• 6 juli 2011
  • Redactie
  • 4

Lieke van Lexmond, bekend als Charlie Fischer in GTST, gaf gisteren in RTL Boulevard een interview. Het interview ging voornamelijk over de rumoerige comeback van Nick Sanders, gespeeld door Christophe Haddad. Echter kon RTL Boulevard het natuurlijk niet laten om ook iets te vragen over de grote exit van de bekende GTST actrice. 

“Een zomercliffhanger is heel spannend. Je krijgt de scripts in een bakje en dan ga je meteen lezen om te kijken van, wat heeft mijn karakter in deze zomercliff te doen. Heb ik wat te spelen? Komt er echt een mooi einde van iets of ga ik er uit met een hele grote knal ofzo? Wat gaat er gebeuren? Dus ja dat is wel iets waar we allemaal mee bezig zijn.”, zo zei Lieke van Lexmond tegen RTL Boulevard.

Komend jaar verlaat de soapie Meerdijk, maar nu al bemoeit ze zich met haar grote afscheid. Ze bemoeit zich met de schrijvers van GTST voor de manier waarop ze haar laatste scenes zal invullen. Verder zei ze over deze laatste scenes:”Ik heb wel een beetje aangegeven wat ik leuk zou vinden. Maar er werd wel heel duidelijk gezegd, dit is een creatief proces van de schrijvers, dus heel leuk wat je zegt… Maar op straat ook word ik heel veel aangesproken over mensen die ideeën hebben over Charlie, hoe het dan moet gaan en de meest rare dingen komen dan voorbij. Dat is ook wel heel grappig.”.

4 comments on “Lieke over haar laatste scenes in GTST

Geef een reactie