De GTST Fanclub strijdt tegen de komkommertijd door terug te blikken op ruim 20 jaar lief en leed in Meerdijk. Zo hebben we al een uitgebreide GTST special gepubliceerd rond de verhaallijn van Rik in Singapore. Vandaag nemen we opnieuw een verhaallijn onder de loep. De verhaallijn met de meest karakteristieke cliffhanger ooit. In deze zomercliffhanger hangt Bowien namelijk aan een echte cliff!

De eeuwige vete tussen Bowien en Ludo krijgt een opmerkelijke wending, als Bowien een relatie krijgt met Stefano, de zoon van Ludo Sanders. Er ontstaat een heksenjacht, maar uiteindelijk stappen Bowien en Stefano toch samen in het huwelijksbootje. Zonder dat Ludo het weet reizen Stefano en Bowien naar het noorden voor hun huwelijksreis. Echter duikt daar Ludo op. In een confrontatie en achtervolging komen er velen feiten naar boven. Zo vertelt Bowien dat Janine niet zwanger is van hem, maar van Stefano. In die tijd was Janine zwanger van Lucas Sanders. Na een felle woordenwisseling verliest ze haar evenwicht. Bowien hangt aan de cliff(hanger) en smeekt Ludo om hulp. Maar Ludo laat haar in het ravijn vallen en zijn zoon is kapot van het verdriet.

Bekijk de video van deze GTST verhaallijn!

3 comments on “GTST Special: Einde van Bowien

  1. Aangezien er geen (1) achter staat, ga ik er vanuit dat dit verhaal in 1 bericht wordt verteld… Ik vind dit een beetje kort door de bocht vertelt. Er ging natuurlijk heel veel aan vooraf, waardoor Ludo en Bowien zo’n hekel aan elkaar hadden en ik vind niet echt dat dat hier naar voren komt. Jammer, want de verhaallijn was heel erg spannend.

  2. Dit was echt een zeer goede verhaallijn met een prachtige ontknoping. Bowien was dan ook een heel goed karakter. Jammer dat ze maar een paar seizoenen in de serie heeft gezeten.

Geef een reactie