• 14 juli 2011
  • Redactie
  • 2

Robin Martens, Ferry Doedens, Raynor Arkenbout en Guido Spek hebben een ware hit te pakken. Onder de naam van hun alter-ego’s kwam afgelopen week het nummer ‘Jij’ uit. Inmiddels bestormen de vier alle hitlijsten en staat het nummer op 3 in de Itunes top 100! Dit is een fantastische prestatie waar GTST enorm trots op is.

Het is niet de eerste keer dat GTST een hit op haar naam schrijft. De originele titelsong werd in 1991 een enorme hit en bereikte een top 10 positie. Later deden Katja Schuurman, Babette van Veen en Guusje Nederhorst het nog eens dunnetjes over. Als het legendarische trio “Linda, Roos en Jessica” scoorde ze hit na hit. ‘Ademnood’ werd zelfs een nummer 1-hit, ook hun 2e single ‘Alles of niets’ belandde in de top 10.

Het lijkt er dus op dat GTST de geschiedenis gaat herhalen en opnieuw afstevent op een nummer 1-hit. Nederland heeft het nummer ‘Jij’ omarmd, zo liet onlangs een fan aan ons weten het liedje op haar bruiloft te gaan draaien. Een mooier compliment is er niet voor Robin, Ferry, Raynor en Guido. Heb jij het liedje nog niet gedownload? Doe het dan snel en help GTST aan een nummer 1-hit!

Klik hier om het nummer te downloaden.

2 comments on “GTST scoort hit met ‘Jij’

Geef een reactie