Marly van der Velden heeft net zo goed spanning voor vanavond. De actrice die de rol van Nina Sanders speelt en vanavond het stralende middelpunt zou moeten zijn op haar trouwfeest heeft spanning en is vooral nieuwsgierig. “Ik ben nieuwsgierig wat alle mensen ervan vinden!”

Zelf vindt Marly de aflevering van vanavond te gek. Ook de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is volgens Marly heel goed. Helaas zullen wij hier nog op moeten wachten de hele zomer. Geheim houden gaat de actrice goed af. Ze mag alleen verklappen dat iedereen aanwezig zal zijn op de bruiloft from hell.

Hoewel het Marly is die als Nina in het huwelijksbootje stapt, voelde ze zich toch niet helemaal het middelpunt van deze aflevering. “Zo heb ik dat niet opgevat. We hebben het echt met z’n allen gedaan. Natuurlijk vond ik het onwijs gaaf om in een trouwjurk rond te lopen. Dat voelde wel heel speciaal.” aldus de actrice.

Als Marly van der Velden een cliffhanger moet kiezen die zij heel spannend vond, kiest ze voor de cliffhanger dat Bowien aan een rots hing, met de vraag of Ludo haar zou redden. “Dat was een echte cliffhanger!” aldus Marly.

Geef een reactie