• 26 juli 2011
  • Redactie
  • 3

Mark van Eeuwen is één van de acteurs die nog vrijgezel is. Maar Mark is totaal niet op zoek naar een vriendin. “Het is geen bewuste keuze om vrijgezel te zijn, maar verliefdheid is iets wat je moet overkomen”, vertelt de acteur in het tijdschrift Grazia.

Ook al lijkt het dat Mark geen aandacht te kort komt van al dat vrouwelijk schoon, vindt hij zelf dat het allemaal wel meevalt. “Daarvoor moet je wel een beetje de deur uit, en ik ben de afgelopen tijd gewoon veel aan het werk geweest. Ik heb ook niet zo’n behoefte om elke avond onwijs te gaan stappen.”

“Eerlijk gezegd vind ik het wel lekker om single te zijn en me op mijn eigen dingen te concentreren. Ik geloof dat ik mijn draai wel heb gevonden.” Zo heeft de acteur net een nieuwe woning gekocht in Amsterdam en kan hij niet wachten tot de verbouwing klaar is.

De relatie met Lieke van Lexmond die eerder al op de klippen liep is wel uitgegroeid tot een hechte vriendschap. Helaas voor Mark zal Lieke GTST snel verlaten, maar Mark snapt die stap wel. “Lieke is een heel ambitieuze en zeer talentvolle vrouw, dus voor haar is dit een goede stap. Onze vriendschap zal er zeker niet onder lijden. We zullen elkaar gewoon blijven zien, alleen dan wat vaker buiten de set.”

3 comments on “GTST-acteur Mark van Eeuwen: ‘Liefde moet je overkomen!’

Geef een reactie