Vanavond kunnen we genieten van een bruiloft die veranderd in een hel. De bruiloft van Nina en Noud loopt compleet uit de hand tijdens de grote zomercliffhanger van GTST. In Goede Tijden Slechte Tijden betekent een bruiloft niet altijd de mooiste dag van je leven. Schietpartijen, bekentenissen, de meest gruwelijke dingen kunnen zomaar voorbij komen op de mooiste dag van je leven.

De GTST Fanclub zette alle mislukte en problemen voor het altaar op een rijtje voor je. Bekijk de video’s en problemen van ellende en problemen voor het altaar.

Bekijk videoJulian Verduijn en Alexandra Popescu
Als zomercliffhanger van seizoen 8 trouwen Julian en Alexandra. Echter eindigt het huwelijk in een bloedbad. De baas van Alexandra, die werkte als escortgirl, komt een bezoekje brengen en schiet in het rond. Alexandra komt hierbij om het leven.

Bekijk video: Rik de Jong en Anita Dendemonde
Het eerste huwelijk van Rik en Anita liep niet geheel vlekkenloos. De eerste bruiloft loopt uit op een groot drama. Rik wacht in de kerk, terwijl Anita emigratie-papieren vind. Ze wordt laaiend en besluit niet te willen trouwen.

Bekijk video: Janine Elschot en Rafael Prins
Janine krijgt een flinke klap. Als zij wil trouwen met Rafael, zegt hij tegen haar ‘nee’ voor het altaar. Janine is geschokt, Janine wordt gedumpt omdat ze volgens hem nog te veel van haar ex-man houdt.

Bekijk video: Ludo Sanders en Sophia Sanders
In de zomercliffhanger van seizoen 12 kunnen we zien hoe Ludo Sanders denkt te trouwen met zijn ware, Janine. Echter heeft die middag zich daarvoor al een drama afgespeeld. Sophia heeft zich vermomd als Janine en Janine levend begraven in de tuin. Terwijl Ludo vervolgens met Sophia trouwt.

Bekijk video: Gijs Bentz van den Berg en Roos de Jager
De bruiloft van Gijs en Roos eindigt in een drama. Vlak voor Roos het ja-woord kan zeggen, stort ze in. Ze heeft een hartstilstand en komt niet meer bij. Roos komt om het leven op de mooiste dag van haar leven.

Bekijk video: Simon Dekker en Esther Salee
De bruiloft van Simon Dekker en Esther Salee eindigt in een afschuwelijk drama. Tony, broer van Yasmin, kruipt naar het orgel van de kerk. Hij probeert Stefano Sanders neer te schieten. Maar het eindigt in een vreselijk schietdrama, waarbij Simon om het leven komt.

Bekijk video: Milan Verhagen en Charlie Fischer
Ook bij Milan en Charlie komt het niet tot een huwelijk. Als aan Milan het ja-woord wordt gevraagd kijkt hij Sjors aan. De vrouw waar hij verliefd op is geworden en al mee vreemd is gegaan. Uiteindelijk blijkt hij eerlijk antwoord te geven. Hij laat Charlie voor het altaar staan en zegt nee.

Bekijk video: Nick Sanders en Lorena Gonzalez
De bruiloft van Nick en Lorena wordt verstoort door Sjors. Zij komt er achter dat Lorena haar zwangerschap in scene heeft gezet. Terwijl ze zit opgesloten, weet ze te ontsnappen en vlak voor het ja-woord Nick de waarheid te vertellen.

Bekijk video: Rutger Goedhart en Laura Selmhorst
Dit seizoen nog konden we zien hoe Laura Selmhorst door Rutger Goedhart voor het altaar heeft laten staan. Op haar mooiste dag van haar leven vertelde Rutger het vreselijke nieuws dat de plantages waren afgebrand en iedereen zijn geïnvesteerde geld was kwijt geraakt. Niet veel later werd duidelijk dat Rutger een meester oplichter is.

Bekijk video: Noud Alberts en Nina Sanders
Vanavond kunnen we om 20.00 uur zien hoe dramatisch de grote bruiloft van Nina en Noud verloopt. De bruiloft veranderd in een drama als Wiet haar pistool trekt en van het grote feest een mega groot bloedbad maakt.

2 comments on “GTST Special: Ellende voor het altaar

Geef een reactie