Een matig kijkcijfersaantal voor de GTST zomercliffhanger van 2011. De groots aangekondigde GTST seizoensfinale wist 1,5 miljoen kijkers thuis te houden en aan de buis te kluisteren. Zij zagen hoe de mooiste dag van Nina en Noud door Wiet om zeep werd geholpen. Verder waren de gehele week de kijkcijfers en het marktaandeel toch redelijk hoog. Hier een overzicht van alle kijkcijfers:

Maandag 4 juli: 1.422.000 kijkers (marktaandeel 27,7%)
Dinsdag 5 juli: 1.334.000 kijkers (marktaandeel 27,3%)
Woensdag 6 juli: 1.414.000 kijkers (marktaandeel 26,3%)
Donderdag 7 juli: 1.571.000 kijkers (marktaandeel 29,8%)
Vrijdag 8 juli: 1.502.000 kijkers (marktaandeel 28,2%)

12 comments on “GTST Cliffhanger trekt 1,5 miljoen kijkers

 1. Wow das nie zo veel:s

  Ik vond de Cliffhanger echt goed maar het was gewoon hetzelfde als op internet
  Ik hoopte dat er dan iets anders gebeurde maar dat is helaas niet gebeurd
  Wel goeie cliffhanger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  @poll
  Xx
  Nathan

 2. De kijkcijfers hadden veel hoger kunnen zijn.
  Maargoed als iemand die cliffhanger smiddags al op internet gaat zetten :S
  Iedereen had pas om 8 uur mogen kijken net zoals normaal.

 3. Ik vind de score prima, zeker vergeleken met andere jaren.
  Het lijkt misschien minder doordat de afgelopen week de kijkcijfers ook hoger waren dan normaal. Internet heeft denk ik ook niet zoveel invloed gehad, want fans die kijken toch wel naar de daadwerkelijke uitzending (ookal hebben ze het op internet gezien) en de gewone kijker zal niet actief op Youtube of een fansite zoeken naar of de cliffhanger al is uitgelekt.
  Ik denk ook dat de start van het seizoen dit kijkersaantal nog wel even vast zal blijven houden.

 4. Dit valt mee zo matig is het niet GTST is het 2e beste programma bekeken op televisie alleen het NOS journaal trok meer kijkers.
  Ik denk dat we heel blij mogen zijn dat de kijkcijfers zo hoog zijn.

 5. Dat is logisch met alle nieuwe media en technieken van tegenwoordig. Ik kijk ook wel eens niet om 8 uur, maar wel de herhaling op RTL gemist. Denk dat steeds meer mensen dat doen.

  Maar dan nog is 1.5miljoen op dat tijdstip voor een commerciële zender uitstekend te noemen.

 6. Deze berichtgeving klopt ook niet omdat er in de kranten gesproken wordt van één van de best bekeken cliffhangers van de afgelopen jaren… wie heeft het bij het rechte eind? cliffhanger was ook later in het seizoen dan anders, vakanties zijn al begonnen.

 7. Lol!! De GTST Fansite verwachtte een recordaantal kijkers, en nu zie ik dit staan. xD Balen. Het was wel een ge-wel-di-ge aflevering. Wat. Een. Cliff. <3

 8. Ik kon de aflevering helaas niet om 8 uur kijken omdat ik mijn diploma-uitreiking had..
  Maar gelukkig nemen wij elke avond Goede Tijdens sowieso op, dus tussen mijn diploma-uitreiking en mijn examenfeest ben ik eventjes naar huis gegaan om het terug te kijken. (a)
  En natuurlijk moest ik ‘m maandag nog een x kijken! (:

 9. Komt waarschijnlijk door de vakantieperiode?
  Ik kon het niet zien doordat ik op vakantie was. En ik ken nog wel een paar mensen die niet konden kijken

Geef een reactie