• 12 juli 2011
 • Redactie
 • 8

Afgelopen week vroeg RTL Nederland en Endemol, of wij de download van Rik, Sjoerd, Edwin en Lucas met het nummer Jij van onze website wilde halen. Dit aangezien zij het succes zagen. Via de GTST Fanclub werd het nummer duizenden malen gedownload. Dit succes zag Endemol, waarna ze besloten hebben het nummer officieel uit te brengen als single. 

Via iTunes kan het nummer nu tegen een kleine vergoeding worden gedownload. Iets wat jullie allemaal moeten doen. Het zou toch geweldig zijn als we Rikki, Robin Martens, op de radio horen en de grote zomerhit van 2011 uit de zomercliffhanger van GTST is voortgekomen? Dus download het nummer en geniet van Rikki.

Klik hier om het nummer te downloaden.

8 comments on “Lied van Rikki als officiele single uitgebracht

 1. ‘Dit succes zag Endemol, waarna ze besloten hebben het nummer officieel uit te brengen als single. ‘

  Haha, laat me niet lachen.
  Ik vond dit echt een leuke site, leuke info enzo.
  Maar miss moet het iets minder ‘eigendunkerig’?
  Verder goede site hoor ;P

 2. Maar hij is hier niet meer gratis te downloaden. De download hebben ze moeten weg halen van Endemol. Hij is 16.000x gedownload hier op deze site haha. Ben benieuwd of hij dus nog verkocht owrdt.

 3. wat een onzin eerst gratis te downloaden en dan vervolgens geld gaan vragen
  bied dan niks aan
  leuk liedje hoor maar nou ook weer niet zo bijzonder

 4. Ik wil de single heel graag kopen,maar waar ik ook op Google heb gezocht,nergens iets te vinden.
  Hele goede vrienden van mij gaan binnenkort trouwen.
  Ze hebben een hele moeilijke tijd achter de rug en het liedje”Jij” en zeker de tekst,zou op hun trouwdag,zeer van toepassing zijn.
  Ik wil de single graag op die dag aan hun laten horen,maar ook cadeau geven,als blijvende herinnering.

  Wie weet,waar de single te koop is??

  Alvast bedankt!!!!!

  Groetjes,

  M.

 5. haii schat weet dat ik hier voor je sta onthoud me dus vraag me en ik zeg jhaa
  als je het even niet ziet zitte en je twijfels niet meer bestaan

 6. ik vind het een mooie lied heel duidelijk gezongen maar als het op singel uit komt dan moet het ook in de winkels leggen maar ja de singels zijn tegenwoordig niet meer te koop en bij in utrecht zitten geen muziek winkels meer allemaal verhuist dus dan moet ik proberen om de singel te bestellen maar waar.

Geef een reactie