• 14 juli 2011
 • Redactie
 • 2

De GTST Fanclub lanceert een nieuwe dienst. GTST Fanclub Dating. Uit onderzoek blijkt dat GTST kijkers het zeer op prijs stellen om ook een relatie te krijgen met een andere GTST kijker. Als actie start nu deze zomer de GTST Fanclub met een proef, de GTST Dating!

Klik hier om u aan te melden. De redactie zoekt de profielen bij elkaar en stelt deze per e-mail aan elkaar voor. Aan de hand hiervan kan er een date worden gepland. Dating is gratis en vrijblijvend. Namen en persoonlijke informatie worden uiteraard niet op de website vermeld. Dus probeer het eens uit!

  Naam

  E-mail / MSN

  Leeftijd

  Woonplaats

  Geslacht
  ManVrouw

  Stel je eens verder voor

  2 comments on “GTST Dating op GTST Fanclub

  1. tjonge jonge jonge…..het gaat hier toch over gtst…..niet over daten….het wordt ook steeds gekker…..weet je…..een fansite is een fansite….maar ja…..het is en blijft toch een leuke site!

  2. Opzich een goede zet, aangezien de datingsites op internet het erg goed doen en er ook steeds weer nieuwe bij komen.

   Maar ik denk dat GTST dating niet echt iets gaat worden aangezien het niet om daten gaat, maar het gaat om nieuws lezen en het discussiëren over GTST.
   Ik wil het wel een kans geven, kijken hoe het uitpakt alleen een beetje jammer dat hier geen goed systeem/script voor is gemaakt/gekocht.

   Ik zag liever een uitbreiding en de comeback van het forum. Een forum waar al het nieuws wat nu op de homepage zit in staat. Maar dan wel in een mooi, compleet zelf gemaakt script.

   Een andere optie zou zijn, een goed script voor een chatruimte, waar GTST fans kunnen chatten over GTST.

   Verder is GTSTfanclub helemaal top, ik kijk er heel vaak op! Het is heel goed actueel.

  Geef een reactie