• 6 juli 2011
  • Redactie
  • 4

GTST Live, het grote evenement van RTL en Endemol, is nagenoeg bijna uitverkocht. GTST Live is een evenement waarbij de hardcore fans van Goede Tijden Slechte Tijden, als eerste de start van het nieuwe seizoen mogen bekijken. Dit evenement zal plaats vinden op 27 augustus 2011 in 

Via Twitter liet de redactie van GTST weten dat er nog een zeer beperkt aantal kaarten is. Ook de GTST Fanclub is van de partij en zal rechtstreeks verslag doen van het grote GTST evenement. Voor de fans die nog geen kaartje hebben, wees er snel bij!! Kaartjes worden via RTL Tickets (klik hier) verkocht.

4 comments on “GTST Live is bijna uitverkocht

  1. kan er niet een extra dag bijkomen? ik wil heeeeeeeeeeel graag heen! en met mij nog vele anderen! als er een dag bij komt (zondag bijvoorbeeld) dan worden er heel wat mensen blij gemaakt 😀

  2. Ik ben het helemaal met Patricia eens!! Ik wil nog steeds heel erg graag heen, maat de kaartjes die nu nog in omloop zijn om te bestellen zijn echt ontzettend duur en wie weet wel niet legaal? 27 augustus is ook nog eens mijn verjaardag en ik kon een tijdje niet vinden om mee te gaan, is toch wel gezelliger dacht ik zo, en toen ik eindelijk iemand bereid had gevonden om mee te gaan waren de tickets uitverkocht. Echt onwijs balen, want dan zou mijn aankomende verjaardag niet meer stuk kunnen!! :D:D:D

Geef een reactie