• 20 juli 2011
  • Redactie
  • 1

Gigi Ravelli lijkt alle meidenbladen en liefdesartikelen de rug toe te keren met hun adviezen om het rustig aan te doen met een vriendje en te wachten tot hij jou belt. De actrice wilde er geen doekjes om winden en trok bij haar huidige liefde de stoute schoenen aan.

“Toen ik de volgende ochtend nog niets van hem had gehoord, heb ik hem zelf gebeld. Tegen het advies van mijn vriendinnen in. Ik dacht: doei, ik bel hem gewoon. Daar was hij heel blij mee, want hij zag er ook tegenop om nog langer te wachten omdat dat toevallig zo hoort.” vertelt ze aan Grazia.

Gigi Ravelli is er zeker van dat je in de liefde gewoon recht op je doel af moet gaan. “Als een relatie goed zit, zit het goed. Als een man jou echt leuk vindt, dan gaat hij voor je. Schaamteloos. Zo niet, dan krijg je He’s Just Not That Into You-taferelen.”

De actrice lijkt hiermee na twee jaar wel heel erg zeker te zijn van haar liefde Rik, met wie ze na drie weken al samenwoonde. Toch zullen de twee nog niet zo snel in het huwelijksbootje stappen. “We zijn nu in een fase dat we vooral nog heel erg met elkaar aan het lachen zijn. Ik ben er nog niet aan toe om daar een etiket op te plakken.” aldus Gigi Ravelli.

1 comment on “Gigi: “Als hij jou echt leuk vindt, gaat hij voor je!”

Geef een reactie