• 20 juli 2011
  • Redactie
  • 0

Actrice Liza Sips lijkt een glansrijke carrière te wachten te staan. Het voormalige ‘soapie’ timmert hard aan de weg. Momenteel schittert ze in de bioscopen met de hoofdrol in de film Penny’s Shadow, die werd bekroond met een Gouden Film. Liza zelf is blij dat ze kan laten zien dat ze meer in haar mars heeft dan een ‘soapie’ zijn.

“Ik trok me niks van al dat negatieve aan. Het is fantastisch als je in een soap mag spelen waar zoveel mensen iedere avond weer naar kijken. Ik heb me er nooit voor geschaamd en heb er ook geen slecht woord voor over. Maar je krijgt toch al snel een stempel opgedrukt!” aldus Liza.

De actrice heeft het ontzettend druk gehad de laatste tijd met de promotie en première van Penny’s Shadow, maar dat leverde haar wel een Gouden film op. “Ja, ineens ben je een actrice met een Gouden Film op je naam!” Maar de actrice blijkt nog een hele vurige wens te hebben. “Ooit een Gouden Kalf, dat is voor mij persoonlijk toch wel een wens!” aldus Liza Sips.

Geef een reactie