• 14 juli 2011
  • Redactie
  • 12

Eind juni werd Jan Kooijman vader van een gezonde dochter, die hij en zijn vriendin Henna, Logan hebben genoemd. “Het is de mooiste en de liefste baby!” vertelt Jan.

In RTL Boulevard vertelt de acteur dat het prima gaat met zijn spruit. “Het gaat heel goed met haar. Ze slaapt goed, ze eet goed en ze poept goed. Dat is wat nodig is als je een blijde baby wil zijn.” aldus Jan. Hij is trots op zijn vriendin Henna die het heel erg goed gedaan heeft en is blij met de gezinsuitbreiding. Volgens de acteur gaat het allemaal heel ‘natuurlijk’. “We hebben het fijn met zijn drieën!” aldus Jan Kooijman.

12 comments on “Jan Kooijman: ‘Gezinsuitbreiding heel natuurlijk!’

  1. You’ve got an excellent weblog, greatly enjoying browsing the different articles and also finding the site’s layout is good! Look forward to your next article. Many thanks; Collette Casebier from Sarajevo

Geef een reactie