• 7 juli 2011
  • Redactie
  • 2

Gisteren wist de GTST Fanclub u al te melden dat de kaartjes voor het evenement GTST Live bijna uitverkocht waren, vandaag is bevestigt dat GTST Live volledig uitverkocht is. Inmiddels zijn er al drie voorstellingen volledig uitverkocht. Er is geen kaartje meer te krijgen, of toch wel!?

Op zaterdag 27 augustus wordt in theater Vredenburg in Utrecht alvast de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, seizoen 22 van GTST, alvast getoond. Twee dagen voordat het seizoen op tv van start zal gaan. Daarnaast is de voltallige cast van GTST aanwezig voor een meet en greet en natuurlijk een foto. De show duurt anderhalf uur.

Na het succes is besloten om zowel een ochtend, middag als avondprogramma in te stellen. Inmiddels zijn alle drie de programma’s volledig uitverkocht. Maar voor de GTST fans die achter het net vissen, er is nog hoop. Zo geeft RTL Boulevard nog enkele tickets weg en worden ook de tickets op Marktplaats tegen een hogere prijs aangeboden.

2 comments on “‘GTST Live’ helemaal uitverkocht!

Geef een reactie