Nog 2 dagen en dan wordt de grote zomercliffhanger van GTST de ether in gegooid. Ook RTL Boulevard geeft veel aandacht aan de naderende GTST zomercliffhanger. Vandaag schoof GTST acteur Erik de Vogel, bekend als Ludo Sanders, aan de desk om te vertellen over zijn carriere als badguy!

Ludo Sanders, een berucht karakter uit de serie. Inmiddels heeft de acteur al drie zomercliffhanger op zijn naam staan. Hij kan zich daarmee toch wel de specialist op cliffhanger gebied noemen. We kennen allemaal de beelden nog wel van Bowien die aan een echte klif hangt! En die Ludo gewoon lekker in het ravijn laat vallen. Als Ludo Sanders zijn snuit in 1996 in Meerdijk laat zien, is de tijd van onbezorgdheid voorgoed voorbij. In 15 jaar groeit Ludo Sanders uit tot de cliff hofleverancier. “Ik vind het natuurlijk erg leuk dat mijn rol inspirerend blijft voor de schrijvers om daar spannende dingen mee te verzinnen. “. Verdrinkingsdood aan een zuurstofmasker, maffiapraktijken; een cliffhanger met Ludo Sanders zorgt altijd voor veel spanning.

Actrice Tanja Jess blikt ook terug op haar grote beroemde cliffhanger. In deze cliffhanger hangt zij als haar alterego aan een klif te bungelen, terwijl haar schoonvader Ludo toe kijkt! Tanja Jess zei hierover:”De cliffhanger in Finland was ook wel een hele rare ervaring. Ik hing daar echt en ik had een soort tuigje aan en daar zat een touw aan, om een bouw geslingerd, en een jongen die dat touw beet hielt. Maar die jongen die het touw beet hielt was gewoon de jongen die de soep kookte. En die vond het allemaal zo interessant, dus die liet hem gewoon beetje vallen zo en dan zakte ik een paar centimeter naar beneden. Die angst was niet gespeeld zegmaar!”

Maar niet alleen de cliff der cliffs staat bij de badguy in het geheugen gegrift, ook de cliffhanger met zijn bloed eigen vrouw, Caroline, ofwel Janine, of Sofia!! Erik de Vogel zei in RTL Boulevard ook:”Mensen vragen ook altijd hoe het gaat aflopen, maar eigenlijk willen ze dat helemaal niet weten.”

Morgen wordt de acteurs van GTST bij RTL Boulevard gevraagd hoe zij de cliffhanger zo geheim kunnen houden. Hier leest u morgen een uitgebreid verslag van op de GTST Fanclub.

1 comment on “GTST Zomercliffhanger: Nog 2 dagen

Geef een reactie