• 4 juli 2011
 • Redactie
 • 12

Vrijdag houden de fans van Goede Tijden Slechte Tijden hun adem in… De fans van GTST zitten namelijk aan de buis gekluistert om te zien hoe de bruiloft van Nina en Noud eindigt in een vreselijk drama. Ook dit jaar sluit GTST weer af met een zinderende zomercliffhanger. Een zomercliffhanger dat staat voor het startschot van de zomerstop. Maar als het aan de fans lag, kwam er geen zomerstop!

De GTST Fanclub heeft een poll geplaatst. In deze poll hebben maarliefst 813 GTST fans hun stem uitgebracht. De fans van GTST werd gevraagd hoe zij tegenover de zomerstop van GTST stonden. Wat vinden zij…? Moet GTST met de zomerstop, omdat je anders door zomervakanties e.d. toch niet kunt kijken, of kan GTST ook gewoon in de zomer door blijven gaan? Ruim 78% van alle bezoekers gaf aan een zomerstop eigenlijk maar onzin te vinden. Zij hebben liever dat GTST ook gewoon in de zomer doorgaat. In totaal zei slechts 22% van de fans dat zij blij zijn met de zomerstop, omdat zij anders toch niet kunnen kijken door het lekkere weer of de zomervakantie.

Inmiddels is er een nieuwe poll verschenen. In deze poll vragen we uw mening over de zomercliffhanger. Welk personage mag na de zomercliffhanger wel zijn spullen pakken en Meerdijk verlaten? Of wie mag er wat jou betreft geraakt worden door kogels en GTST verlaten? De uitslag van de poll wordt komend weekend bekend gemaakt op de GTST Fanclub.

Wie mag van jou GTST verlaten na de zomercliffhanger?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

12 comments on ““Geen zomerstop voor GTST!”

 1. Ik snap niet wat iedereen toch tegen Wiet heeft. Oke, ze speelt niet echt de meeste aardige personage (zeker nu niet), maar ik vind haar wel goed acteren, steeds beter zelfs. En door haar is gtst nu lekker spannend. Van mij mag Wiet dus nog wel even blijven. Doe mij Frederik maar weg EN Tineke/Tanya, maar die staat er niet bij, dus zij zal waarschijnlijk wel weggaan. 🙂

 2. Bing is wel uitgespeeld in gtst.hij is al zo vaak in en uit een relatie gestapt. hij maakt niets anders mee dan dat. hij heeft ook geen familie in de soap meer dus. laat hem dan maar heel zielig voor sjors neergeknald worden, zodat hij als een goed mens sterft en zijn karakter nog lang in de geheugens van de fans blijft.

  nina vind ik soms behoorlijk iritant. maar een soap heeft ook iritante personages nodig. en ze heeft een enorme problematische familie. die haar altijd nog super veel mooie verhaal lijnen geven. dus nina moet toch maar blijven

 3. Ik vind die zomerstop echt niet leuk! Als je het niet kunt kijken door vakantie of wat dan ook, kun je het toch op RTLgemist terugkijken?
  Wel gun ik de acteurs weer even rust, dat is misschien ook een van de redenen van de zomerstop. Maar als het aan mij ligt, hoeft er geen zomerstop te komen hoor!

 4. Wiet mag wel weg. ik vind dat tanya ook wel weg mag maar eerst moet ze zeggen waar Jeff is dan mag ze wel weg.

 5. Ik ben juist superblij dat Pip (Wiet) in de serie is gekomen! Zij speelt supergoed.

  Ik heb wel gehoord dat Nick er al weer snel uitgaat. Sommige zeggen dat Charlie dood is, maar dat lijkt me niet want zij stopt pas begin 2012.
  Verder weet ik dat Maxine niet dood is, door haar tweet over een begravenis die ze opnamen. En Lucas die gaat er tijdelijk 3 maanden uit, net als Jeff nu. Ik denk dat Lucas naar zijn vader gaat.
  Ik vond de Cliffhanger wel een beetje onduidelijk gefilmd. Op die foto hierboven kun je het een stuk beter zien. Ik denk niet dat Janine er uit gaat, staat nog nergens op internet namelijk.

  Ik vind dat Jan Kooijman er uit moet. Hij is wel knap, maar ik vind hem niet geweldig spelen.

  Ik ben ook echt heel benieuwd naar wat ze met Jeff gedaan heeft, hij is in ieder geval niet dood, want hij is maar 3 maanden weg.

Geef een reactie