• 26 juli 2011
  • Redactie
  • 0

Een klein feestje voor de GTST Fanclub vandaag. Dit is namelijk alweer het 300e berichtje van de GTST Fanclub. Op 8 januari van dit jaar zag de GTST Fanclub het levenslicht. De website begon met een eerste website, waarna de website al snel uit zijn jasje groeide. Na een fusie met de GTST Nieuwskrant en aandacht van de media was de GTST Fanclub een hit.

Het 300e GTST bericht. Een mijlpaal voor de fansite, welke is begonnen als één van de online concepten van Henri Verhagen. Door goed gebruik te maken van social media marketing, SEO (zoekmachine optimalisatie) en e-mailmarketing werd deze WordPress website een succes. Ook aan de PR was gedacht. Met kranten artikelen in het Brabants Dagblad, de Spits en het Algemeen Dagblad werd de GTST Fanclub voorgoed op de kaart gezet.

Inmiddels is de website overgenomen en onderdeel geworden van het mediabedrijf Hot!Media. Al enkele weken is de website bij hen in beheer en met succes! De bezoekersaantallen blijven namelijk nog steeds stijgen. Maar na de SEO (zoekmachine optimalisatie), blijft de GTST Fanclub ook nog steeds scoren in de zoekmachines. Wanneer u op de dag van vandaag zoekt op het trefwoord ‘gtst’, scoren we inmiddels al op de 4e plaats. Meteen onder de officiële websites van RTL en GTST.

Maar na 300 berichten stopt de GTST Fanclub nog lang niet. Voorlopig gaat het succes van de GTST fansite lekker door, met velen berichten, het laatste nieuws, GTST specials, video’s en biografieën.

Geef een reactie