• 19 juli 2011
  • Redactie
  • 5

Lieke van Lexmond besloot enige tijd geleden te stoppen met Goede Tijden Slechte Tijden. Haar vertrek zal pas in februari 2012 zijn, maar toch heeft Lieke al grote dromen. Zo wil ze de nieuwe Ivo Niehe worden.

“Hopelijk kom ik ooit in de positie om een programma à la Villa Felderhof of de TV Show te maken. Dat zou ik fantastisch vinden. Het lijkt me mooi om een programma te maken dat je laat nadenken.” aldus Lieke van Lexmond. De bekende nederlandster die zich voorheen grotendeels richtte op het acteerwerk, lijkt nu een volledig omschakeling te willen maken.

Zelf vindt Lieke dat ze nog wel wat ervaring op moet doen, voordat ze diepgaande interviewen kan gaan geven. “Iemand goed interviewen, zou ik wel graag willen leren. Om een mooi portret over iemand te maken. Dat boeit mijzelf ook – ik kijk graag naar programma’s waarin iemand geportretteerd en gevolgd wordt. Daar zou ik veel mee willen doen. Ik vind dat ik daar nu nog niet ben. Daar moet ik nog beter worden.” vertelt ze.

Maar een praatprogramma is niet haar enige droom. Ze zou ook graag grote talentenjachten en shows willen presenteren voor RTL 4 op de vrijdag of zaterdagavond. Zelf heeft ze wel een aantal mensen die ze echt goed vindt. “Ik vind Matthijs van Nieuwkerk heel erg goed, ik vind Joris Linssen heel goed en ik vind Martijn Krabbé fantastisch in liveshows.” aldus Lieke van Lexmond.

5 comments on “Lieke van Lexmond wil serieus aan de slag

Geef een reactie