• 20 juli 2011
  • Redactie
  • 2

Rond de zomercliffhanger hebben we een special gemaakt. In de Special ‘Ellende voor het altaar‘ stond een overzicht van alle personages en verhaallijnen waarbij ellende voor het altaar voorkwam in GTST. Deze GTST Special is als een succes gezien, waardoor er is besloten om meerdere GTST specials te maken.

Binnenkort vindt u dus op de GTST Fanclub GTST Specials met daarin een overzicht van geboortes in Meerdijk, maar ook de meest bizarre moorden en en comebacks. Inmiddels heeft de GTST Fanclub al pagina’s met daarop alle GTST castfoto’s, GTST cliffhangers, geboortes in GTST, huwelijken in GTST, sterfgevallen in GTST en de rolwisselingen in GTST.

Dus deze gehele zomer hoef je je niet te vervelen op de GTST Fanclub.

 

2 comments on “GTST Fanclub start met GTST Specials

Geef een reactie