• 22 juli 2011
  • Redactie
  • 1

De Avro zal in september starten met een tiendelige serie van de spelshow Fort Boyard. Voor deze spelshow zijn er ook GTST-acteurs gevraagd om mee te doen. Ruud Feltkamp, Ferry Doedens, Ferri Somogyi en Mark van Eeuwen zijn afgereisd naar Frankrijk om zich te kwalificeren voor de finale van Fort Boyard.

Ook oud-GTSTacteurs Chris Tates en Inge Ipenburg zullen zich inzetten voor een team. De spelshow die begin jaren negentig populair werd, wordt opgenomen in een fort voor de Franse westkust dat bij de plaats La Rochelle ligt. In het programma moeten de teams zo snel mogelijk sleutels zien te verzamelen door opdrachten uit te voeren. Als de opdracht niet binnen de tijd is uitgevoerd wordt het teamlid opgesloten in een kamer van het fort. Met genoeg sleutels op zak kon het finalespel worden gespeeld.

De presentatie van het programma ligt in handen van Art Rooijakkers en Gerard Ekdom. Het GTSTteam neemt het onder andere op tegen de modemeisjes, oud-Wie is de Mol kandidaten en rappers. Vanaf september bij de Avro.

1 comment on “GTSTteam doet mee aan Fort Boyard

Geef een reactie