• 11 juli 2011
  • Redactie
  • 3

Lieke van Lexmond wist enkele tijd terug Nederland te laten schrikken, met het nieuws dat zij Meerdijk zal gaan verlaten. Met haar vertrek uit GTST neemt zij afscheid van jaren van een goed vast inkomen, iets wat na haar vertrek toch zal gaan veranderen. Haar prioriteiten zijn inmiddels op wat anders gezet.

De actrice verteld aan weekblad Story:”Financieel zal ik er zeker op achteruit gaan, maar dat risico neem ik. Ik wil niet blijven stilstaan.”. De actrice heeft heel wat klussen moeten afslaan door haar vaste rol in GTST. “Er zijn natuurlijk ook heel mooie aanbiedingen op mijn pad gekomen dóór de serie, maar ik heb ook veel niet kunnen doen.“, zo liet de actrice weten. Het leven als soapactrice is een druk bestaan. “Mijn opnameschema krijg ik pas een week van tevoren dus dan is het heel moeilijk om daartussen nog iets anders te plannen.”, dit zou dan ook één van de redenen zijn geweest voor haar afscheid in Meerdijk. Maar er is nog een belangrijke rede voor haar vertrek. “Daarbij wil ik andere rollen gaan spelen. Ik ben niet voor niets actrice. Ik ben meer dan alleen Charlie.”

In februari 2012 zullen Charlie voor het laatst te zien krijgen in Goede Tijden Slechte Tijden.

3 comments on “Lieke van Lexmond doet het voor minder

  1. I like Your Article about Lieke van Lexmond doet het voor minder | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was searching for! .

  2. I like Your Article about Lieke van Lexmond doet het voor minder | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was looking for! .

Geef een reactie