• 1 juli 2011
  • Redactie
  • 1

Het was u waarschijnlijk al wel opgevallen. Sinds een korte tijd is er een nieuwe eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse portie soap op de GTST Fanclub. De GTST Fanclub is enkele tijd terug overgenomen door HOT!Media.

De website is hiermee ook wat veranderingen doorgemaakt. Zo is het forum verdwenen, zijn er wat extra pagina’s toegevoegd en wordt er meer gedaan met social media. Inmiddels is de website al twee weken overgenomen. Maar waarom laten we het nu pas weten? Omdat we nu al twee weken hebben bewezen dat de nieuwe eigenaar geen veranderingen met zich mee neemt. U als bezoeker zult niets merken van de nieuwe eigenaar. GTST Fanclub blijft zoals de GTST Fanclub is en was. Wij wensen u veel plezier verder met de GTST Fanclub.

1 comment on “GTST Fanclub.nl overgenomen

  1. Volgens mij kan je er beter mee stoppen hoor. Er word hier zelden op een van de berichten gereageerd. Erg zonde

Geef een reactie