat het Danny is. Maar hij staat wel op de foto’s
  en oja dan is het ook logish dat Maxime op de begrafenis is want zij hadden een verhouding.

 156. Ik denk dat Rosa dood gaat, want ergens staat dat Lorena ontroostbaar is, en waar zou ze anders ontroostbaar om zijn?
  Rikki wordt zeker weten zwanger, ze krijgt schokkend nieuws, en er stond ook dat Sjoerd niet goed weet hoe hij moet omgaan met het nieuws wat hij te horen kreeg.
  Ook vond Rikki de laatste tijd dat ze was aangekomen.

  Heb echt weer zin in de afleveringen!

 157. Rosa gaat dood denk ik. messchien was maxime daarom op de bergraafplaats..
  charlie gaat er met nick vandoor.
  en rikki of danny is ook geraakt door dat bord. want er staat dat rik een levensreddende beslissing moet nemen. Jack moet ook wat uitleggen aan lorena en haar moeder. messchien gaan lorena en jack ook wel uit elkaar.

 158. ik denk dat jack moet uitleggen hoe wiet aan dat pistool van hem kwam en dat hij dan beter had moeten opletten en ze het dus ook zijn schuld vinden

 159. Maandag 5 september:
  Puinhoop, paniek en politiesirenes: wie zijn er ongeschonden uit de aanslag gekomen en wie niet? De familie Sanders is hard getroffen. Wiet vlucht na haar daad, maar wordt op de hielen gezeten. Sjors en Jack proberen te voorkomen dat Wiets situatie nog verder uit de hand loopt.

  Dinsdag 6 september:
  We gaan terug in de tijd: hoe is het Rik, Rikki, Danny en Charlie ‘vergaan tijdens de rampreceptie? Laura belandt in het ziekenhuis op zoek naar antwoorden over Jef’s verdwijning. Rik moet een levensreddende beslissing nemen.

  Woensdag 7 september:
  Jacks toekomst hangt aan een zijden draadje na een mededeling van zijn korpschef. Ook heeft Jack heel wat uit te leggen aan Lorena en haar moeder. Sjors probeert te achterhalen hoe het kan dat Wiet zover is afgegleden.

  Donderdag 8 september:
  Lorena is ontroostbaar. Rik vermoedt dat er dingen voor hem verzwegen worden. Noud kan er niet bij dat iemand Wiet nog zou willen helpen. Ludo voelt zich machteloos vanwege de situatie van Janine.

  Vrijdag 9 september:
  Tussen Lorena en Jack ontstaat een onoverbrugbaar meningsverschil. In het ziekenhuis probeert Bianca Edwin mee naar huis te krijgen. Nina kan Janines ellende nauwelijks aan, maar krijgt een hoopgevend teken!

  Mijn conclusie: Janine, Danny en Rosa komen alledrie in het ziekenhuis terecht. Janine is een duidelijk verhaal, in de cliffhangeraflevering was te zien dat zij werd geraakt door een kogel. Danny wordt in bovenstaande spoilers niet genoemd, maar wel lezen we dat Rik een levensreddende beslissing moet nemen. Ik gok op een bloedtransfusie, dat Rik en Danny een zeldzame bloedgroep hebben. En dan is natuurlijk de vraag of Rik de man helpt die hem met zijn vrouw bedroog.

  Verder is al een paar maanden bekend dat iemand de cliffhanger niet overleeft. Aangezien geen van de hoofdrolspelers de serie lijkt te verlaten, vrees ik toch weer voor Rosa, die een vaste bijrol vervult. Enerzijds valt in de spoilers te lezen dat de familie Sanders hard wordt geraakt door het drama, ook staat er dat Lorena ontroostbaar is.

  Op een speciaal GTST-evenement wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen vertoond voordat deze op tv is te zien. Dan wordt mogelijk meer duidelijk over het verdere verloop. Wat denk jij aan de hand van bovenstaande spoilers?

  ergens staat erin dat Loren ontroostbaar is, dus ik denk dat het rosa wordt. ;o

 160. Ik denk ook Rosa.

  Janine is uitgesloten, zij zou nooit zomaar uit de serie geschreven worden. Bovendien denk ik dat als dat zou gebeuren, GTST behoorlijk ver achteruit zakt.

  Lucas gaat maar tijdelijk weg, voor 6 weken stond op zijn twitter.

  Als het Rosa zou zijn is het op zich ook wel logisch dat maxime bij de begrafenis is, gezien Rosa voor de Sanders werkte toch?

 161. Mensen, het zou wel typisch zijn als janine dood gaat omdat die in de cliffhanger word neergeschoten door haar HOOFD. En Danny gaat niet uit de serie, die heeft bloed nodig van Rik. Rikki raakt zwanger en Nina gaat ook niet dood want die heeft niks.

 162. Waarom heeft niemand bedacht dat Anton wel is dood zou kunnen gaan? Zou verklaren waarom Sjoerd niet weet hoe die met het nieuws om moet gaan en ook waarom Maxime op de begrafenis is, aangezien ze goed bevriend is met Bianca!

  Wedden dat ik gelijk heb 😛

 163. ik weet haast wel zeker dat het tanya is. Want ik heb op een beeld gezien dat Tanya op de grond ligt. en ze staat niet op de cast foto van dit seizoen. janine wel. ze blijft ook wel leven.

 164. ik weet haast wel zeker dat het tanya is. Want ik heb op een beeld gezien dat Tanya op de grond ligt. en ze staat niet op de cast foto van dit seizoen. janine wel. ze blijft ook wel leven. en tanya zou er sowieso weer uitgaan. dus zei is gewoon dood.

 165. ik denk danny die heb je nu niet gezien, maar ook hij is gewond je zag rik kijken…. hij krijgt dan spijt en schuldgevoel dat hij wrok heeft of had tegen zijn broer.daardoor word hij natuurlijk nors en gaat kapot aan schuldgevoel wie weet projecteert hij dit op charlie zij kan dat niet verdragen en die relatie loopt uiteindelijk toch op de klippen waardoor ze de serie kan verlaten

 166. @L.
  er gaat iemand dood en dat is roza,
  dat zeiden ze zelf, en waarom zouden ze hierom liegen?
  en de gene die hiero kleuter gedrag opwekt ben jij schat.
  en als je het zo’n facking onzin vind, kijk er dan niet na en neem niet de moeite om te reageren, hoezo kanslooss.

 167. Als jullie slim zijn bekijken jullie de nieuwe castfoto 2011 / 2012 eens heel goed. Dan missen we 1 iemand, althans ik zie die er niet op staan en dat is: Elly de Graaf, oftewel Roza uit GTST. En deze week krijgt Lorena schokkend nieuws te horen. Nou nou, dat is moeilijk redeneren. We wachten weer af, …………………………………

 168. IK heb net opgezocht wie er uit gaat.
  Op 14 Augustus blijkt dat Pellens niet op de Castfoto staat van 2011-2012. Geruchten deden al gauw de rond dat Pellens de serie zou verlaten. Pellens Ontkende dit en gaf aan nog heel lang in de serie te zitten. Op 27 Augustus maakt Pellens toch bekend dat ze Goede tijden slechte tijden zal gaan verlaten.

  zij pleegt vast zelfmoord.

 169. LevenRosa was getrouwd met Marciano Gonzales, ze kreeg een zoon Garmino Gonzalez. In Spanje werkte Rosa voor de busonderneming van haar man en zijn familie. Na het overlijden van haar man keerde Rosa terug naar Nederland. Haar zoon bleef in Spanje wonen. Na haar terugkomst in Nederland is Rosa eerst bij Frederik van Rossum als huishoudster gaan werken. In die tijd raakte ze van Frederik zwanger in een onbezonnen moment en wordt haar dochter Lorena Gonzalez geboren. Ze nam ontslag zonder dat Frederik wist dat hij een kind zou krijgen. Lorena vertrok later naar Zuid-Amerika voor haar stage maar keerde in 2007 terug naar Meerdijk.

  In 2001 is Rosa tijdelijk bij Ludo Sanders als huishoudster gaan werken. Ze was een goede steun en toeverlaat toen Ludo blind werd en is daarna de vaste huishoudster geworden van de familie Sanders. Toen Ludo failliet ging bleef Rosa voor Nick Sanders werken in hetzelfde huis, later kwam Ludo weer terug in het huis. Rosa bleek ontroostbaar toen Ludo later mogelijk zou zijn overleden.

  Rosa zorgde erg goed voor de zwangere vrouw van Nick, toentertijd Charlie Sanders. Ze mocht de Belgische kraamverzorgster Lieve al vanaf het begin niet. Haar gevoel bleek juist toen Lieve even later Nick en zijn pasgeboren zoon Valentijn ontvoerde. Ook van haar vorige bazin, Maxime Sanders moest Rosa niet veel hebben. Ze heulde samen met Nick toen hij Maxime wilde ontmaskeren, dit kostte haar bijna haar baan. Nu woont Maxime in het huis van Janine Elschot die op haar buurt weer in het huis van Rosa is komen wonen. Rosa komt te overlijden in de derde aflevering van seizoen 22, ze overlijdt aan zwaar beschadigde ingewanden. Zij is gewond geraakt op het huwelijksfeest van Nina Sanders en Noud Alberts.

 170. HIERKUN JE ZELF LEZE WIE ER DOOD GAAT HET IS ROZA , STAAT OP WIKIPEDIA.
  LevenRosa was getrouwd met Marciano Gonzales, ze kreeg een zoon Garmino Gonzalez. In Spanje werkte Rosa voor de busonderneming van haar man en zijn familie. Na het overlijden van haar man keerde Rosa terug naar Nederland. Haar zoon bleef in Spanje wonen. Na haar terugkomst in Nederland is Rosa eerst bij Frederik van Rossum als huishoudster gaan werken. In die tijd raakte ze van Frederik zwanger in een onbezonnen moment en wordt haar dochter Lorena Gonzalez geboren. Ze nam ontslag zonder dat Frederik wist dat hij een kind zou krijgen. Lorena vertrok later naar Zuid-Amerika voor haar stage maar keerde in 2007 terug naar Meerdijk.

  In 2001 is Rosa tijdelijk bij Ludo Sanders als huishoudster gaan werken. Ze was een goede steun en toeverlaat toen Ludo blind werd en is daarna de vaste huishoudster geworden van de familie Sanders. Toen Ludo failliet ging bleef Rosa voor Nick Sanders werken in hetzelfde huis, later kwam Ludo weer terug in het huis. Rosa bleek ontroostbaar toen Ludo later mogelijk zou zijn overleden.

  Rosa zorgde erg goed voor de zwangere vrouw van Nick, toentertijd Charlie Sanders. Ze mocht de Belgische kraamverzorgster Lieve al vanaf het begin niet. Haar gevoel bleek juist toen Lieve even later Nick en zijn pasgeboren zoon Valentijn ontvoerde. Ook van haar vorige bazin, Maxime Sanders moest Rosa niet veel hebben. Ze heulde samen met Nick toen hij Maxime wilde ontmaskeren, dit kostte haar bijna haar baan. Nu woont Maxime in het huis van Janine Elschot die op haar buurt weer in het huis van Rosa is komen wonen. Rosa komt te overlijden in de derde aflevering van seizoen 22, ze overlijdt aan zwaar beschadigde ingewanden. Zij is gewond geraakt op het huwelijksfeest van Nina Sanders en Noud Alberts.

 171. nu jullie het toch allemaal al weten;

  frank heeft gelijk, rosa gaat er uit. ik heb de shortie ook gezien, moet ik mezelf toch echt afleren anders is het niet meer leuk om dan gtst op tv te zien…
  maar ik ben altijd heel nieuwsgierig xd

  rosa gaat er uit,

 172. Leuk al die speculaties over de cliffhanger ’11.
  Op 29 augustus voorspelde ik al dat Rosa doodging.
  Als je terugdenkt aan hoe de afleveringen opgebouwd waren een paar maanden voor de zomervakantie zag je dat Rosa ineens wat meer in beeld kwam. Dat gaf mij al te denken.
  Het gebeurt vaker dat iemand met een vaste achtergrondrol eerst naar voren geschoven wordt om het personage vervolgens uit de serie te schrijven.
  Jammer vind ik het wel. Rosa’ karakter was positief en warm. Een welkome tegenhanger bij vele andere personages. Ze zette haar rol duidelijk neer.
  Mijn complimenten voor de actrice.
  Anton werd als eerste richting cliffhanger geschoven door hem een baan in het ziekenhuis te geven. Die lokatie zou dus eens van pas komen…

  Hoe zal het Wiet nu vergaan?
  Ze zal sessies moeten ondergaan bij een psychiater. Eerst hulp van een psycholoog denk ik. Kampt met een enorm schuldgevoel wanneer ze beetje bij beetje haar besef weer terug krijgt.
  Wordt ontoerekeningsvatbaar verklaart. Belandt in een tbs instelling. Dezelfde lokatie als de plek waar Nick gedumpt is. Uiteindelijk zal ze zelfmoord plegen. Dat past wel bij haar personage vind ik. Geschiedenis herhaalt zich, ook bij GTST. Was er al eens een eigenmoord bij GTST? Ik volg het vanaf 1999. En heb in die periode veel afleveringen niet gezien.
  Ik ben benieuwd naar jullie idee over Wiet.
  Wat de anderen betreft, dat komt wel goed denk ik. Om in GTST termen te spreken: “Het heeft tijd nodig”
  Veel plezier allemaal vanavond om 20.00u.
  Ik wil nog even verklappen dat ik even een traantje had bij het overlijden van Rosa. Ze speelde het voortreffelijk. De schmink ( of juist geen) was prachtig. Zo natuurlijk.

 173. blijft spannend zeg… pfffff….. ik vond vrijdag ook al zon bijzondere aflevering met edwin en lucas. hoop dat dat goed gaat komen. ik hoop eigenlijk dat niet alleen nina nog naar wiet gaat maar ik hoop ook edwin…. ik las wel in de shorties volgende week ergens dat edwin wiet verwijt dat het zo slecht gaat met lucas. wat ik danhoop is dat edwin dat niet alleen zegt tegen zijn moeder of zo. maar ook naar wiet gaat. laat edwin maar wat meer naar voren komen er mee,…… heel nieuwsgierig. maar edwin blijft edwin… wie weet daar missch meer over…. ben enorm fan van die twee

 174. GAAT LUDO ERUIT?? nee toch
  ik denk dat lucas in coma 3 maanden blijft want die stopt even
  ik denk dat janine het red wat ludo kende een specialist uit londen!
  rosa is al begraven
  en danny gaat op vakantie met ze moeder en hoe het met wiet afloopt weet ik niet?

 175. lucas is er al uit. je ziet soms nog eens lucas voorbijkomen. maar telkens als edwin daar is, dan zie je lucas niet meer. morgen de aflevering dinsdag zie je alleen maar staan edwin verwijt wiet dat lucas er slecht aan toe is. verder komt ferry einde okotober weer terug en het schijnt spannend en mooi te worden. dus ff geduld. meer dan een maand geen lucas meer

 176. Het is nu alweer een tijd geleden dat de cliff is geweest.
  En iedereen weet nu ook dat Rosa dood is, maar toch wil ik er nog war even over kwijt.
  Want het zou wel een beetje raar zijn als Janine dood ging, namelijk om deze redenen:

  1. Het werd niet aangekondigd dat Caroline er uit ging
  2. Als Janine eruit ging, zou waarschijnlijk Ludo ook weg gaan, want als de ene zegt ik stop, dan kunnen ze elkaar nog overhalen om alsnog te blijven, of samen te stoppen.
  Tenzij ze gewoon werd ontslagen, maar dat word je heus niet als je daar al zolang werkt, met vooral heel veel oudere fans (ook veel jonge).
  3. Als ze eruit gingen zouden we gaan protesteren!!
  Ze mag er namelijk gewoon niet uit!!!!!

  Dat was het, tanks voor het lezen!

 177. Beste Fans
  Hier spreek je Robin Martens een GTST Speler
  Ik krijg in de Serie een Kind Bram Bouwhuis
  en die word is opgevoed door Inge Schrama Everon Hooi
  en daarna Door Guido Spek &Robin Martens
  Blijf kijken
  Groetjes een een dikke kus van Robin Martens

 178. Hallo GTST fans! Ik speel in GTST, en ik vind heel leuk dat jullie GTST zo leuk vinden!
  Jullie vonden het allemaal heel spannend heb ik gemerkt! Maar ik ben nu ook uit GTST, en dat vind ik best wel jammer hoor! Maar ik kijk nog wel gewoon GTST!! XXX

 179. Mike viel. JEANINE was nieteens bij het springen. Mike is door Lorena’s wraak zonder parachute te pletter ge…jumpd op de trampo ofzo. Dag smerige Mega MIKE.

Geef een reactie