• 7 juli 2011
 • Redactie
 • 7

Het begon allemaal met een simpel Twitter berichtje, het eindigt in een grote actie binnen de social media. GTST moet langer gaan duren. Een aflevering van 23 minuten is te kort om van te genieten. Het begon gisteren met een simpel Twitter berichtje van de GTST Fanclub redactie. Het Twitter berichtje luidde:”Waarom duurt een aflevering maar 22 minuten? Iets met permanente dubbelafleveringen een optie? #gtst“.

Later werd dit al snel opgepakt door andere. Er kwamen retweets en er werd een petitie gestart. Iedereen kon zijn mening meegeven door #60mingtst toe te voegen aan hun Twitter berichtjes. Er ontstond een Twitter explosie. GTST fans lieten massaal van zich horen en lieten weten dat zij ook 60 minuten wilde genieten van GTST, dagelijkse dubbele afleveringen dus!

De redactie van de GTST Fanclub is benieuwd geworden en is daarom een poll gestart. Wat vinden jullie? Moet GTST gewoon zo blijven, of moet elke aflevering twee keer zo lang worden? Laat je stem horen en wij zullen de redactie van GTST volgende week de uitslag overhandigen!

Hieronder kun je via onderstaande poll je stem uitbrengen.

Hoe lang moet een GTST aflevering duren?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

7 comments on “GTST fans starten actie; meer GTST!

 1. akadp0- als we van 23 minuten naar 60 minuten gaan is het zo klaar met gtst want dan moet er 2 keer zo veel gespeeld worden 2 keer zo veel geschreven worden en dan is het ook niet meer leuk
  ook al zal ik heel graag een uur gtst willen kijken ik denk dat het dan ook weer te lang gaat worden en b.d.w ik heb liever 23 gtst dan helemaal geen gtst meer 😉

  dusss

  Groetjess macy

  1. mee eens liever 23 min gtst dan helemaal geen gtst,

   maar het is het proberen waard als de 60 min niet lukken gaan ze toch gewoon weer naar de 23 ?!

 2. @ 007 babygiirl,
  Ik vind dat je gelijk hebt.
  Aan de ene kant wil ik dag de afleveringen echt langer gaan duren maar ik weet iets anders:
  Wat nou als ze de reclame na gtst doen en niet in het midden.
  Dan komen er zo al
  7 minuten bij!!!!!!

  Nathan

 3. Ik vind dat je eens per week / maand een aflevering van een uur moet doen, anders gaat het verhaal er te snel doorheen.

 4. ja ik vind dat gtst ook wel een halfuur mag duren maar dat is niet zoals het nu is want die reclame duurt al 10 min en hij begint steeds pas om 5over 8 dus is ongeveer 20 a 15 min dat goede tijden duurt.. niet leuk!

Geef een reactie