• 8 juli 2011
 • Redactie
 • 8

Joep Sertons, bekend als Anton Bouwhuis in GTST, staat niet achter de reacties van GTST kijkers. In de soap was het afgelopen seizoen te zien hoe zijn zoon uit de kast kwam en hoeveel moeite Anton daar mee had. Zoveel dat hij zelfs Lucas Sanders het ziekenhuis in sloeg.

Ondanks de heftige verhaallijn, vindt Joep dat GTST kijkers niet ruimdenkend zijn. Er verschijnen volgens hem veel reacties op Twitter waar de GTST acteur totaal niet achter staat.

Vooral de reacties van de ouders vond hij raar. “Er was een kijker die twitterde: ‘Mijn dochter van acht zit te kijken, moet dat nou?’ Dan denk ik: daar begint het dus al. Veel ouders vinden zichzelf ruimdenkend, maar hun kind mag niet naar twee zoenende jongens kijken. Hoewel ik heel anders dan Anton zou reageren, begrijp ik hem wel. Anton is een traditionele man die uit een dorp komt, waar homoseksualiteit niet wordt geaccepteerd. Inmiddels heeft Anton de homoseksualiteit van zijn zoon min of meer geaccepteerd. Dat alles maakt dat je toch sympathie voor die man hebt.”, zo laat de acteur aan de Avrobode weten.

8 comments on “GTST snapt GTST-kijkers niet!

 1. ik vind de reacties van de ouders erg overdreven het is een soap maar het laat wel dingen zien die in het echt ook kunnen gebeuren en vroeg of laat krijgt iedereen daat mee te maken ook als ze tv kijken duz eigenlijk maakt het niet uit als je dat ziet

 2. Als ouder zijnde ga je toch ook je kind van 8 niet naar GTST laten kijken er staat niet voor niets dat het voor 12 jaar en ouder is en dan ook nog zo’n reactie twitteren volgens mij was die ouder ff het verstand kwijt

 3. Ouders moeten niet zo doen als hun kind jonger is dan 12
  Laat hun het dan niet kijken ..
  Oke.. ik ben ook 11 Maar mij maakt dat niet uit
  ..
  Het is miss. wat minder leuk om te kijken :
  Maar soms staat er dat het 9 jaar en ouder is
  en als je het niet goed vind dat je kind het kijkt moet je kind alleen de gene kijken van 9 jaar.

 4. het was trouwens al voorspelbaar dat edwin ook homo was en iets met lucas zou krijgen , dus als je er problemen mee hebt laat je kind dan gewoon niet kijken, ik heb er absoluut geen problemen mee, mijn broer is het ook 😛

 5. Daar kun je op wachten als je een kind van 8 naar gtst laat kijken. Dat is je eigen keuze je komt er zelf wel achter dat gtst niet voor kinderen van 8 jaar is, dat moeten ouders niet op het programma af reageren. Dan moet je je kind gewoon niet laten kijken.

Geef een reactie